D.E.A.D. Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 @ Jack The Riffer: Vodece bi trebalo da budu one sto sviraju LEAD deonice(deo koji nije masturbiranje gitare te stoga ne spada u solazu), a solo koje sviraju SOLO deonice. Imas kod svakog benda! @ Blizzard[VU]: Mani se corava posla! @ KRAMP: Bice nesto verovatno za bozic, ali ne organizujemo mi. Mi cemo praviti verovatno u januaru, pa racunaj na to!!! Quote
Alex de Large Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 te masturbacije i lead deonice (tj. melodije) spadaju pod isto tj. lead guitars. lead guitars= solo guitars, samo drugi nacin da se kaze. ne postoji lead gitarista i solo gitarista, to je ista stvar. ni u jednom bookletu neces naci lead i solo guitar odvojeno. eto, a vi kak' hocete Quote
Kramp Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 OK, nego sam mislio da zajedno organizujemo i BG i Rumu posto je nas bubnjar iz Rume a nisam ni mislio ranije nego bas negde u januaru. Cucemo se. Quote
D.E.A.D. Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 @ Jack The riffer: probaj sa dissection i Satyricon bukletima @ Kramp: no problem! Quote
Sisus Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 ' date='15. 12. 2005, 23:37'] A sta je sa onim sto je Drobac rekao da nema pentragrama na sajtu, a Dragane?? CCC, izdali ste svoga bubnjara ) pozdrav Jel vidiš šta su pičke od ljudi. Čim okreneš leđa oni ti zabodu nož. Dao sam im foru do nove godine da sklone taj pentagram ili ce biti izmena na strani sa članovima. Quote
D.E.A.D. Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 POSMRTNA LITURGIJA će održati svirku u 24.12. Apatinu s black metal bendom BESOMAR. početak je u 21 čas a održava se u prostoru ''zanatski dom'' Cena ulaznice biće 100 dinara! Quote
Sisus Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Pogladaj ovo. http://ruthlessreviews.com/top10/10blackmetal2.html Quote
D.E.A.D. Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 @ Grof Drobikus: Lepo samo sto mi se ne svidja to sto je taj kreten napljuvao kultne bendove i licnosti sa BM scene. Mora da je neki prvoklasni idiot! Quote
D.E.A.D. Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 KONCERT POSMRTNE LITURGIJE I BESOMARA ZAKAZAN ZA 24.12.2005. ZABRANJEN JE OD STRANE POLICIJE ZBOG OKRENUTIH KRSTEVA NA PLAKATU, CAK SU PLAKATI I UKLANJANI OD STRANE POLICIJE!!! Support BLACK FUCKING METAL!!! 666 Quote
Sisus Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 @ Grof Drobikus: Lepo samo sto mi se ne svidja to sto je taj kreten napljuvao kultne bendove i licnosti sa BM scene. Mora da je neki prvoklasni idiot! Pa sto se tako glupo slikaju? Pogledaj onog idiota sto mu ispala kita. Boli ga uvo da je vrati nazad. Bas je strasan tako nasminkan sa kitom koja mu viri iz pantalona i Abbath sa otkopcanim slicem. Zar to nije smesno? Quote
Шöне Мики Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 KONCERT POSMRTNE LITURGIJE I BESOMARA ZAKAZAN ZA 24.12.2005. ZABRANJEN JE OD STRANE POLICIJE ZBOG OKRENUTIH KRSTEVA NA PLAKATU, CAK SU PLAKATI I UKLANJANI OD STRANE POLICIJE!!! Support BLACK FUCKING METAL!!! 666 jebiga.... Quote
Grobodan Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 KONCERT POSMRTNE LITURGIJE I BESOMARA ZAKAZAN ZA 24.12.2005. ZABRANJEN JE OD STRANE POLICIJE ZBOG OKRENUTIH KRSTEVA NA PLAKATU, CAK SU PLAKATI I UKLANJANI OD STRANE POLICIJE!!! Support BLACK FUCKING METAL!!! 666 Nemoj da seres!Udarise mrski hriscani,situacija kao u Norveskoj.Vreme je da se spali nesto. Quote
D.E.A.D. Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 @ grof Drobikus: Ma ok taj, ali pljuje abata, pa sta ako mu je otkopcan slic, mozda su mu to jedine pantalone, a slic im ne radi ili tako nesto. I ja imam jedne jedine i uskoro ce iz njih da mi ispadne kita jer su bas tu busne! a to su bre jednostavno slikali neki normalni ljudi i normalno da ce biti idiotskih faca na par slika, samo se taj kurajber napravio pametan pa ih postovao! Kako bi se ti osecao da se na toj listi nadje nasa slika iz vukovara s onim malim? Ne zna se ko je lepsi od koga?A? @ GRAVE: SO BE IT!!! Quote
Blizzard[Vu] Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Ko to spominje Vukovar? E koja slika Dragane, sa kojim malim!? pozdrav Quote
D.E.A.D. Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ma znas ona sa Nemanjinim i Strahinjinim burazerom ispali smo kao najgori neandertalci!!! Quote
Sisus Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 @ grof Drobikus: Ma ok taj, ali pljuje abata, pa sta ako mu je otkopcan slic, mozda su mu to jedine pantalone, a slic im ne radi ili tako nesto. Pa, uvek moze da ih zalepi izolirkom. Quote
Sisus Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ' date='21. 12. 2005, 23:13'] Ko to spominje Vukovar? E koja slika Dragane, sa kojim malim!? pozdrav Pa, sa tvojim MALIM... Quote
Blizzard[Vu] Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Mojim maleckim Dragane, to mi se garant on uvukao u sobu jer si mu ti dosadio 2 veceri zajedno u istom krevetu pa je proucavao mog malog Uglavnom Drobikuse, nabavio sam nekih novih perverzija pa moras svratiti da vidis hihi!! Gde cete za novu godinu? Mi cemo u onaj Lavirint u NS-u. Cini se ok ponuda www.novagodina2006.tk Ajd pogledajte pa javite!! Pozdrav carevi Quote
D.E.A.D. Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 malo mi se cini suplje i bledo! ajde posalji mi na mail ko sve ide od vas tamo, pa da znamo dal' da se organizujemo il' ne Quote
ALEXIE_AIC Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Ne radi vam sajt. `Ajde, popravite sta treba. Quote
D.E.A.D. Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 (edited) Ne radi vam sajt. `Ajde, popravite sta treba. www.posmrtna_liturgija.co.sr ne zaboravi donju crtu Edited December 30, 2005 by Dragan Pagan Quote
HELLNATION Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 hah, ebre pagane! kako je bre, sta se radi?!! obavezno javljaj kad bude sledeca svirka!!! pozdrav janez Quote
Recommended Posts