exorcist Posted December 16, 2002 Report Share Posted December 16, 2002 Da li neko zna ista o ovom ODLICNOM old-school black/thrash bendu? Svirali su nedavno u BG i odusevili su sve redom. 8O Ja cu se prijaviti da pevam kod njih, majke mi... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 16, 2002 Report Share Posted December 16, 2002 Znam da su iz Rume i da sviraju Black Metal. Koliko znam za sada sam jedini objavio nesto u njima (u mom fanzinu - info + raport jedne svirke na kojoj su nastupili po prvi put) iako ih nikada nisam cuo. Mislim da za sada nemaju nikakve snimke... Ako nekome treba adresa neka se javi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted December 16, 2002 Report Share Posted December 16, 2002 Znam da su iz Rume i da sviraju Black Metal. Koliko znam za sada sam jedini objavio nesto u njima (u mom fanzinu - info + raport jedne svirke na kojoj su nastupili po prvi put) iako ih nikada nisam cuo. Mislim da za sada nemaju nikakve snimke... Ako nekome treba adresa neka se javi... Ne vrijedi se tebi javljati!!! Ja cekam fanzin vec 2 mjeseca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vermis Posted December 16, 2002 Report Share Posted December 16, 2002 Cuo sam i dobre i lose price o ovome bendu,ali me jako zanima da ih cujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 16, 2002 Report Share Posted December 16, 2002 Znam da su iz Rume i da sviraju Black Metal. Koliko znam za sada sam jedini objavio nesto u njima (u mom fanzinu - info + raport jedne svirke na kojoj su nastupili po prvi put) iako ih nikada nisam cuo. Mislim da za sada nemaju nikakve snimke... Ako nekome treba adresa neka se javi... Ne vrijedi se tebi javljati!!! Ja cekam fanzin vec 2 mjeseca! Izvini, saljem uskoro! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskitz Posted December 17, 2002 Report Share Posted December 17, 2002 Prvi put sam slusao ovaj bend u cetvrtak 12.12 na svirci u Holiday-u. Na prvo slusanje,mogu samo da kazem da su vrlo dobri. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted December 18, 2002 Report Share Posted December 18, 2002 Mozemo li dobiti kontakt adresu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 18, 2002 Report Share Posted December 18, 2002 Naravno! Adresa: POSMRTNA LITURGIJA c/o Dragan Mirkovic Orloviceva 96 22400 Ruma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted December 18, 2002 Report Share Posted December 18, 2002 Hvala!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted December 18, 2002 Report Share Posted December 18, 2002 Znam da su iz Rume i da sviraju Black Metal. Koliko znam za sada sam jedini objavio nesto u njima (u mom fanzinu - info + raport jedne svirke na kojoj su nastupili po prvi put) iako ih nikada nisam cuo. Mislim da za sada nemaju nikakve snimke... Ako nekome treba adresa neka se javi... Ne vrijedi se tebi javljati!!! Ja cekam fanzin vec 2 mjeseca! Izvini, saljem uskoro! a: Ok,ocekujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_666_ Posted December 25, 2002 Report Share Posted December 25, 2002 Darko dali ti je moj brat poslao mail ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 25, 2002 Report Share Posted December 25, 2002 Darko dali ti je moj brat poslao mail ? Izvini, ali ko ti je brat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanic Witch Posted January 2, 2003 Report Share Posted January 2, 2003 Cula sam ih na svirci u Holiday-u i .....pala sam na dupe a: a: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Momci su super! a: a: a: a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted January 3, 2003 Report Share Posted January 3, 2003 Otkud vam ideja da su oni dobri?!?!? Gori bend u životu nisam čuo Šalim se, naravno, znam ih dosta dobro, recimo samo da su pre svirke u holideju kod mene odseli, i često ločemo zajedno kad se nađemo u gradu. A svirka u Holideju je imala užas ozvučenje jer se nije čuo vokal, a plastika na basu je bila napukla (i zalepljena nekim širokim selotejpom), tako da se famozna dupla pedala jedva čula, iako je Drobac ubijao one jadne bubnjeve I nemaju nikakvih snimaka (za sada), no adresu ste već dobili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 7, 2003 Report Share Posted January 7, 2003 Video sam im slike u nekom fanzinu, u nekoj sumi sa kosama u rukama. Mnogo gadno izgledaju . Ajd da kazem, i ja jedva cekam da cujem na sta lice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No I.D. Posted January 8, 2003 Report Share Posted January 8, 2003 Iako ne slusham tu vrstu metala moram da priznam da im je svirka tehnichki odlichna! Bubnjar je luuuuud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted January 8, 2003 Report Share Posted January 8, 2003 Hm , da , postoje ipak 2 snimka - prvi je neki sa kasetofonom sobni, a drugi je sa svirke u holideju ali su izgubili diktafon (sa sve kasetom) :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satanic Witch Posted January 15, 2003 Report Share Posted January 15, 2003 Bubnjar im je stvarno odican! a: a: a: a: Mozda bi samo trebali da malcice porade na vokalima..mislim da budu malo "brutalniji"...ili mi se to samo cinilo zbog loseg ozvucenj u Holidayu! Sve u svemu nisam mogla da verujem da su oni otpali sto se tice ulazenja u finale..ili sta vec :oops: :ne: :ne: :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted January 16, 2003 Report Share Posted January 16, 2003 Verovatno da je po pitanju vokala a i svega ostalog sjebano ozvucenje odigralo ulogu... Dzaba sam pretio nozem onom toncu... :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted January 19, 2003 Report Share Posted January 19, 2003 Jos uvek nema snimaka????? BEDAK!!! Sta cekaju ti ljudi??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted January 30, 2003 Report Share Posted January 30, 2003 Elem, pronadjen je diktafon, koji je crk'o, al je u njemu zhiva kaseta sa snimkom iz Holideja. Ne znamo jos na sta lichi taj snimak. A onaj postojeci, nije losh, iako je sobni, samo je bez vokala... Mozda se nakrpi i vokal pa se to i pojavi. Stay tuned for more info... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 30, 2003 Report Share Posted January 30, 2003 Kuku, našta li taj snimak iz Holideja liči!!!! Naki bend+snimak=propast? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted February 5, 2003 Report Share Posted February 5, 2003 Kuku, našta li taj snimak iz Holideja liči!!!! Naki bend+snimak=propast? Shta mislis zasto je crk'o diktafon?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted April 11, 2003 Report Share Posted April 11, 2003 jesu zivi ovi ljudi jos uvek??? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted April 14, 2003 Report Share Posted April 14, 2003 E ovako, najnoviji info:: Demo je konacno sredjen pa ce valjda uskoro da ugleda svetlost dana, a snimak iz Holideja zaboravite.... Bend je imao svirku sad u petak u Rumi ... Svirano je 9 pesama, prve 2-3 su zvuchale malo slabije (jer su bile malo sporije a i mikrofon utishan). No posle se popravilo, tako da su preostele pesme bile przhenje, a zadnje 3 su jebale kevu!!! Zvuk je bio chis i jasan, kucanje je razbijalo, bass i gitara uskladjeni, a vokal krajnje obskuran i mrachan! Ostali bendovi tu nisu uimali sta da traze, sto se tiche kvaliteta i energije (a pogotovo energije) na svirci, a uz to su svi bendovi drkali njihove bubnjeve i uspeli da im sjebu jednu chinelu Postoji sansa da bend nastupi na svirci u sredu (16.4.) u Holideju... Ovaj put, nadamo se, sa ispravnim bubnjevima i ozvuchenjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts