Sugar Overdose Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 niste mi odobrili rikvest na maj spejsu a ja volem posmrtnu liturgijuuuuu Quote
D.E.A.D. Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 niste mi odobrili rikvest na maj spejsu a ja volem posmrtnu liturgijuuuuu e pa nadmracna kvazi goticarko posalji ga ponovo! Quote
a Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Jebiga,sralo mi se prije za vrijeme njihovog slusanja... Sad su mi jaci bend... Nema sta dobri su,priznajem... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 e pa nadmracna kvazi goticarko posalji ga ponovo! Prodo si se za 250 gr pichetine Ccc Quote
D.E.A.D. Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Prodo si se za 250 gr pichetine Ccc ma ko se bre prodao i ko je pominjao ikakvu pichetinu?! Ja postim! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Hahahaahaha i ja postim.Sladim se samo maloletnicama Quote
APOHAKC Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 (edited) Wow, novi sajt.... Ma odbijaju sve na myspacu, ako ce ti biti lakse Edited April 4, 2007 by Aronax Quote
D.E.A.D. Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Na iducoj probi se konsultujemo o izboru drugog gitariste! Imamo jednog coveka u planu, koji nam odgovara i muzicki, a i po razmisljanjima i shvatanjima je veoma slican nama, ali ne zelim da donosim odluke bez bubnjara. Jednostavno atmosfera kako muzicka tako i duhovna mora biti ista, da ne bi pravili greske iz proslosti! U svakom slucaju obavestavam vas cim se dogovorimo! Quote
Svarozic Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Na iducoj probi se konsultujemo o izboru drugog gitariste! Imamo jednog coveka u planu, koji nam odgovara i muzicki, a i po razmisljanjima i shvatanjima je veoma slican nama, ali ne zelim da donosim odluke bez bubnjara. Jednostavno atmosfera kako muzicka tako i duhovna mora biti ista, da ne bi pravili greske iz proslosti! U svakom slucaju obavestavam vas cim se dogovorimo! Da li primate aplikacije zainteresovanih?? Quote
D.E.A.D. Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Sta podrazumevas pod aplikacijom?! Ja koliko znam aplikacija bi mogla da se objasni kao "paste picture", a ako mislis na "aplication form", onda je to vec nesto drugo! Sta si imao na umu?! Quote
behemoth Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 an application is a software executable designed to perform a specific function :] Quote
Svarozic Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Sta podrazumevas pod aplikacijom?! Ja koliko znam aplikacija bi mogla da se objasni kao "paste picture", a ako mislis na "aplication form", onda je to vec nesto drugo! Sta si imao na umu?! Svaka tebi čas' ... Mislio sam u kontekstu engleskog 'to apply (for)', a ne latinskog 'applicatio' ako te je to zbunjivalo. Ako i dalje nije jasno Behemoth je to vrlo lepo obradio, pogledaj molim te inače, nisam zainteresovan, nego pitam jer možda neko jeste, pa da ipak ta informacija bude ovde... Quote
Sisus Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Za sve zainteresovane bivsi clanovi posmrtne liturgije su osnovali bend pod imenom Avet. Postava cini: Sale – vokal (ex - Holy Jerk, A.V.D.) Sloba - gitara (ex – Posmrtna Liturgija, Maroth, Analni Karakter, Notorni Kult, Psychosis) Liksa – bas (ex - Posmrtna Liturgija) Drobac – bubanj (ex - Posmrtna Liturgija, Angelgoat, Psychosis) Muzika je mnogo brža i energičnija od muzike PL, manje melodična i brutalnija, tekstovi su ozbiljniji sa mnogo raznovrsnijim vokalom. Znači uglavnom black sa primesama deatha i thrasha. Mejl benda je: [email protected], ako nekoga zanima da nas kontaktira za svirke. Za sada nema web prezentacije. Biće uskoro. Ima i tema na demo bendovima. Quote
D.E.A.D. Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 an application is a software executable designed to perform a specific function :] Hvala na veoma preciznom objasnjenju!! Svaka tebi čas' ... Mislio sam u kontekstu engleskog 'to apply (for)', a ne latinskog 'applicatio' ako te je to zbunjivalo. Ako i dalje nije jasno Behemoth je to vrlo lepo obradio, pogledaj molim te inače, nisam zainteresovan, nego pitam jer možda neko jeste, pa da ipak ta informacija bude ovde... pa mislim da sam onim postom o drugom gitaristi sve rekao i ne vidim sta tu ima da bude nejasno?! Nisam pominjao nikakve aplikacije ili sta god, jer lepo sam rekao imamo jednog coveka u planu, i videcemo sta ce ispasti od toga! dobro je samo sto nismo takmicarskog duha! Quote
Краљ Хаоса Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Матори кад ћемо на пиво?! Ајд завршићу ти оно на твом простору ускоро! јави се кад будеш долазио! Quote
D.E.A.D. Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Матори кад ћемо на пиво?! Ајд завршићу ти оно на твом простору ускоро! јави се кад будеш долазио! Ej ma imam neku sugavu praksu sad 19.og, a probu najverovatnije u cetvrtak, pa mozemo onda da se vidimo! evo jedne strofe za debog Sataninog slugu: Rage... behold the master feel him curse the sky, strong our mighty father for him we will die. Quote
Краљ Хаоса Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Muzika je mnogo brža i energičnija od muzike PL, manje melodična i brutalnija, tekstovi su ozbiljniji sa mnogo raznovrsnijim vokalom. Znači uglavnom black sa primesama deatha i thrasha. Значи сви они који желе да знају како авет звучи морају прво да чују Посмртну Литургију па ће онда знати да је музика много бржа, мање мелодичнија и бруталнија, да су текстови озбиљнији и то са много разноврснијим вокалом?! Quote
D.E.A.D. Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Novi logo koji je uradio genije CHRISTOPHE SZPAJDEL MI SMO POSMRTNA LITURGIJA "Masterminds ov Darkest Witchcraft"! LONG LIVE BAD-BLOOD ERA! Quote
D.E.A.D. Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Posmrtna Liturgija trazi ozbiljnog gitaristu i basistu! Svako zainteresovan neka se javi na pm! Quote
GNEV Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Bolji je stari logo po meni... jedva cekam da cujem te nove stvari,jos sa aksinomantijanom na bubnju... kad ce novi materijal? Quote
D.E.A.D. Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 demo verzija albuma "...do zla boga" krenuce sa snimanjem pocetkom\sredinom jula, a dve reprezentativne pesme, namenjene izdavacima i ostalim promoterima bice snimljene uskoro nakon toga! Quote
Краљ Хаоса Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Посмртна Литургија са поносом може да објави да је нови гитариста бенда ASMODEUS (гитариста и певач Српског бенда ZAKLAN), а бас гитару на живим наступима (када за то буду створени услови) свираће POGANI (бубњар Српског бенда BESOMAR) Дакле као што видите, Посмртна Литургија креће у остварење ере зле крви! Хвала вам свима на подршци и очекујте хаос ускоро! Quote
Recommended Posts