lemmy sixx Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Objasni? Ne secam se iz kog je perioda ta epizoda,ali ako je za vreme bivse Juge...Jugoslovenski turizam?Sta tu imam objasnjavati?Hrvatsko primorje?Crnogorsko primorje?Jos uvek ti nije jasno? Rizling?U Baranji,Slavoniji i Dalmaciji se pravilo,i jos se pravi,vrhunsko belo vino.Svetski poznato.Italijani su kupovali grodje sa vocnjaka iz Baranje sve do rata.Samim tim,glupo je da jedan priprosti englez koji bele veze nema sta je dobro vino,sere po jugoslovenskom rizlingu,koji je za englesko pivo po pabovima nektar bogova sa Olimpa. Quote
Sale B.C. Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 pa i ne sere del boj po rizlingu, nego je nabavio belo vino za pričešće u crkvama - kapiraš? Quote
oʞɾoƃ Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 (edited) Dobro je kad je Triger dobio nagradu kao cistac...pa objasnjava kako je njegova metla stara 20 godina, samo je(ne znam tacno brojku) 20 puta menjana drska i ostalo And that's what I've done. Maintained it for 20 years. This old broom's had 17 new heads and 14 new handles in it's time. A ima i ona genijalna kad Rodney kaže: "I've got this horrible feeling that if there is such a thing as reincarnation, knowing my luck I'll come back as me!" :) Edited August 16, 2008 by Gojko Quote
Angelystor Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Ne secam se iz kog je perioda ta epizoda,ali ako je za vreme bivse Juge...Jugoslovenski turizam?Sta tu imam objasnjavati?Hrvatsko primorje?Crnogorsko primorje?Jos uvek ti nije jasno? Rizling?U Baranji,Slavoniji i Dalmaciji se pravilo,i jos se pravi,vrhunsko belo vino.Svetski poznato.Italijani su kupovali grodje sa vocnjaka iz Baranje sve do rata.Samim tim,glupo je da jedan priprosti englez koji bele veze nema sta je dobro vino,sere po jugoslovenskom rizlingu,koji je za englesko pivo po pabovima nektar bogova sa Olimpa. Epizoda je iz perioda kada su bili sukobi u Jugoslaviji, tako da je primedba, tj. fazon, na mestu, cenim. Quote
lemmy sixx Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Jest',epizoda je iz 1992.Tako da jeste na mestu.Ali ovo za razling su price neupucenih debila. Quote
Divlji Tigar Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Snima se srpska verzija "Mućki". Quote
Sandman Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Opa. Je l' se zna ko glumi Troterove(tj. kako god da ih kod nas nazovu)? Quote
Kratkovidi Magarac Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 ja ih imam sve na dvd-iju i nikad mi ne dosade Quote
Guest Bata Životinja Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ko su srpski Del Boj i Rodni? Popularni glumac, reditelj i pevač Branko Đurić Đura izjavio je za „24 sata” da se trenutno pregovara o snimanju srpske verzije čuvene serije „Mućke”... Serija „Brat bratu”, koju radi njegova producentska kuća po uzoru na britansku seriju, već se prikazuje u Sloveniji. Producentska kuća „Teatar 55“ otkupila je scenario od tvoraca britanskog kultnog serijala „Mućke“ za pravljenje rimejka. Prema Đurićevim rečima, slovenačke „Mućke” se rade po istom scenariju kao engleske. - Radimo samo adaptaciju za današnje vreme i slovenski prostor. Glavni glumci slovenačke serije su Brane Šturbej i Jure Drevenšek - objasnio je Đura, dodavši da je snimljeno već nekoliko epizoda, a prva je emitovana pre nekoliko nedelja. Kako je objasnio, britanski producenti nisu imali nikakve posebne zahteve. - Kupili smo prava za 64 scenarija. Nije bilo nikakvih