Demon Seed Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Dotaknuću se teme pa neka me kazne... Mnogo ima mediokriteta među tim izvikanim bendovima, gomilu sam slušao više puta i na jedno uvo uđe, na drugo izađe... Evo danas obrnuo prvi Sinister po ko zna koji put, ništa specijalno, par dobrih rifova, nisam ni mogao da nastavim dalje... Doduše oni i nisu nešto mnogo izvikani. Al' otprilike isto mogu da kažem i za Benediction, Monstrosity, Malevolent Creation, više kult, veterani od 20+ godina staža i 10+ albuma, nego što imaju neke vrhunske pesme i vrhunske albume. Dok npr. Cannibal Corpse opušteno možeš da pustiš celu diskografiju i nemaš gde da pogrešiš, skoro sve fenomenalno. Posebno prvih 6 albuma, čisto savršenstvo sve. Nikako mi nije Monstrosity ili neki drugi takav bend za poređenje s njima. Nikako da poslušam Cancer lepo, al' oduvek nekako pozitivno mislim o njima, jer im je James Murphy svirao 1 4 Quote
Сале Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Саћу те набодем флајком углаву што клевећеш Благослов 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Ma u pravu je, koliko su neki mejnstrim bendovi precenjeni, toliko su i neki ug kultovi.. Dosta sa svedske scene npr.. Quote
Сале Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Благослов вазда био култ. Никада није био прецењен јер су увек правили одличну музику. Нити један албум имају лош. Сваки сабија. 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Richie Blackmur : There is difference between popular and successful band! Quote
KazimKazim Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Саћу те набодем флајком углаву што клевећеш Благослов Drugim recima - dopada ti se, voleo bi da ga tucas 4 Quote
kuruz Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 :haha: :haha: kad Cancer dolazi u BG? voleo bi da se upoznamo!!! 2 Quote
KazimKazim Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 U licne preferencie ne bih zalazio...dok god to radite u svoa 4 zida Quote
HUMAN Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Moj prvi minus(za demon seed-a), bez ljutnje, ali Transent the Rubicon, Millenium i Retribution vrede više nego cela CC diskografija(možda malo preterujem, ali stvarno par albuma pomenutih bendova su meni daleko ispred CC-ovih štanglica) Nemoj da misliš da ne gotivim CC, nikako, obožavam njihove albume: Bleeding, Tomb, Vile, Gallery, Kill Što se tiče Sinistera obrni ti Diabolical Summoning i Hate pa da vidiš šta je UDARAC U FACU!!! Quote
HUMAN Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Bolje nemoj onda ni da preslušavaš Cancer ako je samo zbog Marfija, mnogo bolje bravure je ostavio u Death, Obituary i Testamentu (tu je baš pokido, čak bolje nego na svom albumu ) Quote
Demon Seed Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Ma u Canceru nije ni svirao na albumima, samo uživo, al' poslušaću nekad svakako. Ma u pravu je, koliko su neki mejnstrim bendovi precenjeni, toliko su i neki ug kultovi.. Dosta sa svedske scene npr.. Dabome, npr. da su Avulsed Šveđani, pomen njihova prva dva albuma bi izazivao strahopoštovanje ovuda Quote
HUMAN Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Jeste svirao na albumu "Death Shall Rise", ma sjajne su sve njegove solaže odslušaj album, e da obavezno odslušaj Konkhru(weed out the week) tu je Marfi takodje RASTURIO solaže, reci mi jeli bila baš tema o naj solažama? Quote
Descender Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Mnogo ima mediokriteta među tim izvikanim bendovima Istina. Benediction Ni u ludilu nije jedan od njih. A ni Cancer. Quote
kuruz Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 je l' to ta tvoja kompetentnost? Quote
Demon Seed Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Za kompetenciju konsultuj Mejden temu A pesmu ću pustim sutra jbg, sad mora dam kompujter na deteto xD Quote
Demon Seed Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 (edited) Slusao sam ja prvih 5-6 albuma otprilike, ali sam ostao ravnodusan tad jbg. A posebno nisam mogao da verujem kako su odsvirali Electric Eye, ispromasivali rifove najstrasnije, ic sluh nemaju Ali s obzirom da sam dosta slusao jedan Krisiun koji je koristio aleatoricke metode prilikom skidanja Unholy Blasphemies MA rifova, obrnucu Benediction opet. Edited September 10, 2015 by Demon Seed Quote
Descender Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Hit mojih ranih srednjoškolskih dana jedan Krisiun C,c,c... I to u istu rečenicu sa Benediction 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 HUMAN daj komentar za Gojiru na temi.. Quote
Demon Seed Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 DA VIDIMO SA KIM IMAMO POSLA Daj ti Vole komentar za Benediction! Quote
Kumodraski Vo Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Zasto ti je nick u italiku dole u spisku clanova koji gledaju stranu? Quote
HUMAN Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 HUMAN daj komentar za Gojiru na temi.. Ne želim ime da im pominjem, a kamoli da posećujem temu! Quote
Demon Seed Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 je l' to ta tvoja kompetentnost? Carcinoma Angel I? Najdosadniji vokal ikad, rifovi generički, samo ih godina proizvodnje vadi da budu manje generični. Isto i ova Descenderova pesma srednjoškolskih dana, random rif totalno. Biće opet da je emotivna vrednost Poslušaću albume opet svakako, ali je ovo što sad pustih baš onakvo kako i pamtim, jbg, izvinite. Zasto ti je nick u italiku dole u spisku clanova koji gledaju stranu? E, ne znam, viđam i ja tako članove sa imenima u italicu, baš i mene interesuje. Evo ovaj naš ČOVEK demonstrirao manjak širine (osim danas one NIŠTA SEM METALA izjave) Quote
Recommended Posts