Hrym Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Steta sto live nastupa vise biti nece..... Quote
Sugar Overdose Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 dap,ono je stwarno bilo jako dobro,bar meni,koja nemam pojma o takwoj muzici Quote
Hrym Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Pagane jel gotov sajt? Kako tece matrica? hoce biti gotova sad za vikend pa da je odsviramo u subotu na probi? Quote
D.E.A.D. Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Pa sajt jos uvek radimo, a trenutno radim na my space prezentaciji koja bi isto trebala uskoro da bude gotova! Matrica ce biti MOZDA za ovaj vikend, mada nista ne obecavam! Imam puno da strebam, a u slobodno vreme radim na sajtu i my space-u, pa ako nadjem vremena, zavrsicu vam to za vikend, ali ako zavrsim bice najverovatnije gotovo najranije u nedelju! Quote
+AuReOlE= Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Sta radi Dragan Pagan i kako se bese zove ostatak benda Posmrtna liturgija? Quote
Hrym Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Pagane aj ako si zavrsio matricu i ako nisi na faksu dodjes na probu malo u subotu da se zajebavamo. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Sta radi Dragan Pagan i kako se bese zove ostatak benda Posmrtna liturgija? Dragane zele te emo cupike Quote
Narsil Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 a ti si odmah otrcao da joj pogledas u profil :):) Quote
D.E.A.D. Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Posle ispitnog roka Liturgija krece sa probama, kada cemo novi bubnjar i ja imati slobodnog vremena! Jos uvek nista ne mogu reci vise dok ne krene i\ili sajt ne bude gotov a to isto veoma zavisi od slobodnog vremena! @HRYM: momci jebi ga ne stigoh jer sam cele nedelje bio u BG-u! Videcu da zavrsim sad za vikend! @Satan: Pa gde si bre ti bitango iz Bataje?! Quote
coil.worm Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Posmrtna Liturgija trenutno pravi kaos. Ako, ako, ko zna sta je sve Draganu palo na pamet, ocekujem nesto radioaktivno od snimka Quote
Narsil Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 @Dragan upravo dobih disk , kada preslusam javicu komentare! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 @Satan: Pa gde si bre ti bitango iz Bataje?! Tu sam Neki skinsi i emoi se zahuktali na mene pa moram da se krijem po senu Quote
WoI Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Tu sam Neki skinsi i emoi se zahuktali na mene pa moram da se krijem po senu neki emo ljudi ko sa tvog avatara Quote
Narsil Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 ovo je jebacina !!! odlican disk , odlicne pesme! vokal mi je najzesci! Slava! Quote
D.E.A.D. Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Tu sam Neki skinsi i emoi se zahuktali na mene pa moram da se krijem po senu Heh reci ti tim skinsima i emo pickicama da cemo ih karati u supak, tek da vide kako je kad to rade satanini sledbenici @ lake bodom: Ne mogu da verujem da ti jebeno do sad nisi cuo snimak?! Quote
Narsil Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 a odakle da cujem covece???? ko da mi da to u ovoj jebenoj vukojebini! Quote
SacrilegiouS Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Pa ako nisi cuo, onda nisi tr00 Quote
Emily Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Sta radi Dragan Pagan i kako se bese zove ostatak benda Posmrtna liturgija? Pa,stvarno ljudi, zasto joj niko nije odgovorio ..Ne ozbiljno kako se zove ekipa PL? Quote
Narsil Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Pa ako nisi cuo, onda nisi tr00 sada jesam:) i do jaja je! Quote
D.E.A.D. Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Pa,stvarno ljudi, zasto joj niko nije odgovorio ..Ne ozbiljno kako se zove ekipa PL? Kada bude sajt gotov sve ce se znati i postovacu to i ovde! Do tad bih vas zamolio za jos samo malo strpljenja! HAIL SATAN! HAIL VICTORY! HAIL CHAOS! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Heh reci ti tim skinsima i emo pickicama da cemo ih karati u supak, tek da vide kako je kad to rade satanini sledbenici @ lake bodom: Ne mogu da verujem da ti jebeno do sad nisi cuo snimak?! HAIL SATAN! HAIL VICTORY! HAIL CHAOS! Quote
D.E.A.D. Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 HAIL SATAN! HAIL VICTORY! HAIL CHAOS! Tako je brate!! Dies irrae Dies illa solvet cosmos in favilla... Quote
Svarozic Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Caput eius agitur! Slava Satana! Quote
D.E.A.D. Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Ljudi nemate pojma koliko mi je drago kada vidim da nas je sve vise u necemu sto mnogi ne mogu uopste da pojme svojim zaglupljenim mozgovima i nece moci nikad! Our will is the law and our law is Chaos! HAIL AZERATE! Quote
Recommended Posts