posebnih zahteva od produkcije „Shazam”. Možemo prerađivati scenarije, kratiti, produžavati, kombinovati - rekao je Đura. Ko će glumiti Rodnija i Del Boja u prilagođenim verzijama za srpsko tržište za sada se ne zna. Popularni muzičar i glumac još ne može da potvrdi da li će se i on pojaviti u jednoj od uloga u seriji, ali je izrazio nadu da će srpska verzija „Mućki” doživeti premijeru početkom sledeće godine. - Trenutno smo u fazi dogovora. Nadam se da ćete ih moći videti već početkom sledeće godine na nekoj srpskoj televiziji - rekao je Branko. Poznat i kao režiser gledane serije „Naša mala klinika”, koja se emituje u svim bivšim jugoslovenskim republikama, Branko neretko angažuje glumce sa različitih govornih područja. - Glumce delim isključivo na dobre i loše, a nikada na srpske, bosanske, hrvatske, slovenske... - završio je Branko. E čim je Đura ovo uzeo u ruke, ispašće neko sranje. Quote
lemmy sixx Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ja cam cuo nesto da ce Bjelogrlic biti Del Boj...sta ja znam,ne dopada mi se to. Jedan covek bi bio savrsen za ulogu Rodnija:Bogdan Diklic.Dobro,sada je mator,ne bi mu leglo,ali zamislite njega iz mladjih dana kao Rodnija.Savrseno! Quote
Sale B.C. Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Ali ovo za razling su price neupucenih debila. pojasni, moliću Quote
Divlji Tigar Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 (edited) Iz 24 sata. Srpska podela Mućki. Predlog redakcije: Del Boj - Nikola Kojo Rodni - Nikola Đuričko Deda - Nikola Simić Bojsi - Tihomir Arsić Marlin- Tanja Bošković Triger - Branimir Brstina Rakel - Vesna Trivalić Kasnadra - Iva Strljić Majk - Boris Komnenić Predlog Igor Brakus: Del Boj - Marko Živić Rodni - Ivan Bosiljčić Deda - Bane Zemerski Bojsi - Dragan Vujić Marlin- Mira Furlan Triger - Miki Krstović Rakel - Radmila tomović Kasnadra - Nada Šargin Majk - Nebojša lić Edited October 10, 2008 by Divlji Tigar Quote
Baal Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Rodni - Nikola Đuričko Kao stvoren za ulogu. Quote
Angelystor Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Snima se srpska verzija "Mućki". Umrite bezidejni idioti. Ovo samo pokazuje u kakvom uzasnom dobu zivimo i da je pravih ideja sve manje i da se sve svodi na prokleti copy-paste. O munje i gromovi! Mrzim. Mrsh u pichku materinu i sa Crnim Grujom i sa ovim. Iz 24 sata. Srpska podela Mućki. Predlog redakcije: Del Boj - Nikola Kojo Rodni - Nikola Đuričko Deda - Nikola Simić Bojsi - Tihomir Arsić Marlin- Tanja Bošković Triger - Branimir Brstina Rakel - Vesna Trivalić Kasnadra - Iva Strljić Majk - Boris Komnenić Predlog Igor Brakus: Del Boj - Marko Živić Rodni - Ivan Bosiljčić Deda - Bane Zemerski Bojsi - Dragan Vujić Marlin- Mira Furlan Triger - Miki Krstović Rakel - Radmila tomović Kasnadra - Nada Šargin Majk - Nebojša lić Sa ove druge liste ne znam nikog. Sa [rve liste..o majko mila...Nikola Kojo, gmaz debeli, koji ne secam se kad sam ga zadnji put gledao a da mi nije isao na ganglije..on Del Boj? Mrsh. Uhh...ostalo necu ni da komentarishem. Jedina svetla tachka - Vesna Trivalic. A opet, bolje da ona glumi Marlin A bolje da svi izgore u paklu i nose se u pichku lepu materinu. Quote
kuruz Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 (edited) Kojo je цар над царевима. У Лепим селима је најјачи. Надам се да си ти они дискови с Мућкама спремљени за мене у Београду. Edited October 11, 2008 by Доктор Куруз Quote
