Chicken Little 420 Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 E ovako, najnoviji info:: Demo je konacno sredjen pa ce valjda uskoro da ugleda svetlost dana, a snimak iz Holideja zaboravite.... Bend je imao svirku sad u petak u Rumi ... Svirano je 9 pesama, prve 2-3 su zvuchale malo slabije (jer su bile malo sporije a i mikrofon utishan). No posle se popravilo, tako da su preostele pesme bile przhenje, a zadnje 3 su jebale kevu!!! Zvuk je bio chis i jasan, kucanje je razbijalo, bass i gitara uskladjeni, a vokal krajnje obskuran i mrachan! Ostali bendovi tu nisu uimali sta da traze, sto se tiche kvaliteta i energije (a pogotovo energije) na svirci, a uz to su svi bendovi drkali njihove bubnjeve i uspeli da im sjebu jednu chinelu Postoji sansa da bend nastupi na svirci u sredu (16.4.) u Holideju... Ovaj put, nadamo se, sa ispravnim bubnjevima i ozvuchenjem. Uradili su neki studijski demo ili neka kucna varijanta? Voleo bih da cujem jer na onim fotografijama (koje su mi poslali) izgledaju veoma opako Quote
Demonic_Alliance Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 PA vishe je kucna varijanta ali kazu da zvuchi OK, no nisam ga jos chuo... A za te fotke znam To je tvoj fanzin... Kad smo vec kod toga, kako da dodjem do istog?!? Quote
Frankenchrist Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Kako doci do demoa??? A do tih slika? Quote
Chicken Little 420 Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 PA vishe je kucna varijanta ali kazu da zvuchi OK, no nisam ga jos chuo... A za te fotke znam To je tvoj fanzin... Kad smo vec kod toga, kako da dodjem do istog?!? Mozemo se dogovoriti za fanzin... Imas nesto za menjanje??? Quote
Astral Posted April 15, 2003 Report Posted April 15, 2003 daj covece kakav ti je to avatar??? ne pljuj po velicinama kao sto su maideni !!!!!!!! a sto se ovog benda tice, izgleda da znaju sta rade... voleo bih da ih vidim kakvi su uzivo. Quote
Chicken Little 420 Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Moj avatar - moj problem! Quote
_666_ Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Trudimo se da Posmrtnu Liturgiju dovedemo u HollyDay.......... Uskoro ce mo ih cuti u Beogradu .......................sem ako bubnjar opet nema neki kolokvijum........... :? Quote
Demonic_Alliance Posted June 7, 2003 Report Posted June 7, 2003 ...pitam se samo odakle ti??? Inache ako nekog zanima demo na CD-u (ovaj pomenuti je na kaseti) nek se strpi jedno milenijum ili dva da se to vrati kod mene, pa cu da ga delim ko god hoce. Mozda napravim i mp3-ce za download. Samo da napomenem da to nije DEMO, nego snimci sa proba i live, malo sredjeni. Zvuchi (produkcijski) loshije nego sto sam ocekivao (pravi oldschool, verujem da ima fanova koji bi se odusevili bas takvim zvukom), ali zato cemo momke uskoro naterati da udju u studio i snime PRAVI demo. U stvari, vrlo lako moze da ispadne i album, umesto dema. Meanwhile je bila (23.05.) jos jedna svirka u Rumi, i tamo su zvucali jos bolje nego pre. U planu je svirka za oko mesec dana u BGD. Quote
venatoris Posted June 7, 2003 Report Posted June 7, 2003 Mislim da Theory Of Chaos ima odlican avatar i u potpunosti se slazem sa njim. Quote
_666_ Posted June 9, 2003 Report Posted June 9, 2003 ...pitam se samo odakle ti??? Inache ako nekog zanima demo na CD-u (ovaj pomenuti je na kaseti) nek se strpi jedno milenijum ili dva da se to vrati kod mene, pa cu da ga delim ko god hoce. Mozda napravim i mp3-ce za download. Samo da napomenem da to nije DEMO, nego snimci sa proba i live, malo sredjeni. Zvuchi (produkcijski) loshije nego sto sam ocekivao (pravi oldschool, verujem da ima fanova koji bi se odusevili bas takvim zvukom), ali zato cemo momke uskoro naterati da udju u studio i snime PRAVI demo. U stvari, vrlo lako moze da ispadne i album, umesto dema. Meanwhile je bila (23.05.) jos jedna svirka u Rumi, i tamo su zvucali jos bolje nego pre. U planu je svirka za oko mesec dana u BGD. E demonic sta mislis danapravimo jedan mp3 sa raznim demonima ?????(mnozina od demo) to bi bilo najpametnije 8) ........ mene stvarno mrzi da vucem vise sve one diskove sa sobom................. Quote
Sisus Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 ...pitam se samo odakle ti??? Inache ako nekog zanima demo na CD-u (ovaj pomenuti je na kaseti) nek se strpi jedno milenijum ili dva da se to vrati kod mene, pa cu da ga delim ko god hoce. Mozda napravim i mp3-ce za download. Samo da napomenem da to nije DEMO, nego snimci sa proba i live, malo sredjeni. Zvuchi (produkcijski) loshije nego sto sam ocekivao (pravi oldschool, verujem da ima fanova koji bi se odusevili bas takvim zvukom), ali zato cemo momke uskoro naterati da udju u studio i snime PRAVI demo. U stvari, vrlo lako moze da ispadne i album, umesto dema. Meanwhile je bila (23.05.) jos jedna svirka u Rumi, i tamo su zvucali jos bolje nego pre. U planu je svirka za oko mesec dana u BGD. Nisi ni bio na toj svirci a vec seres Inace na svirci je jedna devojka isekla skalperom 5 ljudi od kojih je 4 zavrsilo u hitnoj na usivanju izmedju kojih i rezervni bubnjar pa je aktuelni crkavao za baterijom od vrucine i nenormalnosti brzih ritmova koji su mu na kraju dosli glave. Kad ce ta svirka u BG konacno Quote
