(S)ombra Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 nekad ranije nisam volela tu seriju ali sad se pitam kako je to moglo biti....sada naprosto obozavam sve sto kazu.neko mi rece da je taj britanski humor izrazito glup,ali ko to sme reci osobi koja voli monti pajtona... Quote
Pretendress Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Sad sam se setila jedne dobre Delove recenice koju bi trebalo cesce da primenjujem 'HE WHO DARES WINS,MY FRIEND,HE WHO DARES WINS!!!' Quote
Morello Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Mucke nemaju veze sa britanskim humorom, bez obzira sto je u pitanju britanska humoristicka serija. Quote
Doug Bradley Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Setih se one epizode kad su se Del I Rodni prerushili u Betmena i Robina i umesto na maskenbalu zavrshili na sahrani Rodney We didn't know the fancy dress had been cancelled. Trigger Me neither. Rodney You mean, that's your costume? Trigger Yeah. I came as a chauffeur. [Thinks] I feel a bit stupid now. Rodney Yeah, you do stand out. Quote
DollyTheBitch Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Hehehe, Betmen i Robin... Stvarno su najbolji. Inace ne volim komedije, izuzev nekih stvari... Ali Del & Rodni [=Dejv]... Obozavam ih!! Zivot bi bio uzasno dosadan bez njih... Dodju mi kao porodica!! "Majkemi!!" Quote
DollyTheBitch Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Da, Bojsi... Posebno je cool kada pocne da se smeje sam sebi, i to tek posle skapira. Quote
Мајор Гашпар Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Citah negde da su skoro svi iz te serije riknuli.Dakle, ko je ostao ziv? Quote
Public Animal no. 1 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Rodney, naravno ( dave ). A trigger, ja mislim da sam negde procitao da je glumac koji je tumacio tu ulogu doktor prava. . Quote
Мајор Гашпар Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Nisam siguran ali mislim da je Trigg riknuo, kao i onaj tip sto je drzao pub Quote
Public Animal no. 1 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 We've got some half price cracked ice and miles and miles of carpet tiles, T.V.s, deep freeze and David Bowie L.P.s, Ball games, gold chains, whassa-names, and at a push, Some Trevor Francis track suits from a mush in Shepherds Bush, Bush, bush, bush, bush, bush, bush, bush ... No income tax, no V.A.T., No money back, no guarantee, Black or white, rich or poor, We'll cut prices at a stroke...... God bless Hooky Street, Viva Hooky Street, Long live Hooky Street, C'est magnifique, Hooky Street, Magnifique, Hooky Street, Hooky Street (to fade) Kako jebeno obozavam ovu pesmu, ima li neko mp3?? Mike mislis, pa moguce, ipak je to snimano davno, a jedino su filmovi snimani skoro, zadni je valjda 2001, ili 2002. Quote
Doug Bradley Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 (edited) Nisam siguran ali mislim da je Trigg riknuo, kao i onaj tip sto je drzao pub Umrli su glumci shto su igrali Alberta(Buster Merryfield) i onog dedu(Lennard Pearce) Mike koji je drzhao pub je umro od srchanog udara 2001 god Ostali su zhivi josh uvek EDIT: Triger ce igrati u novom Harry Potteru: Harry Potter and the Goblet of Fire Edited March 10, 2005 by Doug Bradley Quote
Doug Bradley Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Kako jebeno obozavam ovu pesmu, ima li neko mp3?? Mike mislis, pa moguce, ipak je to snimano davno, a jedino su filmovi snimani skoro, zadni je valjda 2001, ili 2002. Ima ja Kume mp3 i za pochetnu i za odjavnu shpicu Quote
Public Animal no. 1 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Ima ja Kume mp3 i za pochetnu i za odjavnu shpicu REZI. Quote
Doug Bradley Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 (edited) Javi kad budesh dolazio u BG narezacu nece to nigde da pobegne Edited March 10, 2005 by Doug Bradley Quote
Public Animal no. 1 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Javi kad budesh dolazio u BG narezacu nece to nigde da pobegne Ja za odjavnu ubijam!!!!! Dolazim sada za vikend. Quote
Doug Bradley Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Ja za odjavnu ubijam!!!!! Dolazim sada za vikend. Ma narezacu ti i uvodnu i odjavnu nemaj brige Quote
Public Animal no. 1 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 E da jedan moj ortak je dobio sve sezone na dvd-jevima , moram da mu ih uzmem cim odem kuci. Quote
Doug Bradley Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 E da jedan moj ortak je dobio sve sezone na dvd-jevima , moram da mu ih uzmem cim odem kuci. I donesi da prerezhemo Quote
Public Animal no. 1 Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 to se podrazumeva, sa sve hitman-om. Quote
Vladan Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Mucke su KVLT, toliko samo mogu reci! Pogotovo kad spojish za sat i po Mucke i SEinfeld! Quote
Zakk Fade To Black Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ajde kad to sprzis javi se da otkupim... Quote
Public Animal no. 1 Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Dobijas za dz, samo da pokupim . Quote
Recommended Posts