VoivodBG Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Ne rade linkovi samo za 8 epziodu 3 sezone. Quote
lemmy sixx Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Nije bitno,mogu se naci linkovi negde.Ali svejedno,prevoda nema,a ja mrzim gledati serije bez prevoda,tako da skidanje svakako otpada. Quote
Angelystor Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 E hvala za ovo Bojsi mi je omiljeni sporedni lik, no ipak nemam neka ocekivanja. Sto je dobro I guess :] Quote
Sadomator Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Ovo ce biti nazor, nije to to. Isto kao sto Slayer snima albume poslije 90-te, zna se sta je kult. Mucke komercijala? Pih, idi gledaj sex i grad. Quote
*Nameless* Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Ovo ce biti nazor, nije to to. Isto kao sto Slayer snima albume poslije 90-te, zna se sta je kult. Mucke komercijala? Pih, idi gledaj sex i grad. :) Joj.... hah, "EDgejljubav" ti je zagarantirana kad se vidimo, za ovaj komentar hahahah Quote
lemmy sixx Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Necu ulaziti u diskusiju,napravicemo offtopic do bola. Quote
Angelystor Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Krenuh da gledam "The Green Green Grass", actually zavrsavam posle drugu sezonu, i mogu samo reci - oba tri thumbs up :] Prva epizoda je kao "Za sve fanove "mucki"...", a od druge ide "...spremite se za nesto malo drugacije", dakle Sullivan je uspeo da napravi nesto blisko OFAHu po humoru, a opet dovoljno razlicito i udaljeno od spomenute da ne bude zaradjivanje na staroj slavi. Svaka mu se dala. Bojsi mi je omiljeni sporedni lik u OFAHu i ovde kao glavni lik i on i Marlin "dublje" upoznajemo, ali ma koliko "loving" momenata da ima Bojsi ipak je to jos uvek hladni sarkasticni biznismen-stipsa, zbog cega ga svi volimo. A i smeha Drugi likovi, ooookej su. Sin mi je u pocetku bas bio mrtav, dalje su mu dali i da kaze par fazona, ostatak je dobar, ali nema nekog novog Triggera ili sl. Najbolji mi je komsha Velshanin. Eto, pokusao sam da ne spoil-ujem nista, jer je zaplet zanimljiv, i...blah, preporuka! Quote
Мајор Гашпар Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 "Мућке" на Пинку уместо "Ало, ало". Quote
DBrave Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 procitao sam negde da je RTs ili Pink otkupio prava na "The Green Green Grass", tako da ocekujem i to da gledamo recimo u 2010 Quote
Sandman Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Čini mi se da je RTS,i da kreće već na jesen. Quote
_powerslave_ Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Sinoc gledah na kompa epizodu "Friday The 14th" po stoti put...najbolja epizoda serije definitivno. Quote
Angelystor Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 To mu dodje ona: "Was that a helicopter?" "No, no! It's parrots!" Quote
*Nameless* Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Nesto najbolje ikad snimano. 1 Quote
Ranis Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 (edited) post 2 koji spam... Edited January 25, 2010 by Ranis Quote
Srlandand Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Trigger najveci car. Kada prica o Del Bojevom detetu: If it's a girl they're gonna name it Sigourney, after the actress. And if it's a boy they're gonna name him Rodney, after Dave. 1 Quote
Verbat Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/173864/Del-Boj-i-Rodni-su-heroji-u-Srbiji Quote
Fapril ethereal Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 tim ljudima za zivota treba dici spomenik na sred trga republike.. a u pizdu materinu jebali nas Dzoni Dep,Roki,Bob Marli.. 2 1 Quote
kuruz Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Roki Watch your language, young man! Quote
VoivodBG Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 (edited) Gledao sam ovaj Rock & chips prequel, od starih glumaca jedino se pojavljuje Nicholas Lyndhurst (Rodney u originalnim mućkama) koji ovde glumi Rodney-evog pravog ćaleta Freddie Robdal... Cela priča je fokusirana oko njega i Del Boy-eve majke, ima više drame nego humora. Zanimljiva mi je mlada ekipa koja glumi mlađe verzije Del Boy, Denzil-a, Boycie-a, Trigger-a, neke su čak pogodili sa izgledom i ponašanjem, recimo Del je ispao najuverljiviji. Ne znam kako je ovaj celovečernji film/epizoda prošao u Britaniji, ali ja zaista ne bih voleo da se rade nastavci, čak i oni silni specijal filmovi su mi kvarili već odličan serijal. Još jedna vest u vezi Američkog rimejka, tj. želje Steve Carell-a da ga uradi: Steve Carell (4 banke a nevin) je izjavio da bi voleo da napravi američki rimejk serije Mućke. Carell koji glumi u američkoj verziji serije The Office tvrdi da bi igrao ulogu Del Boya. “To je moja uloga iz snova. Britanci prave najbolje sitkome na svetu”, izjavio je Carell za The Sun. Carell je pozvao kolege glumce koje bi voleo da okupi oko ovog rimejka, između ostalih, Rickyja Gervaisa, Paula Rudda, Vincea Vaughna i Bena Stillera. “Mislim da bismo sa dobrim scenaristima i podelom mogli da uradimo rimejk dostojan originala. Ako bi se neko našao da mi pomogne oko prerade, rado bih to učinio – sa Rickyjem u ulozi Mikea barmena”, kaže Carell. Američka verzija The Office-a je poprilično odlično ispala naspram genijalnog originala, pa kontam možda i ovo ne bi bilo loše, ali samo da se Carell ne tripuje kao sa svakim od svojih likova koje dobija da glumi. Edited January 30, 2010 by Internet Hate Machine Quote
LoveHateLove Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 ta serija je neponovljiva, ne bih se ni usudio da gledam to americko sranje. Eh kad se samo secam koliko radosti je donosila ta serija,pogotovo oni bozicni specijali. Kad ju gledas po stoti put opet je zanimljiva kao da ju gledas prvi put. Meni je jak lik bio deka u prva 3 serijala,steta sto je umro pa nije mogao da nastavi. Mada ujka Albert ga je u potpunosti zamenio. During the war...hehe...ja bih im podigao biste, bar u nekom parku... Quote
Recommended Posts