Jump to content

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@ euronymous: Ko koga bre navatao? Ko su ti likovi? Kako ja nisam cuo za to bre? ajde saznaj mi ko je to obavezno!!!!

@ ALEXIE_AIC: Pa psychosis je moj projekat koji je odradjen iz dosade i solo ali uzivo mi pomazu u njegovoj interpretaciji clanovi liturgije i jos neki prijatelji. Nije bas kao na snimku, ali zvuci OK. Nista ozbiljno!

Posted

@ ALEXIE_AIC: Pa psychosis je moj projekat koji je odradjen iz dosade i solo ali uzivo mi pomazu u njegovoj interpretaciji clanovi liturgije i jos neki prijatelji. Nije bas kao na snimku, ali zvuci OK. Nista ozbiljno!

Znam, slusala sam vas u Rumi kad su bile kvalifikacije za DMT...I ne zvuci OK...Zvuci strava! icon_biggrin.gificon_da.gif

Nego, hoce li biti neke svirke u BG-u uskoro (Liturgija ili Psychosis)?

Posted

@ ALEXIE_AIC: za BG je sigurno sa Liturgijom u domu omladine na UNITED SLAVISTIC SWORDS 25.2.2005. a sa Psychosis-om na finalu demo masters turnira ali ne znamo datum jos uvek.

@ Grof Drobikus: Koji to "metalci" mogu biti. Nije u redu stvarno. Jebacu im kevu. Ljudi su se iscimali zbog nas da ih neko bije u shugavoj Rumi.

Posted

@ Grof Drobikus: Meni pada na pamet samo machak i ta ekipa. Rekao sam Kulpincu da sazna ko je. Inace su picke imali tri medijska sponzora za svirku, a kao, pukli. Neka zapamte kad im je Liturgija dala pojacala i svirala za dzabe!!!

Zvao me je Nesa Jovanovic za svirku u Texasu sa njegovim Stratusom i Ergregorom. Javi mi se na pp da se dogovorimo.

Posted

@ ALEXIE_AIC: za BG je sigurno sa Liturgijom u domu omladine na UNITED SLAVISTIC SWORDS 25.2.2005. a sa Psychosis-om na finalu demo masters turnira ali ne znamo datum jos uvek.

Znaci, bicete slusani & gledani... ph34r.gificon_twisted.gif

Citala sam na temi da bi trebali da svirate, ali nije bilo sigurno...

pivopije.gif

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Al ce biti rokanje 10.og

Jedva cekam!!!

Ponesi mi neki snimak vas da cujem kako zvucite ako mozes.

I reci mi jel i vi svirate u Sloveniji u Martu ili sam ja to dobio pogresnu informaciju!!!

pivopije.gif

Edited by Kramp
Posted

Ok, mada bolje zvucimo uzivo (svi na m to kazu).

Trebali smo da sviramo jesenas u Sloveniji, ali nas je lik izjebao. Jos sam otkazao i neki put u Nemacku.

Posted

M znam ja kako zvucite uzivo ali me interesuje kako je snimak ispao a sto se ticew Slovenije samo mi Reci da nije u pitanju neki Uros iz Koper-a posto je on nas zvao i rekao je da pravi neki festival od dva dana gde ce svirati Sodom, Anathema, Gorefest...

pivopije.gif

Posted

ako nemas nista protiv ja cu da ti kazem! JESTE Uros i JESTE iz Kopera. Akcija: ti mene nazovi a ja cu ti reci sve za par dana. Pa to onda bude za par dana, pa za par dana, pa u martu, pa u maju, pa junu i nista, a kada sam pricao s Rakicem on mi je rekao da je i njih zvao, ali je on pitao nekog lika koji organizuje svirke po Sloveniji, a ovaj mu rekao da je taj Uros neki debil koji samo tako ide po koncertima i nista drugo. Nemojte biti debili. Na tudjim greskama se uci. Kad te zove neko, kazes mu cenu, puta, svirke, vize trazis garantno pismo do odredjenog roka i to je to. Nama je mastio DESTRUCTION, NAPALM DEATH, IMPALED, GORGOROTH i jos mnogo sranja umisljenih u njegovoj glavi. Sto nas narod kaze: "Sto je babi milo, to joj se i snilo!"

Posted

E hvala na savetu, u svakom slucaju mi ne idemo ako nam ne posalje garantna pisma i pare za put pa nemamo sta da izgubimo, ako posalje super a ako ne ko ga jebe.

pivopije.gif