badass Posted April 1, 2012 Author Report Posted April 1, 2012 u pinball wizard-u ima još 10 karata po 1000 din. u samom klubu biće još sat vremena, a onda idem, pokupim karte i pare i sutra na ulazu 1300.
Lou Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 31.03. u Austriji svirali ovo: http://www.setlist.fm/setlist/crippled-black-phoenix/2012/arena-vienna-austria-1bde1dc0.html Setlista je pregolema, pa još ako ostane ovakav bis, jebena tri sata muzike.
badass Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 sada su ušli u srbiju. ako ne bude nekih problema, a nema kojih da bi bili uobičajeni, sve počinje na vreme - 22:00. 1
Simadin Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Odlican koncert, premalo ljudi. Pretilo da bude blamantno, ali smo se ipak izvukli na kraju, cini mi se. Jebite se elitisticki pederi, CBP su ojebali i napravili bar jedno 5 puta zanimljiviju svirku od God Is An Astronauta. 4
Dr Alex Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Jebite se elitisticki pederi, CBP su ojebali i napravili bar jedno 5 puta zanimljiviju svirku od God Is An Astronauta. +1 1 1
Uruk Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Stvarno je pretilo da bude katastrofa, ali iscupali smo se kao publika. I svaka njima cast na kontaktu sa publikom, neposrednosti, i energiji. I bas bio kralj ovaj gitarista kad je onako najopustenije usetao u publiku. Btw, sto su ljudi koji slusaju GiaA elitisti, meni su oni bas easy listening band, nema sad tu neceg posebnog u njihovom zvuku to be elitist about. Ali sve u svemu jako dobar koncert, uprkos deficitu publike, i svaka cast Phoenixima.
Baal Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 (edited) Btw, sto su ljudi koji slusaju GiaA elitisti, meni su oni bas easy listening band, nema sad tu neceg posebnog u njihovom zvuku to be elitist about. Pa da, pre bi trebalo za CBP da se kaže da ih slušaju elitisti. Ja nisam bio na certu jer mi je bila skupa karta za bend koji (prema mom mišljenju) ima dve-tri dobre pesme, jbg, ne volim ove allstar bendove. Koliko je na kraju bilo ljudi? Edited April 3, 2012 by trenje
chess Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 bilo je oko 50-70 ljudi po mojoj proceni... meni je bio sjajan koncert, kako je odmicao sve je bilo bolje i bolje i na kraju totalan haos Svaka im cast, svirali su ko da nas ima 500 a ne 50, meni je bas bilo super... steta za slab odziv publike, opravdali su cenu karte bar meni, ljudi su svirali sigurno 2 i po sata http://www.youtube.com/watch?v=WYFCWfl-6Mc&feature=channel
Lou Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Beše preko dva sata, to sigurno. Svirka je bila sjajna, zvuk dobar, muzičari na vrhuncu, ljudi uživaju na bini. I sve opušteno i domaćinski, uz lep kontakt sa malobrojnom publikom, nimalo pretencioznosti. Šteta za slabu posetu. A šteta i što nije bilo diskova osim novog. P.S. Horsko pevanje - pobeda.
Dr Alex Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Meni stvarno nije jasno to sto ne znate ko je Justin Greaves AKA gitarista koji je silazio u publiku. :s
chess Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Covek svirao u Electric Wizard-u, Iron Monkey, Teeth of Lions Rule the Divine sa Lee Dorrianom, Stephen O’Malley-em, Greg Anderson-om, u prevodu covek car, bas super lik
Dr Alex Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Covek svirao u Electric Wizard-u, Iron Monkey, Teeth of Lions Rule the Divine sa Lee Dorrianom, Stephen O’Malley-em, Greg Anderson-om, u prevodu covek car, bas super lik Lepo sam te naucio! @Lou Tako je, slazem se.
Lou Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Ne sećam se kada si poslednji put na moj post odgovorio bez upotrebe toga, budi malo kreativniji.
chess Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 i dalje mi nisi zahvalan za crosses, joy division, godflesh + suck my cock atmo covece, ja sam prog
chess Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=U5tdD_aemrY&feature=channel od 05:45 krece magija
Srlandand Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 (edited) Vidi ga ovaj Coa, uvek bio i ostao peder :* Meni zao sto nisam bio, ali kurac kad se nema za vecinu koncerata, a njih ne slusam preterano. Edited April 4, 2012 by Srlandand
Dr Alex Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Vidi ga ovaj Coa, uvek bio i ostao peder :* Meni zao sto nisam bio, ali kurac kad se nema za vecinu koncerata, a njih ne slusam preterano. Volim te! :* Nisi bio jer si papucar!! 1
Vitamin K Experience Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Koncert bio do jaja. Nego, viđam maltene iste ljude da komentarišu po svirkama na koje idem, kapiram da ću da vas iscimam da se upoznamo na jednoj od sledećih. Mislim na "noviju" kompaniju (jebiga, meni su ljudi regovani na forum poslednjih 5-6 godina i dalje "novajlije" ).
chess Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 pi jeee sto ima mnogo iskompleksiranih ljudi sa ovim minusima sto dele @vitamin k experience - ovog sa raspalom bebom na avataru ces prepoznati na snimku, odma ispred gitariste Justin-a peva i gubi se, a jos jedan izgubljeni se nalazi odma pored njega, to sam ja 1 2
Dr Alex Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 pi jeee sto ima mnogo iskompleksiranih ljudi sa ovim minusima sto dele @vitamin k experience - ovog sa raspalom bebom na avataru ces prepoznati na snimku, odma ispred gitariste Justin-a peva i gubi se, a jos jedan izgubljeni se nalazi odma pored njega, to sam ja Picko! Sad smo provaljeni!! 1
Recommended Posts