Hudini Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Demo nije izasao, stvari su samo na Myspace-u. Kontaktiraj Dragana i dogovori se s njim, verovatno ce ti dati primerak. Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Е,то сам желео да чујем! Хвала на информацијама! Хаил! Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Posle dosta vremena evo vesti iz našeg tabora! Novi gitarista Posmrtne Liturgije je Usud koji je svoje muzičko i tehničko umeće, kao i volju pokazao već na prvoj probi posle koje smo prezadovoljni kako se stvari odvijaju! Za sada još uvek razmišljamo o jednom nastupu u decembru, mada kao što rekoh, još uvek razmišljamo, a nastupa će biti od početka iduće godine! Urađen je i intervju za građanski list koji će biti objavljen uskoro, čim prođe cenzuru i ostalo od strane istog lista! U pregovorima smo sa jednom inostranom izadavačkom kućom za izdanje, distribuciju i promociju novog albuma, ali o tom po tom!Za sada toliko! Kaos! Pobeda! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 AVE!!! Dragane javi mi se na pvt i posalji mi broj moba (da se cujemo vezano za one diskove,jer sam izgubio negde mob...). HAIL SATAN!!! Quote
Шöне Мики Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 slusam sada ovu stvar "Vama Marg"....stvarno ogroman napredak,dosta dobro zvuci,srecno u nalazenju izdavaca,i naravno podrska kolegi iz benda Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 slusam sada ovu stvar "Vama Marg"....stvarno ogroman napredak,dosta dobro zvuci,srecno u nalazenju izdavaca,i naravno podrska kolegi iz benda pivopije.gif napredak je primetan kada čovek zna šta hoće i ima ljude koji ga 100% u tome podržavaju i muzički i idejno, a tu spada i tvoj kolega iz benda, i moramo reći da je veoma talentovan i da će mnogo doprineti zvuku i celokupnoj slici kakvu imamo u planu da predstavimo! Haos konačno kreće da se kotrlja! Hvala svima na podršci! Salve! Quote
Шöне Мики Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 napredak je primetan kada čovek zna šta hoće i ima ljude koji ga 100% u tome podržavaju i muzički i idejno, a tu spada i tvoj kolega iz benda, i moramo reći da je veoma talentovan i da će mnogo doprineti zvuku i celokupnoj slici kakvu imamo u planu da predstavimo! Haos konačno kreće da se kotrlja! Hvala svima na podršci! Salve! u tom duhu,mogao bi jedan demo za mene Quote
Lukijan Mušicki Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 hahaha! koje cepanje covece! ! ja sam vam vec dao svoj komentar! nadam se da ce i dalji rad ici u tom smeru! Quote
SHUB- NIGGURATH Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Tek sam nedavno poslusao jako pazljivo stvari, zanemarivsi produkciju, i mogu da kazem da je ovo odlicno. To serve... je ubica. Vec sam rekao i Aci sta mislim o produkciji ali kada mi je on objasnio pod kojim ste uslovima snimali, shvatio sam o cemu je rec. Slusao sam i kod Usuda pripremljene nove stvari... nemam nikakvu primedbu, samo reci hvale. Pozdrav za Ratnike Crnoga Svetla! Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 (edited) ažurirana je i my space stranica i možete je pogledati na ovom linku! Posmrtna Liturgija @ My Space - Cult Of Posmrtna Liturgija Uskoro i web stranica sa svim detaljima i novostima! Hail Satan! Hail Victory! Hail Chaos! Edited November 2, 2007 by POSMRTNA LITURGIJA Quote
Narsil Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Усуд? Шта је са Наврогом, је л` га напустио или? Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Naravno da nije napustio! Usud radi sada sa nama i navrogom paralelno, a takođe i sa još jednim bendom koji tek treba da se predstavi srpskim black metal fanovima! Mogu samo da kažem da će Usud doprineti mnogo radu Posmrtne Liturgije svojim muzičkim umećem i da smo na to ponosni! Živeo Haos! Quote
Narsil Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Nisam znao da je Nikola toliko popularan. Ubacio sam vas medju prijatelje na spejsu! Hail! Quote
Usud Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Oj ljudi... Vidim da sam trenutno u centru paznje pa mogu samo da kazem hvala! Dragane, znam da ti se svidela proba, al da sam toliki utisak ostavio... Nisam znao... :) Stvarno lepo... zlo i naopako! 666999 Quote
Narsil Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Ma, ti si najzliji od svih zlih ljudi ovog foruma.:):) Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Nove vesti. Uskoro će biti demosa za poručivanje preko mail-a, omot je skoro gotov. Radio ga je slavonic iz benda navrog, sa motivom koji je delo Branislava Crvenkovića. Rađen je i intervju za britansko izdanje terrorizer-a ka kome će biti link kada bude objavljen! Ave Satan! Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Demo "Vama Marg" možete poručiti preko naših mail adresa [email protected] ili [email protected] Cena demoa je 300 din + ptt! Takođe ima još primeraka pagan thunders splita pa ko je zainteresovan cena je 400 din + ptt. Porudžbine takođe preko mail adresa! Quote
Narsil Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Gde ovaj poshten narod da nabavi 300 kinti za demo?aaaaa, al` mora da se ima... @Nikola nisam, samo mi je dosadno. Quote
GNEV Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 (edited) cena je bas simbolicna... Edited November 23, 2007 by Sablast Quote
Краљ Хаоса Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 па немој попити две крмаче у граду и ето демоа, а сплит је у горму 500 + птт, тако да... Quote
GNEV Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 da je album pa i da se isprsim,ali se ne secam kad sam zadnji put platio neki demo a cini mi se da sam bas taj split platio 300 kinti kad je izasao... Quote
23/16 Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 па немој попити две крмаче у граду и ето демоа, а сплит је у горму 500 + птт, тако да... A sta ja da radim? Ja ne pijem... Quote
Краљ Хаоса Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 A sta ja da radim? Ja ne pijem... ти се одрекни две кутије пљуга! па зар мислите да ће албум да кошта 300 динара?! Quote
Recommended Posts