Novaliis Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 (edited) Evo gledam Mucke na nekom hrvatskom programu svake veceri i uzivam. Ovo je jedna od onih serija koje nikada ne dosade i vredi imati u kolekciji sve epizode. Moracu da nabavim dvd kompilacije, skidao sam sa youtube-a par epizoda i smor mi je tako, kvalitet slike varira i nemaju sve epizode. Edited August 28, 2010 by Novalis Quote
Novaliis Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Nemam pojma, valjda sto je jednostavno. Mislim da cu krenuti i ja sa ozbiljnijim skidanjem filmova i serija sa neta, uvek me nekako mrzilo da trazim.. Quote
DBrave Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 cepaj sa torrenata i uzivaj, naci ces i prevode na http://titlovi.com/ najbolja serija poslednjih 30 godina Quote
Мајор Гашпар Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Ја размиљам да прибавим све што је изашло, али ме јебе то што нигде не могу да нађем све на једном месту, хронолошки. Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ја размиљам да прибавим све што је изашло, али ме јебе то што нигде не могу да нађем све на једном месту, хронолошки. megauploadforum.net,tamo ces sigurno naci sve.Svi linkovi rade,megaupload rules,smrt torentima. Quote
LoveHateLove Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Imam ja sve epizode, imam i Men Behaving Badly Quote
-Mare Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 megauploadforum.net Jebala ih sifra za registraciju. Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Pa sta?Registrujes se i cepas,kakve veze ima. Quote
-Mare Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 (edited) Kucam to sto pise ali nikako da prodje. EDIT: Proslo, ne kapiram ovaj mass description system. Kakvi mi to poeni trebaju? Edited September 9, 2010 by -Mare Quote
lemmy sixx Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Kada nakupis 30 postova nece vise biti sakrivenih linkova.Iako,i ovako mozes bez problema skidati,samo sto je zajebanije ubacivati linkove u neki download manager. Quote
Srlandand Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Bilo je na drugoj tmei prica o americkom rimejku, ali 'ajde ovde da stavim, znaju se glumci koji ce tumaciti ekipu. Quote
Јарослав Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Ма да ли ме зајебаваш?! Овај мали, дебели, здепасти мајмун треба да глуми Роднија?! Мада, ни за Дела им није бољи избор. Quote
dAdAiSt Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Ja ću da gledam samo zbog Krisa Lojda. GREAT SCOTT! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Ја то смеће гледати нећу. + ko vrata. Quote
Sale B.C. Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 koji su ovi ameri debili, čemu služi njihov rimejk, što jednostavno ne odgledaju original? nije valjda da toliko nemaju smisla za humor pa da treba da se spusti na njihov debilski nivo? 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 (edited) koji su ovi ameri debili, čemu služi njihov rimejk, što jednostavno ne odgledaju original? nije valjda da toliko nemaju smisla za humor pa da treba da se spusti na njihov debilski nivo? Jbg Sale,ljudi su jednostavno govna i ne mogu neke stvari ostaviti da pocivaju nego moraju da skrnave... Edited March 22, 2012 by BruceBruce Quote
Novaliis Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Debili. Juče sam baš otišao u Hastings jer već neko vreme hoću da nabavim kompletnu seriju. Imaju svakakvo smeće od serija, samo ove što valjaju nemaju. Tačno se vidi kakav ukus imaju. Ljudi ovde nisu ni čuli za Only Fools And Horses. Quote
Captain Spaulding Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Pa naravno da nisu culi kada imaju bezbroj kablovskih programa. A i da čuju za Mućke niko tamo to ne bi shvatio. Zato planiraju rade i rimejk. Quote
Angelystor Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Nije ovo ni prvi ni poslednji rimejk engleske serije za Amere, ali definitivno 'najbolnije' do sada... Ko im jebe mater, samo udariti u glavi na ignore, sto se mene tice, to ne postoji. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted March 22, 2012 Report Posted March 22, 2012 Cudo pajtonovce ili crnu guju nikad nisu rimejkovali.Cobani. Coupling je bio fail epskih razmera sto se tice rimejkova serija. Quote
MegaDave90 Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Uzas je to bilo, samo kad sam ih video kako su iritantni, mamu im bre jebem. Goveda, ne znaju sta valja, pa onda sve upropaste i oskrnave. 1 1 Quote
Recommended Posts