postman Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Imam prvih 5 sezona na DIVX-u i vrlo sam zainteresovan da nabavim ostale ( nemam pojma kooliko ih ustvari ima ? ) Ako neko ima ostatak i voljan je da proda ( ili da se menja za nesto drugo,jos bolje ) nek se javi cika postaru. Pozdravljam ! Quote
wishmistress Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 jedna od najboljih, ako ne i najbolja serija koju sam gledala.... ....humor je fenomenalan....ne kapiram ljude koji ne gotive britanski humor..... Quote
Morello Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Ajd` da ponovim: Mucke nemaju veze sa britanskim humorom, bez obzira sto je u pitanju britanska humoristicka serija. Quote
negative creep Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Super je sto su ih cele nedelje pustali na b92! Gledala sam 1000 puta, i mogu da ih gledam uvek. Moja omiljena serija bez konkurencije! Quote
Black~Cat Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Super je sto su ih cele nedelje pustali na b92! Moje najbolje utrošeno vreme lately, u svakom slučaju. Quote
VEPAR Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Meni je najbolja epizoda ona kada putuju za Holandiju da pokupe Bojsijeve dijamante. Sinoc je bila ona sa Batmanom i Robinom. Nego koji je deda po vama bolji , prvi (sto je umro) ili Albert ? Quote
negative creep Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Prvi. Albert mnogo vise smara! Quote
Doug Bradley Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Meni je isto nekako prvi bolji ali nije ni Albert losh pogotovo kad pochne sa onim During the war.... Quote
negative creep Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Pa da, ali to valjda ima i kod ovog prvog... Quote
Doug Bradley Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Pa da, ali to valjda ima i kod ovog prvog... Ja se neshto ne secam da je Lennard Pearce prichao o ratnim dozivljaima Quote
negative creep Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 A ono kad su pravili skloniste na vrhu zgrade... Quote
Doug Bradley Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 A ono kad su pravili skloniste na vrhu zgrade... Albert je u gotovo svakoj epizodi imao neku avanturu iz mornarice Lennard je jedino tu prichao o ratu i to o bitci kod Pachendala i u onoj epizodi kada su ga uhapsili kada je u zatvoru Delu i Rodniju prichao kako je krijumchario oruzhje za vreme gradjanskog rata u Shpaniji...to su jedine dve epizode gde se ja secam da je Lennard pominjao dozhivljaje iz rata... Quote
negative creep Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Hm...moze biti. Svejedno, ja kad cujem ono Albertovo 'during the war', pomislim 'jao, ne opet'. Hehehe, sad sam se setila kad je Del jednom ugazio bos u neki pasulj na podu! Uvek se otkinem od smeha! Quote
Doug Bradley Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Hehehe, sad sam se setila kad je Del jednom ugazio bos u neki pasulj na podu! Uvek se otkinem od smeha! Jao znam... mislim ali nisam siguran da je to neka special epizoda bila... Quote
negative creep Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Moguce. Muckice - danas, 16.10h! Quote
Angelystor Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Meni je najbolja epizoda ona kada putuju za Holandiju da pokupe Bojsijeve dijamante. Sinoc je bila ona sa Batmanom i Robinom. Nego koji je deda po vama bolji , prvi (sto je umro) ili Albert ? E ja sam tu epizodu sad na B92 prvi put gledao jebote! A mislio sam da ih znam sve Najjacha fora kad su na brodu..pa se izgube..pa kad rodni smisli da se navode pomocu zvezda...a Albert" There's so many of them"...suze Ma i Albert i Deka su odlicni..svaki na svoj nacin! Quote
Black~Cat Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 a Albert" There's so many of them"...suze Quote
Mr. Smarty Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 (edited) Najbolja serija svih vremena!! Za ovo stekam kintu vec nekoliko meseci... Only Fools And Horses - Complete Only Fools And Horses - The Series And Specials Edited January 4, 2006 by Marty F Quote
Doug Bradley Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 @Doug Bradley - gledas li? Aha juche je bila do jaja epizoda kad su Rodiniju ukrali bicikl.... Quote
negative creep Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Jao da. Ono sa Tanjom. Znas koja je jos epizoda vrh - ono kad je Rakel pevala sa onim likom sto ne zna da kaze R i L! Pwachem... Quote
Doug Bradley Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Znas koja je jos epizoda vrh - ono kad je Rakel pevala sa onim likom sto ne zna da kaze R i L! Pwachem... Toni se besh zove taj lik...shto drzi onu kobasicu u gacama da izgleda kao da ima veliki qrac... Zanima me shta ce danas da puste... Quote
negative creep Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Jao da, Toni! Danas - mislis sta je bilo u 16.10 ili sta ce da bude veceras? Quote
Doug Bradley Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 sta ce da bude veceras? Veceras u 22:15...ali ovo shto pushtaju na B92 nije ceo serijal nego oni pushtaju Best Of epizode... Quote
Recommended Posts