Sisus Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 E demonic sta mislis danapravimo jedan mp3 sa raznim demonima ?????(mnozina od demo) to bi bilo najpametnije 8) ........ mene stvarno mrzi da vucem vise sve one diskove sa sobom................. Bilo bi lepo snimiti demo, ali kao sto se zna pare resavaju sve probleme, a njih nema tako da cete na demo ili eventualno album malo pricekati. Kad se skupi kinta bice, sve u svoje vreme. Quote
_666_ Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 nemogu daverujem evo Drobca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_666_ Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 E demonic sta mislis danapravimo jedan mp3 sa raznim demonima ?????(mnozina od demo) to bi bilo najpametnije 8) ........ mene stvarno mrzi da vucem vise sve one diskove sa sobom................. Bilo bi lepo snimiti demo, ali kao sto se zna pare resavaju sve probleme, a njih nema tako da cete na demo ili eventualno album malo pricekati. Kad se skupi kinta bice, sve u svoje vreme. pazi ovako kad smo vas zvali na svirku vi niste mogli a sada mi nemamo para................. a sto se tice snimanja dema mogu da vam nabavim snimanje za male pare na kompu sa ritam masinom.............. javi se dargoronu na mail!!!!!!!! Quote
_666_ Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 e ovaj drobac kad se pojavi sve sjebe!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Demonic_Alliance Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Meanwhile je bila (23.05.) jos jedna svirka u Rumi, i tamo su zvucali jos bolje nego pre. U planu je svirka za oko mesec dana u BGD. Nisi ni bio na toj svirci a vec seres Moram, sta cu .. Nego, to su bili komentari onih manijaka koje ja samo prenosim, jel'te... I tek toliko da se zna da sam bas hteo da dodjem, ali me niko od vas pichaka nije zvao. Ovo nije "vadjenje" sto nisam bio (sto bi me boleo kurac za to), nego ste vi iz Rume seronje pa se ne setite ni da javite...blah Inace na svirci je jedna devojka isekla skalperom 5 ljudi od kojih je 4 zavrsilo u hitnoj na usivanju izmedju kojih i rezervni bubnjar pa je aktuelni crkavao za baterijom od vrucine i nenormalnosti brzih ritmova koji su mu na kraju dosli glave. Kad ce ta svirka u BG konacno ...ma svu tu balavurdiju treba prevaspitati, šjekira je iz Rajha izashla! Quote
Demonic_Alliance Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Inache Marina sto se tiche onog mp3 diska sa svim demonima, moze skrpicemo ga, samo sta sve da stavimo? Ali da ih ti vucaras i saljes kad neko trazi, znas da mene strava MRZI to sa poshtom... Quote
Chicken Little 420 Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Ovaj Demonic_Alliance je totalna pozercina Zajebao me za CD... ccccc Quote
Sisus Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 E demonic sta mislis danapravimo jedan mp3 sa raznim demonima ?????(mnozina od demo) to bi bilo najpametnije 8) ........ mene stvarno mrzi da vucem vise sve one diskove sa sobom................. Bilo bi lepo snimiti demo, ali kao sto se zna pare resavaju sve probleme, a njih nema tako da cete na demo ili eventualno album malo pricekati. Kad se skupi kinta bice, sve u svoje vreme. pazi ovako kad smo vas zvali na svirku vi niste mogli a sada mi nemamo para................. a sto se tice snimanja dema mogu da vam nabavim snimanje za male pare na kompu sa ritam masinom.............. javi se dargoronu na mail!!!!!!!! Nista sintetika, samo sirova snaga dolazi u obzir. Nista bez zive svirke. I nemoj da me uporedjujes sa ritam masinom jer me to vredja. Quote
Sisus Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 E demonic sta mislis danapravimo jedan mp3 sa raznim demonima ?????(mnozina od demo) to bi bilo najpametnije 8) ........ mene stvarno mrzi da vucem vise sve one diskove sa sobom................. Bilo bi lepo snimiti demo, ali kao sto se zna pare resavaju sve probleme, a njih nema tako da cete na demo ili eventualno album malo pricekati. Kad se skupi kinta bice, sve u svoje vreme. pazi ovako kad smo vas zvali na svirku vi niste mogli a sada mi nemamo para................. a sto se tice snimanja dema mogu da vam nabavim snimanje za male pare na kompu sa ritam masinom.............. javi se dargoronu na mail!!!!!!!! Nista sintetika, samo sirova snaga dolazi u obzir. Nista bez zive svirke. I nemoj da me uporedjujes sa ritam masinom jer me to vredja. Quote
Sisus Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Ovaj sajt vam je jako zajeban , a ja nemam pojma, nikako ne mogu da se snadjem. Za svirku vam ne treba para, samo bubanj par pojacala 2-3 gajbe piva i telefonski poziv za Rumu. Quote
_666_ Posted June 24, 2003 Report Posted June 24, 2003 Pazi ovako moj predlog je totalna socijala.......... A ti ako imas para i zelis da snimis ziv bubanj slobodno idi u paradox studio!!!!!!!!! A sto se tice sirki, vas koliko ja vidim totalno mrzi i da se bar malo pocimate............... Ako se vi sami ne cimate niko drugi ne moze da vam pomogne!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts