Srki Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Da, da, pokupljeni su oni fazoni ranog Immortala sa clean gitarom (takodje je ima na ATHOW...). Quote
Vermis Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Kvalitetan bend,solidni muzicari za tu vrstu muzike samo mi to previse lici na Immortal,ali nema veze. Quote
Guest Tomhet Posted September 4, 2003 Report Posted September 4, 2003 Slusao sam ih na Hellhammeru i odlicni su.Oni su moj favorit bili tog festivala!! Quote
Chlan 787 Posted September 4, 2003 Report Posted September 4, 2003 Bili su solidni na HellHammer-u...Samo, atmosferu su pokvarile devojcice koje su radile vezbe u uglu terena. Quote
Sisus Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 Snimljena je bas gitara u subotu 6. 9. Quote
Katahazah Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 Basista je bog! Kol'ki cug ima taj covek... Meni ste odlicno zvucali na Hellhammeru, doduse da su tonci bili ista spretniji i iskristalizovali zvuk, bilo bi mnogo bolje. Aperion, ja sam video Olivera kako juri ka onim devojcicama... nesto... Quote
Chicken Little 420 Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 I sta se jos desava u vasem taboru? Daj, recite neke podatke o albumu... Kako ce se zvati, koliko pesama, koji studio itd. Quote
Sisus Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Bice 7 pesama, studio "Positive" Novi Sad, a ime albuma vam je sve vreme pred nosom. Quote
Invictus Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Od zla oca i jos gore majke? Quote
Alexi Fuckin' Laiho Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Kad izlazi bootleg "Live in Ruma: Killing people, killing child" ? Quote
Sisus Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 Snimljene su gitare i vokali. Sada sledi miksovanje... Quote
Sale B.C. Posted October 2, 2003 Report Posted October 2, 2003 sta bi sa mixom sta bi sa lixom? Quote
Sisus Posted October 6, 2003 Report Posted October 6, 2003 Ne znam. Nisam video ni jednog ni drugog! Quote
AnaLizator Posted October 6, 2003 Report Posted October 6, 2003 Rahhh!!! Ova Podzemna Dekoracija je bas prekaljena!!!!! steta sto se vokal i bas ne cuju lepo. Liturdjijo , hejlovi od moje strane. Svaki vi cast!! Quote
Alexi Fuckin' Laiho Posted October 8, 2003 Report Posted October 8, 2003 Boki iz benda Nocturnus ima novi projekat Morbid Hypnos (mozda i Morbid Hypnosis). Svirace bolje od sakramentala. Postava je: Sloba- duboki vokal i bas Vesna- krestavi vokal Mali Mirko- solo gitara ovaj- ritam gitara Boki- bubanj Stay tuned for more info ! Quote
Tailgunner Posted October 10, 2003 Report Posted October 10, 2003 У Америци сам, па и немам баш прилике да чујем све. Тако нисам успео да послушам и ову групу. Само, не допада ми се назив бенда. Можда би требало да мало пораде на идеји. Опет кажем: можда је материјал на месту - ваљда сам малкице пун предрасуда Quote
Sisus Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Lično je pravo članova benda da istom daju ime. Kome se nesviđa neka napravi svoj bend pa neka mu da ime. Nama odgovara i to je jedino važno. Ako odlučimo da se bend zove Metal Masturbator zvaće se tako. Do tada ostaje jedna i jedina POSMRTNA LITURGIJA. A što se materijala tiče preslušaćeš ga kad izađe (ako se ikada pojavi u Americi). Inače biće gotov ovih dana. Quote
Tailgunner Posted October 11, 2003 Report Posted October 11, 2003 Poslato: Sub Okt 11, 2003 5:03 am Ime teme: -------------------------------------------------------------------------------- Lično je pravo članova benda da istom daju ime. Kome se nesviđa neka napravi svoj bend pa neka mu da ime. Nama odgovara i to je jedino važno. Ako odlučimo da se bend zove Metal Masturbator zvaće se tako. Do tada ostaje jedna i jedina POSMRTNA LITURGIJA. A što se materijala tiče preslušaćeš ga kad izađe (ako se ikada pojavi u Americi). Inače biće gotov ovih dana. Види ти њега што му је задњица близу срца... Па, не кажем да није право чланова, само сам изнео своје мишљење (на које, надам се, имам права). Кажем, не могу да судим, хоћу да чујем прво. Маса бендова, која између осталог стравично добро звуче, имају смешна имена, тако да то, на крају крајева, ништа не значи. Ето, а ти ако икако можеш шиљни ми материјал преко нета, па да бар напишем рецензију a: ПОЗДРАВ! Quote
Sisus Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Materijal je konačno gotov i sada tražimo izdavačku kuću. A što se tebe tiče Tailgunneru imaš sto godina a pričaš gluposti. Pošalji mi adresu i dobićeš cd. Quote
Sisus Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 Ako nekoga zanima cd moze da ga naruci na tel: 022 425 500 Cena je 300 din + ptt Quote
Chicken Little 420 Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 A moze li jedan primerak za radio emisiju TEORIJA HAOSA? Besplatna promocija... Darko Zivkovic Maxima Gorkog 10 23300 Kikinda 064/200-78-17 www.theoryofchaos.tk Quote
Recommended Posts