CTPAX Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Da, slazem se, stvarno je krajnje vreme da ih ponovo repriziraju... Quote
Guest 10 dinara Posted February 17, 2004 Report Posted February 17, 2004 A kada Rodni potrosi 500 funti na losione za suncanje u sred zime A kada naprave atomsko skloniste na zgradi Ovo najgenijalnija serija koja je ikad postojala i koja ce ikad postojati. Quote
Zhad Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 Sjajna serija za cistu desetku ) ja preterano ne obozavam engleski humor ali ovo je sjajno )) dok sam pratila pratila sam svaku epizodu ) fantasticno Quote
Abbath Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 fenomanalna serija,Delboy roola,ali KAD ALBERT pocne svoje price o moru i ratovima,uh Quote
botorius Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 jednom recju :FANTASTICNO neprevazidjena seriaj steta sto je ne emituju ponovo Quote
michelle Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Obozavala sam seriju. Stvarno me cudi sto je ponovo ne pustaju. Omiljena epizoda, hm... Ona u kojoj Bojsi i Del igraju karte. Omiljeni lik- pa Triger ili Bojsli, ali su svi super Quote
Evil warning Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Neverovatno radosna vest: Od sledece nedelje na B92 svaki radni dan od 18 h OPET SE EMITUJU MUCKE. Quote
imaginos Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 ovo je jedna od retkih engleskih serija koju ne podnosim. stvarno, mucnenje mi je da gledam... Quote
Vlaja Buraz Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Del boy je pravi britanski malogradjanin.... JAPI Quote
Courtney Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Neverovatno radosna vest: Od sledece nedelje na B92 svaki radni dan od 18 h OPET SE EMITUJU MUCKE. Ta serija je savrsena! Quote
Out Of Time Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 nachi ne mogu da shvatim zbog chega je ova serija toliko smeshna_ ako je nisu reprizirali 12 puta i svaki put pokushavam da nateram sebe da ukapiram shta je to koj moj toliko dobro i qurac! dasadno, pa dosadno... ima 3 fore po epizodi, shto je uspeh u pich... sve se svodi na iste stvari jer se likovi ne menjaju nich... ovaj je mali, oće da radi, a glup... ovaj je veliki, neshto i ne bi da radi, ali glup as well... pih... Quote
postman Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Ko ne voli " Mucke " taj nema smisla za humor !!!! NAJNAJNAJBOLJA SERIJA IGDE IKAD ! Quote
C.A_R.I.A. Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 pa ko da su je snimali u srbiji... serija je zakon... kupovina,prodaja... ma jednostavno zakon! Quote
Jackie Brown Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Obozavam ih,pogotovu Alberta i Dela.Oni su ludi k'o struja Quote
Zakk Fade To Black Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Najbolja serija ikada Quote
shock! Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 mnogo jaka serija....najaci lik - Triger Quote
Мајор Гашпар Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 mnogo jaka serija....najaci lik - Triger i Bojsi sa svojim smehom Quote
drunk_punk_girl Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 sto rece miwica sreija je savrsena prvo engelsi humor je pravi humor a ne ovaj amricki shit (amerika anti anti ) a i ona pesmica je tako simaticnaaaaaa Stick a pony in me pocket, I'll fetch the suitcase from the van. Cos if you want the best 'uns, But you don't ask questions, Then brother, I'm your man. Cos where it all comes from is a mystery, It's like the changin' of the seasons, And the tides of the sea. But here's the one that's drivin' me beserk, Why do only fools and horses work? La-la-la-la-lah La-lala-la La-la-la-la-lah La-lala-la. We've got some half price cracked ice and miles and miles of carpet tiles, T.V.s, deep freeze and David Bowie L.P.s, Ball games, gold chains, whassa-names, and at a push, Some Trevor Francis track suits from a mush in Shepherds Bush, Bush, bush, bush, bush, bush, bush, bush ... No income tax, no V.A.T., No money back, no guarantee, Black or white, rich or poor, We'll cut prices at a stroke...... God bless Hooky Street, Viva Hooky Street, Long live Hooky Street, C'est magnifique, Hooky Street, Magnifique, Hooky Street, Hooky Street (to fade) najaca epizoda je kad rodni ima punk bend ..... sledece godine u ovo doba bitjemo milioneri.....axaxax Quote
Guest 10 dinara Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Subotom u 20 h na b92 ima opet ova serija(mislim ima vec neko vreme) To mi je ubedljivo omiljena serija imam dosta epizoda i na kompu.. Quote
shock! Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 imam dosta epizoda i na kompu.. e to moram i ja da nadjem..jesi to skido s neta or what? Quote
Pretendress Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Stick a pony in me pocket, I'll fetch the suitcase from the van. Cos if you want the best 'uns, But you don't ask questions, Then brother, I'm your man. Cos where it all comes from is a mystery, It's like the changin' of the seasons, And the tides of the sea. But here's the one that's drivin' me beserk, Why do only fools and horses work? La-la-la-la-lah La-lala-la La-la-la-la-lah La-lala-la. We've got some half price cracked ice and miles and miles of carpet tiles, T.V.s, deep freeze and David Bowie L.P.s, Ball games, gold chains, whassa-names, and at a push, Some Trevor Francis track suits from a mush in Shepherds Bush, Bush, bush, bush, bush, bush, bush, bush ... No income tax, no V.A.T., No money back, no guarantee, Black or white, rich or poor, We'll cut prices at a stroke...... God bless Hooky Street, Viva Hooky Street, Long live Hooky Street, C'est magnifique, Hooky Street, Magnifique, Hooky Street, Hooky Street (to fade) Ma serija je nikad jaca... Imam pesmice iz spica na kompu i svaki put kada ih cujem pocnem da se smejem Quote
Recommended Posts