Jump to content

Recommended Posts

Posted

E kakvu o svirku pravite?

Jel bi mogli mi da se ubacimo? Tj. Topor. Sviramo black,staroslovenksa mitologia. Sviramo i par obrada,blashyrk,unholy black metal od darkthrone-a i tako.

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
E kakvu o svirku pravite?

Jel bi mogli mi da se ubacimo? Tj. Topor. Sviramo black,staroslovenksa mitologia. Sviramo i par obrada,blashyrk,unholy black metal od darkthrone-a i tako.

POSHTO RAW GORE NECE SVIRATI ONDA MOZETE.

E koji je broj od filozofa???Ovi u Stratusu su mi se smucili 24000 za fest od 4 benda???? icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

Posted (edited)

12. je valjda u skc-u ili domu omaldine.

ps. znam da smaram ali kad budes mogao sibni mi textove na pp.

Edited by I am the black wizards
Posted

Trenutno nemam textove, ali kad ih nabavim, mozda ih i ovde ispisem, ima jos ljudi koji hoce da ih vide. Uvek zaboravim da ih trazim od gitariste.

Posted
Aj, sad ti meni lepo kazi jel svirka 12. ili 13. i gde. I obavezno zovi na tel. koji sam ti dao da sve lepo utanacimo.

Svirka je 12-og.Zvacu te sutra ili prekosutra da ti javim gde.Poshto SKC sere (obrazlozio sam u forumu SERBIAN EXTREME FEST vol.1)

Posted

pa znas ja sam jedan tvoj drugar sreemac iz rume sigurno me poznajes.

Cini mi se, onako kroz maglu se secam...,pevao sam u tvom bendu tamo negde na pocetku karijere...davno je to bilo icon_smile.gif

ma zafrkavam se ....ej nisam ti vratio dva cd-a Pantere ono kad ste bili kod mene..ajd cimni kad si kuci i kad imas vremena pa da naletim.....

Ajd pozdrav !!!!!!! pivopije.gif

I ne ljuti se zbog onog "ma ko su bre oni" provociram ti fanove malo. mrred.gif

Posted

Jebes mi sve, znao sam da si ti, samo nisam bio 100% siguran. Pretpostavljao sam zbog onog na svirci u NS kad ti nisam prepoznao glas.

Posted

ajd dodji na svirku 25.03. sviramo sa nekim thrash bendom iz ceske

'ABSURD CONFLICT' svirka je neznam ni sam vise gde...

"SVIRKA JE PREMESTENA U HOLLYWOOD. ZA ONE KOJINE ZNAJU GDE JE TO EVO MALOG OBJASNJENJA. NAIME KLUB HLLYWOOD SE NALAZI KOD NOVOSADSKOG SAJMA, TACNIJE NA SAMOM POCETKU TERETNOG ULAZA U SAJAM KOJI SE NALAZI KOD NIZA RADNJI ZA BRZU HRANU, PREKO PUTA STANICE AUTOBUSA LINIJE BROJ 8 KOD SAJMA KADA SE IDE KA NOVOM NASELJU.

CENA KARTE CE VEROVATNO BITI 100 DIN I ODE JE PIVO JEVTINEJE NEGO U ENTERU. ENTER(80 DIN); HOLLYWOOD (55 DIN) ''