Kakashi Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 (edited) To mogu samo najveći frikovi, dakako . (Usput, nemam pojma ko je dotični asistent, da ne bude zabune ; pohvala frikičnosti je opšta.) Edited January 9, 2006 by Hérétique Quote
Divlji Tigar Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Bozicni specijali 2001,2002,2003 su sranje par dobrih fora ali nije trebalo da nastavljaju seriju.Cprocitao sam na netu da autor serijeSulivan pise knjigu o Del iz mladjih dana i razmislja da snimi film gde cemo konacno upoznati Delovu majku.u svakom slucaju sve epizode(1981-1991)i specijali(1981-1996)su prva klasa. Quote
JK ikona Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Pozdrav Super serija.. Drago mi je da se ovde nalazi i ova tema pusa za sve Quote
Hail Metal Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Ma nema veze...Rodni kao Rusel Crow Quote
Divlji Tigar Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Veceras je bila epizoda kad Del,Triger i Bojsi igraju poker.Del pocne da gubi i izvadi iz telefona puno love. Quote
Dark Sonja Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) Veceras je bila epizoda kad Del,Triger i Bojsi igraju poker.Del pocne da gubi i izvadi iz telefona puno love. haahahaha... bas sam uzivala... Del je super zavrnuo Bojsija... Edited January 11, 2006 by Dark Sonja Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) osim onih glupih fazona sa francuskim jezikom, to mi nikako nije smesno to ti je trejdmark koji treba da pokaze koliki je nepismeni malogradjanin i slejachina delboy, a hoce da se prikaze k'o pripadnik haI sosajti-ja upotrebom fancy francuskih termina....samo po sebi nije svrha da bude smesno, niti moze ukoliko ne znas francuski.... vidite li paralelu sa bogoljubom karicem kada se na kraju obogate.... Edited January 11, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 ide mi na zivce cela serija, a i svi likovi u njoj. blago receno je ocigledno da volis johna petruccija.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Asistent na faksu (infamous Goran Stanic:rockdevil: ) je rekao da se primecuje da Lyndhurst i jos neki glumci koji nisu native cockney ponekad malo preteruju sa imitiranjem doticnog. Naravno suptilne nijanse su u pitanju. to moze da kenja onaj ko je dobro upucen, neki lingvista koji poznaje dijalekte british englisha, tako da to smatram proseravanjem.... Quote
kuruz Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Francuski je bio sluzhbeni jezik na engleskom dvoru u srednjem veku,podrazumevalo se da svaki pripadnik noblesa zna da govori taj jezik.Otud i ova zajebancija sa Delom. Epizoda od sinoc je jedna od boljih,najjachi je kraj sa Rodnijem Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) pa sinonim srednjevekovnog noblesa, nisi u pravu da je zato u modernom dobu - zajebancija je otud shto je i danas francuski fancy u hi society krugovima, ipak je to bilo davno.... Edited January 11, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
kuruz Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Mislim da sam ipak u pravu,al' dobro.. Off topic:jedan link za tebe: http://uncyclopedia.org/wiki/Nihilism Quote
imaginos Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 blago receno je ocigledno da volis johna petruccija.... nadam se da ces za rodjendan dobiti ovo Quote
negative creep Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Da ne zna neko tekst one shpice? Quote
Divlji Tigar Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Danas sam dobio apsolutno sve epizode mucki. Quote
Kakashi Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Francuski je bio sluzhbeni jezik na engleskom dvoru u srednjem veku,podrazumevalo se da svaki pripadnik noblesa zna da govori taj jezik.Otud i ova zajebancija sa Delom. Samo šteta što dva jezika nemaju mnogo veze jedan s drugim... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 budjavi clanak i shta? Quote
negative creep Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 OPENING LYRICS: Stick a pony in me pocket, I'll fetch the suitcase from the van. Cos if you want the best 'uns, But you don't ask questions, Then brother, I'm your man. Cos where it all comes from is a mystery, It's like the changin' of the seasons, And the tides of the sea. But here's the one that's drivin' me beserk, Why do only fools and horses work? La-la-la-la-lah La-lala-la La-la-la-la-lah La-lala-la ----------------------------------------------------- CLOSING LYRICS: We've got some half price cracked ice and miles and miles of carpet tiles, T.V.s, deep freeze and David Bowie L.P.s, Ball games, gold chains, whassa-names, and at a push, Some Trevor Francis track suits from a mush in Shepherds Bush, Bush, bush, bush, bush, bush, bush, bush ... No income tax, no V.A.T., No money back, no guarantee, Black or white, rich or poor, We'll cut prices at a stroke...... God bless Hooky Street, Viva Hooky Street, Long live Hooky Street, C'est magnifique, Hooky Street, Magnifique, Hooky Street, Hooky Street (to fade) Quote
Guest 10 dinara Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Znaci TV palim samo kad trebam Mucke da gledam. Najbolja serija svih vremena epizoda sa pokerom je najjaca... Quote
negative creep Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Jedino sto mi je danas ulepsalo dan. Znaci, iskidala sam se od smeha: Del: Koliko ima godina? Rodni: Oko 30. Del: Koliko tacno? Rodni: 40. Del: 40?! Matora je i za mene! Deda: I ja bih morao dvaput da razmislim. Quote
Mateja Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Dajte ljudi najbolja epizoda je kada Rodni snima film kada mu Del uvaljuje nosoroga. Quote
Recommended Posts