Jump to content

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Super su pesme,svaka cast Dragane!

Ok ja sam ih napravio ali mislim da velika zasluga ide i majstoru za bubnjevima, koji je odsvirao kao uz metronom, kao i Poganom i naravno Stevi na produkciji!

Posted
Pogani je Shu? Jel?

naravno!

E moram da napomenem da za dva dana koliko je demo na myspace-u svaka pesma je preslusana u proseku 60 puta, sto je zaista pohvalno!

• 2 weeks later...
Posted

Momci svaka cast! :rockdevil: Odlicno! Produkcija je bas takva kakva treba da bude, old School!

Bio sam par puta u Rumi na nekim svirkama i iskreno mi je zao sto vas nisam gledao uzivo. Od poznatijih bendova iz Rume sam gledao samo Analni Karakter koji su tada otkinuli svirku, bilo je to na Borkovackom jezeru. Ehhh... to su bili dani!

:pivopije:

Posted
Momci svaka cast! :rockdevil: Odlicno! Produkcija je bas takva kakva treba da bude, old School!

Bio sam par puta u Rumi na nekim svirkama i iskreno mi je zao sto vas nisam gledao uzivo.

:pivopije:

Imaces prilike da ispravis tu gresku uskoro! :pivopije:

Hvala na podrsci

Posted
A kada bi sve to trebalo da bude gotovo i na CD-u? Rado bi voleo da preslusam sve pesme! :rockdevil:

pa samo te tri su snimljene za sada , a na CD-u bi trebalo da se nadje uskoro, i bice simbolicna cena! Treba da se zavrsi omot i ostalo, i onda cete moci da nas kontaktirate putem mail-a! :pivopije:

Posted
pa samo te tri su snimljene za sada , a na CD-u bi trebalo da se nadje uskoro, i bice simbolicna cena! Treba da se zavrsi omot i ostalo, i onda cete moci da nas kontaktirate putem mail-a! :pivopije:

Cim bude gotovo ti javljaj pa da se pazari CD! :pivopije:

Posted
...i bice simbolicna cena! ...

Šta ćeš simboličnije nego da ih deliš za dž?! Znaš kako se kaže: kol'ko para, tol'ko muzike (osim ako se definišete kao bend koji muzicira, naravno).

Posted

Диск ће бити ускоро урађен, а цена ће бити највероватније цена диска и штампања омота (за људе из других градова у цену ће бити урачунати птт трошкови) Поздрав за зјела! :pivopije:

Posted

Sto se tice produkcije, mislim da bi trebao samo dobos biti malo glasniji!

Vama Marg je perverzija, a ni ostale stvari ne zaostaju :muzicar:

Stvarno sam iznenadjen kolko ovo dobro zvuci, jer ono ranije sto ste svirali mi se

nije svidjalo.

Posted

Ма , гледам и ја , ал` не могу да скинем ништа , тако да ...Сад сам гледао , није лоше , али ми је нет срање па не могу да видим да ли има негде неш`о за скидање да замолим неког да ми скине нове ствари!

Posted

Ајд` овако , је л` тај демо изашао? Мрзи ме да чекам сто год. да ми отвори страну. Је л` то доступно?