Angelystor Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Jesu, al' ako podrzavas ove kineske Mucke, neces dobiti "originalne" Quote
kuruz Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Mрзим преснимавања серија и филмова, посебно у домаћој изведби са глумцима који су сада актуелни. Има свега неколико који су добри, осталима треба поцепати личне карте и пасоше и затворити их у неком напуштеном складишту. Quote
salebghouse Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Umrite bezidejni idioti. Ovo samo pokazuje u kakvom uzasnom dobu zivimo i da je pravih ideja sve manje i da se sve svodi na prokleti copy-paste. O munje i gromovi! Mrzim. Mrsh u pichku materinu i sa Crnim Grujom i sa ovim. bas tako.parodije bi i mogle da se dobro urade,samo kad bi se malo vise potrudili.meni je crni gruja super kao ideja,ali dzaba kad to NIJE smesno Jedan covek bi bio savrsen za ulogu Rodnija:Bogdan Diklic.Dobro,sada je mator,ne bi mu leglo,ali zamislite njega iz mladjih dana kao Rodnija.Savrseno! Quote
lemmy sixx Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Predlog Igor Brakus: Del Boj - Marko Živić Rodni - Ivan Bosiljčić Deda - Bane Zemerski Bojsi - Dragan Vujić Marlin- Mira Furlan Triger - Miki Krstović Rakel - Radmila tomović Kasnadra - Nada Šargin Majk - Nebojša lić Zivica i Mira Furlan znam.Ko su ovi ostali koji kurac? Quote
kuruz Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Mики Крстовић је глумио шефа Милици Милши и Гузи у Бољем животу. Иван Босиљчић је глумио младог чиновника у Стижу долари. Марко Живић је идиот. Остале не знам по именима, а мрзи ме да тражим слике. Quote
Guest Bata Životinja Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 brate, bolje i Mima Karadžić nego Nikola Kojo Ako uzmu Đurička, onda je i bolje da Del Boj bude Bjelogrlić, nisu bili loši u Rodama. Mi nemamo visokog glumca i to je najveći problem. Zaboravljate da lako može i neki Hrvat da upadne... Sad mi pada na pamet Arsić kao Del Boj i Bosiljčić kao Rodni. Ili ako se neko sjeća tjelohranitelja Danila Lazovića u Stižu dolari, on ima tu tupavu rodnijevsku facu Quote
darkonet Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Iz 24 sata. Srpska podela Mućki. Predlog redakcije: Del Boj - Nikola Kojo Rodni - Nikola Đuričko Deda - Nikola Simić Bojsi - Tihomir Arsić Marlin- Tanja Bošković Triger - Branimir Brstina Rakel - Vesna Trivalić Kasnadra - Iva Strljić Majk - Boris Komnenić Predlog Igor Brakus: Del Boj - Marko Živić Rodni - Ivan Bosiljčić Deda - Bane Zemerski Bojsi - Dragan Vujić Marlin- Mira Furlan Triger - Miki Krstović Rakel - Radmila tomović Kasnadra - Nada Šargin Majk - Nebojša lić Kao sto rekosmo Marko Zivic je idiot Bane Zeremski je Celavi sa paketicem iz Mrtav ladan Dragan Vujic je Francus iz Porodicnog blaga (menadzer) Miki Krstovic je car--ceo zivot igra negativce Radmila Tomovic je jedna od 4 drolje iz Lisica Nada Sargin je Marina iz Roda Nebojsa Ilic nemam pojma ko je Prva postava je mnogo bolja mada ne mogu da zamislim Koju za ulogu Delboya.Pogodak je za Djuricka, Nikolu Simica , Vesnu Trivalic i Brstinu mada mislim da bi se za ulogu Triggera pre snasao Bogdan Diklic! Mislim da je BATA STOJKOVIC da je ziv i malo mladji bio najbolji za ulogu Delboya!!! Od ove novije generacije niko ne zasluzuje da igra bilo kakvu ulogu u ovoj kultnoj seriji!!! Quote
Guest Bata Životinja Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 A što ne Đuru za Bojsija? Quote
Divlji Tigar Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 А КО ЋЕ БИТИ ДЕНЗИЛ??? Viktor Savić, Vuk Kostić... Quote
Recommended Posts