Gothic Angel Posted December 18, 2002 Author Report Posted December 18, 2002 OK I didn't want no fight.......just keep it cool Quote
Anjomen Posted December 18, 2002 Report Posted December 18, 2002 OK I didn't want no fight.......just keep it cool ma sta bre keep it cool, a??!! oces da se bijes, a?? ajde, ajde!! Quote
Gothic Angel Posted December 18, 2002 Author Report Posted December 18, 2002 OK I didn't want no fight.......just keep it cool ma sta bre keep it cool, a??!! oces da se bijes, a?? ajde, ajde!! iiiii, bre ali si ti opasna mala....pa ajde ako bas hoces. U 20:03 na trgu kod sata, i nema teske artiljerije Quote
Gwydion Posted December 29, 2002 Report Posted December 29, 2002 Bas pre nekoliko dana sam na HRT-u gledao specijalnu bozicnu epizodu u kojoj su rodney i Del osiromasili i tako to... dosta su omatorili ali je dobra epizoda... Quote
Will-O-The-Wisp Posted January 8, 2003 Report Posted January 8, 2003 Najbolja serija svih vremena! A ja sam danas tako happy... Sinoc je na Monteni bila specijalna bozicna epizoda od 1 cas. Sjajna je! Naravno da sam danas gledao reprizu... Krivo mi je sto su glumci koji su glumili alberta i Majka umrli... Tako da su nam od "druzine" ostali samo Bojsi, Denzil, Triger, Sid i Miki... Nema ni Dzevona, a ni Alana, Kasandrinog oca... Ali sve u svemu - bilo je boajno-sjajno! P.S. Predstavljaju Dela u kvizu "Goldrush" i kazu: "Derek Troter. Ozenjen. Ima sina od 11 godina. Zivi sa svojom boljom polovinom (misli na Rakel). Ljubitelj je finog vina, pozorista i italijanse renesansne umjetnosti." Eeee, ovdje vec sam se kidao... Quote
DragonHeart Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 Bravo Willy!!!Drago mi je da si i ti veliki fan ove serije.Kako sam se samo odusevio kada sam vidio na Monteni "Mucke".Ova Bozicna epizoda je bila sjajna,kao uostalom i sve njihove.Jos kada bi ponovo emitovali stare epizode,bilo bi super. Quote
Will-O-The-Wisp Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 Bravo Willy!!!Drago mi je da si i ti veliki fan ove serije.Kako sam se samo odusevio kada sam vidio na Monteni "Mucke".Ova Bozicna epizoda je bila sjajna,kao uostalom i sve njihove.Jos kada bi ponovo emitovali stare epizode,bilo bi super. Eneeeeee, pa sta ti mislis bree... Normalno da volim sve sto je dobro! a: Ja sam se prekinuo kada sam vidio seriju! Poceo sma da skacem, a onda mi je deda rekao: "Smiri se sine, moze te neko vidjet!" Uhhhhh, kad bi sve epizode krenuli da prikazuju... Obavezno bi ih gledao! Btw, do sada ni jednu nisma epizodu propustio!!! 'Ocu medalju!!! a: a: Quote
kojan Posted January 10, 2003 Report Posted January 10, 2003 Mucke-Genijalnost Omiljeni lik mi je Triger.Covek je glup za medalju U Engleskoj ta serija nije bas najbolje prosla, jer 70% ljudi stvarno zivi kao Del i Rodni tako da to njima nije smesno nego svakodnevnica Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 24, 2003 Report Posted February 24, 2003 Rodni sada svira bubnjeve u Alisteru ... Quote
Kai Hansen Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 Najbolja serija svih vremena!Genijalne fore,genijalni likovi!Svaka epizoda ima radnju za sebe,tj. sve su kao originali! Quote
Ludi Burekdzija Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 Najbolja serija svih vremena! A ja sam danas tako happy... Sinoc je na Monteni bila specijalna bozicna epizoda od 1 cas. Sjajna je! Naravno da sam danas gledao reprizu... Krivo mi je sto su glumci koji su glumili alberta i Majka umrli... Tako da su nam od "druzine" ostali samo Bojsi, Denzil, Triger, Sid i Miki... Nema ni Dzevona, a ni Alana, Kasandrinog oca... Ali sve u svemu - bilo je boajno-sjajno! P.S. Predstavljaju Dela u kvizu "Goldrush" i kazu: "Derek Troter. Ozenjen. Ima sina od 11 godina. Zivi sa svojom boljom polovinom (misli na Rakel). Ljubitelj je finog vina, pozorista i italijanse renesansne umjetnosti." Eeee, ovdje vec sam se kidao... Ma da ali ubedljivo jedna od jacih fora je u epizodi(valjda osmoj)Kad su se zaglavili u liftu!Rodni kaze sescemo dole da bi imali vise svezeg vazduha, a Del kaze OK ,pali tompus i dimi ko nenormalan i to je za kidanje! Quote
