ALEXIE_AIC Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 www.posmrtna_liturgija.co.sr ne zaboravi donju crtu Pa i nisam je zaboravila. Ali, sajt i dalje ne radi. offtopic: Sta je sa Psychosis-om? Quote
D.E.A.D. Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 @ euronymous: Ko koga bre navatao? Ko su ti likovi? Kako ja nisam cuo za to bre? ajde saznaj mi ko je to obavezno!!!! @ ALEXIE_AIC: Pa psychosis je moj projekat koji je odradjen iz dosade i solo ali uzivo mi pomazu u njegovoj interpretaciji clanovi liturgije i jos neki prijatelji. Nije bas kao na snimku, ali zvuci OK. Nista ozbiljno! Quote
HELLNATION Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Pa i nisam je zaboravila. Ali, sajt i dalje ne radi. offtopic: Sta je sa Psychosis-om? sljaka sajt Quote
Sisus Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Prvi put sad cujem za ovo, obicno se takve vesti sire poput kuge. Quote
Sisus Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Ruma je mala, obicnose za takve stvari procuje. Quote
ALEXIE_AIC Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 @ ALEXIE_AIC: Pa psychosis je moj projekat koji je odradjen iz dosade i solo ali uzivo mi pomazu u njegovoj interpretaciji clanovi liturgije i jos neki prijatelji. Nije bas kao na snimku, ali zvuci OK. Nista ozbiljno! Znam, slusala sam vas u Rumi kad su bile kvalifikacije za DMT...I ne zvuci OK...Zvuci strava! Nego, hoce li biti neke svirke u BG-u uskoro (Liturgija ili Psychosis)? Quote
D.E.A.D. Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 @ ALEXIE_AIC: za BG je sigurno sa Liturgijom u domu omladine na UNITED SLAVISTIC SWORDS 25.2.2005. a sa Psychosis-om na finalu demo masters turnira ali ne znamo datum jos uvek. @ Grof Drobikus: Koji to "metalci" mogu biti. Nije u redu stvarno. Jebacu im kevu. Ljudi su se iscimali zbog nas da ih neko bije u shugavoj Rumi. Quote
Sisus Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Nemam pojma, sigurno nije neko koga ja znam. Quote
D.E.A.D. Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 @ Grof Drobikus: Meni pada na pamet samo machak i ta ekipa. Rekao sam Kulpincu da sazna ko je. Inace su picke imali tri medijska sponzora za svirku, a kao, pukli. Neka zapamte kad im je Liturgija dala pojacala i svirala za dzabe!!! Zvao me je Nesa Jovanovic za svirku u Texasu sa njegovim Stratusom i Ergregorom. Javi mi se na pp da se dogovorimo. Quote
HELLNATION Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 dolazimo ja i Shtef da vam zapalimo Rumu!!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 @ ALEXIE_AIC: za BG je sigurno sa Liturgijom u domu omladine na UNITED SLAVISTIC SWORDS 25.2.2005. a sa Psychosis-om na finalu demo masters turnira ali ne znamo datum jos uvek. Znaci, bicete slusani & gledani... Citala sam na temi da bi trebali da svirate, ali nije bilo sigurno... Quote
D.E.A.D. Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 @ EURONYMOUS: Jesi li sredio ono sto je bilo u petak?Sto su liku izbili zub? Jel znas ko je to? Ja sam pricao sa obezbedjenjem i niko od njih ne zna nista!!! Quote
D.E.A.D. Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 I odosmo na vrh! Bice najverovatnije majci na festu s Infernom!!! a pre toga krunimo s krampom i M.A.D. ima na koncertima Quote
Sisus Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 10. februara (petak) svirka u Domu Omladine sa Krampom i M.A.D.-om i jos nekim bendovima. Quote
Kramp Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) Al ce biti rokanje 10.og Jedva cekam!!! Ponesi mi neki snimak vas da cujem kako zvucite ako mozes. I reci mi jel i vi svirate u Sloveniji u Martu ili sam ja to dobio pogresnu informaciju!!! Edited January 26, 2006 by Kramp Quote
Sisus Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Ok, mada bolje zvucimo uzivo (svi na m to kazu). Trebali smo da sviramo jesenas u Sloveniji, ali nas je lik izjebao. Jos sam otkazao i neki put u Nemacku. Quote
Kramp Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 M znam ja kako zvucite uzivo ali me interesuje kako je snimak ispao a sto se ticew Slovenije samo mi Reci da nije u pitanju neki Uros iz Koper-a posto je on nas zvao i rekao je da pravi neki festival od dva dana gde ce svirati Sodom, Anathema, Gorefest... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 SAmo da uspem da skinem stvar posto je nismo svirali sigurno dve godine a mozda i vise!! wallbash.gif pivopije.gif Znaci idem u Sloveniju kao najveci fan Krampa? Quote
D.E.A.D. Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ako nemas nista protiv ja cu da ti kazem! JESTE Uros i JESTE iz Kopera. Akcija: ti mene nazovi a ja cu ti reci sve za par dana. Pa to onda bude za par dana, pa za par dana, pa u martu, pa u maju, pa junu i nista, a kada sam pricao s Rakicem on mi je rekao da je i njih zvao, ali je on pitao nekog lika koji organizuje svirke po Sloveniji, a ovaj mu rekao da je taj Uros neki debil koji samo tako ide po koncertima i nista drugo. Nemojte biti debili. Na tudjim greskama se uci. Kad te zove neko, kazes mu cenu, puta, svirke, vize trazis garantno pismo do odredjenog roka i to je to. Nama je mastio DESTRUCTION, NAPALM DEATH, IMPALED, GORGOROTH i jos mnogo sranja umisljenih u njegovoj glavi. Sto nas narod kaze: "Sto je babi milo, to joj se i snilo!" Quote
Kramp Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 E hvala na savetu, u svakom slucaju mi ne idemo ako nam ne posalje garantna pisma i pare za put pa nemamo sta da izgubimo, ako posalje super a ako ne ko ga jebe. Quote
Sisus Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 I trazite da on zove vas inace ima da puknete silne pare za razgovor sa njim, a najverovatnije od toga nece biti nista. Quote
Svarozic Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Kad ce vise taj split? Prema nekim informacijama koje imam od visih sila split ce biti gotov za 25. 02. tj. koncert. Quote
Recommended Posts