D.E.A.D. Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Kad procitam tako genijalan naziv albuma, ni ne slusa mi se... Pa ti onda odjezdi dalje da ne upotrebljavam druge reci Quote
SacrilegiouS Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Da vidis tek kako ce se zvati sledeci. Iznenadi me? Quote
D.E.A.D. Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 nema da ima problema, ne budi bez brige! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Iznenadi me? Evo ja ti posvecujem pesmu: Kill Your Mother / Rape Your Dog Quote
D.E.A.D. Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 kao sto sam rekao lakiju podnaslov cemo uskoro pojasniti, cim postavimo novi sajt na kom ce sve biti od A do Z! Hvala svima na strpljenju! Quote
Grobodan Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 slusam malo onaj materijal sa splita...Nije loshe,mada treba jos da se radi...Ali,bice valjda sve kako treba...Samo gurajte. Quote
Apeiron Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Split super izgleda... mada mi licno vise odgovara WH muzika. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Do jaja SUPPORT!!! Kad cemo opet da secemo? Quote
D.E.A.D. Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Do jaja SUPPORT!!! Kad cemo opet da secemo? Secha ce biti unapred najavljena!! Quote
Hrym Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Hoce uskoro biti neka svirka u rumi ili tu negde okolo? Dugo nije bilo... Jel moze negde da se nabavi koncert vas? Quote
Hrym Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Hoce uskoro biti neka svirka u rumi ili tu negde okolo? Dugo nije bilo... Jel moze negde da se nabavi koncert vas? Quote
Morphy Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Ali,ozbiljno neka svirka da bude.... Dajem ti ja koncert,sta slinis odma.... Quote
Hrym Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 To morphy...bilo je tesko ubediti te... Quote
Feniks . Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Posvadjali su se, tako to ide kod nas Srba... Quote
Feniks . Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Mada, mislim da ce Dragan da nastavi sa radom. Da ne lupetam ja, bolje da se on javi. To sam procitao na metal hamer forumu, dok sam isao tamo... Quote
D.E.A.D. Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Mada, mislim da ce Dragan da nastavi sa radom. Da ne lupetam ja, bolje da se on javi. To sam procitao na metal hamer forumu, dok sam isao tamo... Da Stahinja je u pravu ja nastavljam sa radom i pocetkom 2007. u studio ulazimo bubnjar L.G. i ja da snimamo novi album koji ce brojati osam pesama ukupnog trajanja oko 50 minuta. Trenutno radimo na materijalu i mogu da kazem da ce ovo biti "masterpiece" domace black metal scene, ali ima jos puno da se radi na njegovoj realizaciji. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Jel mogu da dobijem potpisano izdanje Quote
D.E.A.D. Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Ali zasto ste se koji kurac razisli??? Islo vam je prilicno dobro.Da pogodim...Drobac je ispizdeo zbog necega? u potpisu stoji kratko i jasno Quote
D.E.A.D. Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ave! Puno novih vesti u vezi PL! Za vikend ce najverovatnije biti konacno zavrsena stranica, a onda ce sve da se zna! Quote
Sugar Overdose Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 jao,ja sam se tek sad setila da sam was gledala kad ste swirali u moto hollywood-u (ili kako se wetj dodjawola pishe) sa josh nekima,i wi ste mi se jedini bash,bash swideli,hiiihihihih podrzhawam,afkorsi ^^ Quote
Recommended Posts