Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dotaknuću se teme pa neka me kazne...

Mnogo ima mediokriteta među tim izvikanim bendovima, gomilu sam slušao više puta i na jedno uvo uđe, na drugo izađe...

Evo danas obrnuo prvi Sinister po ko zna koji put, ništa specijalno, par dobrih rifova, nisam ni mogao da nastavim dalje... Doduše oni i nisu nešto mnogo izvikani.

Al' otprilike isto mogu da kažem i za Benediction, Monstrosity, Malevolent Creation, više kult, veterani od 20+ godina staža i 10+ albuma, nego što imaju neke vrhunske pesme i vrhunske albume. Dok npr. Cannibal Corpse opušteno možeš da pustiš celu diskografiju i nemaš gde da pogrešiš, skoro sve fenomenalno. Posebno prvih 6 albuma, čisto savršenstvo sve. Nikako mi nije Monstrosity ili neki drugi takav bend za poređenje s njima.

Nikako da poslušam Cancer lepo, al' oduvek nekako pozitivno mislim o njima, jer im je James Murphy svirao :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

Благослов вазда био култ. Никада није био прецењен јер су увек правили одличну музику. Нити један албум имају лош. Сваки сабија.

• Downvote 1
Posted

Moj prvi minus(za demon seed-a), bez ljutnje, ali Transent the Rubicon, Millenium i Retribution vrede više nego cela CC diskografija(možda malo preterujem, ali stvarno par albuma pomenutih bendova su meni daleko ispred CC-ovih štanglica)

Nemoj da misliš da ne gotivim CC, nikako, obožavam njihove albume: Bleeding, Tomb, Vile, Gallery, Kill

Što se tiče Sinistera obrni ti Diabolical Summoning i Hate pa da vidiš šta je UDARAC U FACU!!!

Posted

Bolje nemoj onda ni da preslušavaš Cancer ako je samo zbog Marfija, mnogo bolje bravure je ostavio u Death, Obituary i Testamentu (tu je baš pokido, čak bolje nego na svom albumu :mhihi:)

Posted

Ma u Canceru nije ni svirao na albumima, samo uživo, al' poslušaću nekad svakako.

Ma u pravu je, koliko su neki mejnstrim bendovi precenjeni, toliko su i neki ug kultovi..

Dosta sa svedske scene npr..

Dabome, npr. da su Avulsed Šveđani, pomen njihova prva dva albuma bi izazivao strahopoštovanje ovuda :D

Posted

Jeste svirao na albumu "Death Shall Rise", ma sjajne su sve njegove solaže odslušaj album, e da obavezno odslušaj Konkhru(weed out the week) tu je Marfi takodje RASTURIO solaže, reci mi jeli bila baš tema o naj solažama?

Posted (edited)

Slusao sam ja prvih 5-6 albuma otprilike, ali sam ostao ravnodusan tad jbg. A posebno nisam mogao da verujem kako su odsvirali Electric Eye, ispromasivali rifove najstrasnije, ic sluh nemaju :D

Ali s obzirom da sam dosta slusao jedan Krisiun koji je koristio aleatoricke metode prilikom skidanja Unholy Blasphemies MA rifova, obrnucu Benediction opet. :D

Edited by Demon Seed
Posted

je l' to ta tvoja kompetentnost? :haha:

Carcinoma Angel

I? Najdosadniji vokal ikad, rifovi generički, samo ih godina proizvodnje vadi da budu manje generični.

Isto i ova Descenderova pesma srednjoškolskih dana, random rif totalno. Biće opet da je emotivna vrednost :P

Poslušaću albume opet svakako, ali je ovo što sad pustih baš onakvo kako i pamtim, jbg, izvinite. :D

Zasto ti je nick u italiku dole u spisku clanova koji gledaju stranu?

E, ne znam, viđam i ja tako članove sa imenima u italicu, baš i mene interesuje.

Evo ovaj naš ČOVEK demonstrirao manjak širine (osim danas one NIŠTA SEM METALA izjave) :P:bigblue: