Hell on Earth Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Preslusao sam pesme i mogu reci da su sve tri ekstra! Svaka cast. Vokal je odlican, muzika takodje kao i tekstovi. Isto se moze reci i za produkciju koja stvara jako mracnu atmosferu. Hail Satan! Quote
Justin Case Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Super su pesme,svaka cast Dragane! Quote
D.E.A.D. Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Super su pesme,svaka cast Dragane! Ok ja sam ih napravio ali mislim da velika zasluga ide i majstoru za bubnjevima, koji je odsvirao kao uz metronom, kao i Poganom i naravno Stevi na produkciji! Quote
Justin Case Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Ok ja sam ih napravio ali mislim da velika zasluga ide i majstoru za bubnjevima, koji je odsvirao kao uz metronom, kao i Poganom i naravno Stevi na produkciji! Pogani je Shu? Jel? Quote
D.E.A.D. Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Pogani je Shu? Jel? naravno! E moram da napomenem da za dva dana koliko je demo na myspace-u svaka pesma je preslusana u proseku 60 puta, sto je zaista pohvalno! Quote
Wolflord Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Momci svaka cast! Odlicno! Produkcija je bas takva kakva treba da bude, old School! Bio sam par puta u Rumi na nekim svirkama i iskreno mi je zao sto vas nisam gledao uzivo. Od poznatijih bendova iz Rume sam gledao samo Analni Karakter koji su tada otkinuli svirku, bilo je to na Borkovackom jezeru. Ehhh... to su bili dani! Quote
D.E.A.D. Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Momci svaka cast! Odlicno! Produkcija je bas takva kakva treba da bude, old School! Bio sam par puta u Rumi na nekim svirkama i iskreno mi je zao sto vas nisam gledao uzivo. Imaces prilike da ispravis tu gresku uskoro! Hvala na podrsci Quote
D.E.A.D. Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 uskoro stize novi mix demosa, pa cemo ga postovati na myspace! Quote
Wolflord Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 A kada bi sve to trebalo da bude gotovo i na CD-u? Rado bi voleo da preslusam sve pesme! Quote
D.E.A.D. Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 A kada bi sve to trebalo da bude gotovo i na CD-u? Rado bi voleo da preslusam sve pesme! pa samo te tri su snimljene za sada , a na CD-u bi trebalo da se nadje uskoro, i bice simbolicna cena! Treba da se zavrsi omot i ostalo, i onda cete moci da nas kontaktirate putem mail-a! Quote
Hell on Earth Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Jel planirate da u skorije vreme radite full - lenght album? Quote
GNEV Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 (edited) ovo je odlicno,pomera granice... svaka chas'!! kad ce neki gig? Edited August 10, 2007 by Sablast Quote
Wolflord Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 pa samo te tri su snimljene za sada , a na CD-u bi trebalo da se nadje uskoro, i bice simbolicna cena! Treba da se zavrsi omot i ostalo, i onda cete moci da nas kontaktirate putem mail-a! Cim bude gotovo ti javljaj pa da se pazari CD! Quote
Zyel Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 ...i bice simbolicna cena! ... Šta ćeš simboličnije nego da ih deliš za dž?! Znaš kako se kaže: kol'ko para, tol'ko muzike (osim ako se definišete kao bend koji muzicira, naravno). Quote
Краљ Хаоса Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Диск ће бити ускоро урађен, а цена ће бити највероватније цена диска и штампања омота (за људе из других градова у цену ће бити урачунати птт трошкови) Поздрав за зјела! Quote
Little Butcher Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Sto se tice produkcije, mislim da bi trebao samo dobos biti malo glasniji! Vama Marg je perverzija, a ni ostale stvari ne zaostaju Stvarno sam iznenadjen kolko ovo dobro zvuci, jer ono ranije sto ste svirali mi se nije svidjalo. Quote
kIDd Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Otjel biti neko trpanje u Bgu? (uskoro) xD Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Ove nove pesme od PR su super.Samo nastavite. SUPPORT!!!HAIL SATAN! Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ђе сте скинули песме? Има неки демо , нисам у току? Quote
Hudini Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Има неки демо , нисам у току? Izvoli. www.myspace.com/cultofposmrtnaliturgija Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ја немам јебени мајспејс , надам се да могу да погледам све то ! Quote
Hudini Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Naravno da mozes. Ni ja nemam nalog, pa gledam sta hocu. Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ма , гледам и ја , ал` не могу да скинем ништа , тако да ...Сад сам гледао , није лоше , али ми је нет срање па не могу да видим да ли има негде неш`о за скидање да замолим неког да ми скине нове ствари! Quote
Hudini Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Stvari ne mogu da se skinu, ali mozes da ih preslusas. Mada, ako ti je net sranje, ne znam da li mozes i to. Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ајд` овако , је л` тај демо изашао? Мрзи ме да чекам сто год. да ми отвори страну. Је л` то доступно? Quote
Recommended Posts