Sisus Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Evo ovako, na svirci u petak 10. februara u Domu Omladine bice da se kupe majice Posmrtne Liturgije po ceni od 400 din, pa ko voli nek izvoli. Quote
Svarozic Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ima li PL svoj sajt? nisam procitao svaki post, a koliko sam trazio po netu, nema. Quote
Sisus Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ima, smo je jos u izradi. Dobices link kada bude skroz gotov. Quote
WoI Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Evo ovako, na svirci u petak 10. februara u Domu Omladine bice da se kupe majice Posmrtne Liturgije po ceni od 400 din, pa ko voli nek izvoli. to mi reci Ima da bidnu naj tr00 majice u Srbiji Quote
Sisus Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Bice, samo moraces da se strpis do svirke sa Infernom, posto je ova otkazana. Quote
WoI Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Znaci smor.Bas sam se deprimirao kad sam video da nece biti svirke Quote
D.E.A.D. Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 ma sta da ocekujes od gomile neozbiljnih kretena. Meni je najkrivlje jer sam potpisao ugovor sa covekom za kombi i ovo je vec drugi put da ga ispaljujem. Sada kad nam bude stvarno trebalo pitanje je da li ce hteti da nas vozi jer ja nisam ispostovao ugovor u kome pise da se moze otkazati najkasnije 72 sata pre davanja usluge!!!U najgorem slucaju moze da me tuzi, ali poznaje moje tako da nam nije ni naplatio nista a mogao je ladno!! Quote
D.E.A.D. Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Evo ovako. Ako nekog zanima na UNITED SLAVISTIC SWORDS festu bice dve vrste majci PL po ceni od 400 dinara i bice zavrsen split sa Wolf's Hunger i kostace 300 dinara. Quote
damian Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 A jel ima nekog popusta ako uzmem oboje?(cd i majicu) Quote
D.E.A.D. Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 A jel ima nekog popusta ako uzmem oboje?(cd i majicu) Pa, CD ce se prodavati preko Grom distroa tako da mi tu nemamo nista, a za majicu se mozemo dogovoriti Quote
MEDIEVAL Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 konacno preslusah Od zla oca... VRH! jednostavna produkcija,ali muzika stvarno ima dusu vokal je mogao i malo bolje,ali neme veze,svejedno je dobro Quote
Guest NEX!! Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Ja sam bas baksuz,nikako da cujem posmrtnu liturgiju htela sam da idem veceras na svirku,ali sam se razbolela SVIRAJTE PONOVO USKORO!! Quote
Svarozic Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Nabavio sam CD! Svaka cast super zvuci (vi pogotovo) i izgleda, do sada nije bilo izdanja tog tipa kod nas, nadam se da je ovo neka nova praksa. Hail PL! Quote
D.E.A.D. Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Hvala svima na podrsci. Na leto PL ulazi u studio zbog snimanja svog novog full lenght albuma. Vise informacija uskoro ovde i na sajtu Quote
GromRec Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Slava! Svi zainteresovani neka kliknu na http://www.soundclick.com/posmrtnaliturgija ubacili smo mp3 i mini intervju, kako vec ovaj sajt predvidja. Ako volite PL glasajte za Hot za njih! Hvala! Quote
AnaLizator Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Njeeeee, picke jedne, sve ste bolji i bolji... Da ste odma' snimili neki album, jel' jasno !!! Quote
D.E.A.D. Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 O pa to je Gospodar metala anallisator licno!! naravno da snimamo! Najverovatnije na leto!! Quote
Sisus Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Ako neko ima slike sa svirke sa Infernom ja bih ga molio da nam posalje na [email protected], zarad stavljanja istih na sajt. Unapred hvala. Quote
Sisus Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 26-og Maja u Rumi u Domu Omladine odrzace se svirka Posmrtna Liturgija Kramp Besomar Ispovest + gosti iznenadjenja Cena karte 100 bednih dinara. Quote
SacrilegiouS Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Kad procitam tako genijalan naziv albuma, ni ne slusa mi se... Quote
Recommended Posts