23/16 Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Jbg, ni ne pusim ... slazem se da nije mnogo, ali jbg. Quote
Краљ Хаоса Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 (edited) одшљакаш нештo један дан и имаш демо и остане ти још пара за два, а ако нађеш добру шљаку можда и три, или демо и пљеска, дволитра пива и пакла цигара, или која год комбинација! Edited November 23, 2007 by Краљ Хаоса Quote
Usud Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Stekare neopevane! ... Nemoj da jedes 2 dana, to je blek metal! Quote
Wolflord Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Jel mogu ja da narucim demo kod nekog preko PP? Nesto me jebava net pa ne mogu da posaljem mail Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Sutra (u subotu 15. decembra) u vikend izdanju građanskog lista izlazi priča o POSMRTNOJ LITURGIJI i srpskoj BM sceni kroz naše oči! Nadamo se reakcijama sa svih strana nakon objavljivanja ove priče! Quote
delay Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 A vi ćete biti u sekciji Crna hronika? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Sutra (u subotu 15. decembra) u vikend izdanju građanskog lista izlazi priča o POSMRTNOJ LITURGIJI i srpskoj BM sceni kroz naše oči! Nadamo se reakcijama sa svih strana nakon objavljivanja ove priče! Skeniraj pa daj da vidimo.Btw mogao bi diskove da mi das Quote
Шöне Мики Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Sutra (u subotu 15. decembra) u vikend izdanju građanskog lista izlazi priča o POSMRTNOJ LITURGIJI i srpskoj BM sceni kroz naše oči! Nadamo se reakcijama sa svih strana nakon objavljivanja ove priče! skeniraj i uploaduj. Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 biće skeniran i uploadovan početkom iduće nedelje. Za sve ostale koji žele da vide verziju koja je poslata redakciji mogu nas kontaktirati na pp! Quote
Yggdrasil Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 A vi ćete biti u sekciji Crna hronika? (Ne) znajuci novinarstvo, mozda se nesto slicno iz toga izrodi... Ima li najava nekog koncerta u Novom Sadu? (Trazim izgovor za odlazak na koncert u Novi Sad ) Secam se koncerta sa May Resultom (davne ) 2005. godine...28. januara. Oh, happy years of sweet highschool. Quote
Yggdrasil Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Uh. Prejako bilo. Život mi nije isti od tada. Doslovno. Sve je posle išlo...niz brdo. A, živote, lutalico. Quote
Џрк Posted December 16, 2007 Report Posted December 16, 2007 Ili: Zivot ti je isao lepo. A onda si otisla na svirku Posmrtne Liturgije. Quote
Yggdrasil Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Ili: Zivot ti je isao lepo. A onda si otisla na svirku Posmrtne Liturgije. Tako nekako. Sa prekidima zarad raznih seizmickih potresa. Quote
Краљ Хаоса Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Ili: Zivot ti je isao lepo. A onda si otisla na svirku Posmrtne Liturgije. јеби га такав јој је хороскоп! Quote
Yggdrasil Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 U horoskopu mi je pisalo jutros (autorka je Brankica Trikić-Glumac): 'Ustanite. Prošetajte. Idite u teretanu već jednom, kada ste uplatili roditeljskim novcem, da ne dobijete spondilozu i artritis pre 30. Svoj 249. post ostavićete na temi PL. Čuvajte se nazeba, oštrih predmeta i gnevnih ljubitelja power metala.' Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 "Mi?Mi verujemo u horoskop" Quote
Yggdrasil Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Sve su pogodili, osim oštrih predmeta Quote
Wolflord Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Meni jos nije stigao demo... a prvi sam ga porucio Gde li se denuo? Ajde ljudi posaljite taj demo! Cekam vec mesec dana! Quote
Lukijan Mušicki Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ajde ljudi posaljite taj demo! Cekam vec mesec dana! cekaj, to ti je Black metal! dobili pare i zapili se, a ko im je boslao te pare, ma ko ga jebe... Quote
Wolflord Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Nisam poslao pare, isplata po preuzimanju. Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 danas poslato plaćanje po preuzimanju tačno tako, nećemo nikog zajebati! Quote
Wolflord Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 OK! Jedva cekam da stigne! Malo sam se istripovao zbog tog cekanja od mesec dana... Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Lepe vesti u ovoj godini iz našeg tabora! Skoro je sklopljen ugovor sa jednim stranim izdavačem za kasetno izdanje demoa "Vama Marg", ali dok sve ne bude potpuno gotovo nećemo reći koji izdavač je u pitanju! Na kaseti će se naći i intro koji će biti rađen ekskluzivno za ovu priliku! Živeo Haos! Quote
Recommended Posts