Bazazel Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 ma serija je fenomenalna!jedna od najboljih,definitivno.......... a: a: Quote
GrimjauR Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 bojsi je najjachi...btw. na ovom forumu je ova tema bila hiljadu puta Quote
Hanuman Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 Nikada nece biti snimljena serija koja bi mogla da se poredi sa ovom.Teme su iz svakodnevnice,ali je i pored toga onaj scenarista uspeo da osmisli fenomenalne fore. Ma da ali ubedljivo jedna od jacih fora je u epizodi(valjda osmoj)Kad su se zaglavili u liftu!Rodni kaze sescemo dole da bi imali vise svezeg vazduha, a Del kaze OK ,pali tompus i dimi ko nenormalan i to je za kidanje He to je ona u kojoj kasnije Del kaze:"Mogli bi da smislimo neku igru"?,a Rodney ce :"Da zmurke". Quote
Kai Hansen Posted May 7, 2003 Report Posted May 7, 2003 Ne ne ...Rodni predlaze da se igraju , a Del kaze sarkasticno Zmurke Quote
Kai Hansen Posted May 8, 2003 Report Posted May 8, 2003 Ovde bih otvorio , na neki nacin podforum:Koja je vasa omiljena epizoda iz serije Mucke i (ako ga imate) najbolji lik. Quote
Kai Hansen Posted May 8, 2003 Report Posted May 8, 2003 Moje naj-epizode su: 1.Gubitnicki niz(Epizoda sa double-head novcicom) 2.Epizoda u Margate-u 3....dalje ne znam Quote
Hanuman Posted May 8, 2003 Report Posted May 8, 2003 Ne ne ...Rodni predlaze da se igraju , a Del kaze sarkasticno Zmurke A da,a kasnije krecu"Na slovo,na slovo" Quote
Whispering Wolf Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 Definitivno najbolja serija pored Crne guje.Moram napisati i ovo.Kad je deka umro i poslije sahrane se okupili prijatelji i medju njima i stric Albert.On ostaje sa njima jer nema gdje da ode.I kada se pravio raspored gdje ce ko da spava Del kaze Albertu da spava na kaucu.Albert ga pita zasto kad je dekina soba prazna a on odgovara da je nece koristiti zbog uspomene na deku.Tog trenutka ulazi Rodni i pita sta ce da radi sa akumulatorima iz hodnika a Del mu kaze da ih frljakne u dekinu sobu. Quote
Pit_Maravich Posted September 10, 2003 Report Posted September 10, 2003 Ovde bih otvorio , na neki nacin podforum:Koja je vasa omiljena epizoda iz serije Mucke i (ako ga imate) najbolji lik. Ne znam pravi naziv,to je ona kad Rodni svira "bubnjeve" u bendu(zaboravio sam ime) i kad im Del namešta tezgu na nekom venčanju ili tako nešto(Boys will be boys)... Naj lik,pa svaki na svoj način a: Quote
CTPAX Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Reci cu samo ovo: Demian... P.S. (da ipak jos nesto kazem) Jedna od najboljih humoristickih serija ikada... Quote
Kai Hansen Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 da da Demian Derek Trotter "How About Aron?" Quote
tovar Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 obozavam engleski humor... mucke su nesto najgenijalnije posle pajtonovaca. omiljena epizoda: prirodna pekamska... ne znam tacno ime, ali del boy preprodaje cesmusu... omiljeni lik: mike, cinican i stekara Quote
WS Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Meni je od sporednih likova mnogo jak Bojsi. Cisto zlo u ljudskom obliku... Jebem im mater, prikazuju neke glupave americke sitcom-ove, a nece da repriziraju "Mucke"! :x Quote
Recommended Posts