KinSlayer Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Ne mogu da verujem da nema tema... IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1844624/ Izasla je cela prva sezona, nastavak sledi u oktobru... Meni jako zanimljiva serija, iako je puna klisea i proverenih horor fora, dinamicna, dobra glumacka ekipa, napeta. Ukratko sve ono sto The Walking Dead uglavnom nije... Mislim, gledam ja i TWD, al' prespora je, i neki glumci/e mi mnogo idu na k u njoj... U svakom slucaju ko voli horor zanr - preporuka. Gleda li ko? Misljenja? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Мени се нешто није свидела, па сам одустао после друге епизоде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Meni serija nije bila nesto na pocetku ali kako se zakuvavalo tako mi se vise i vise svidela. Veoma originalna i dobra serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Meni serija odlicna, u jednom dahu sam odgledao. Napeta je pre svega i drzi paznju, a Koni Brajton je milfara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 (edited) @ KinSlayer ,ne bih se slozio da je serija puna horor klisea Vecina duhova nisu ni svesni da su mrtvi Edited February 24, 2012 by Captain Spaulding Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Mislim da je ovo najgora serija koju sam gledao. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 A koja ti je najbolja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Super je serija, mada bedak što su svi riknuli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 npr twin peaks, sopranovi... ovde mi je gluma ocajna, likovi prejadni, jebiga, jednostavno mi se nije svidela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Super je serija, mada bedak što su svi riknuli . Ne bi bila poenta da na kraju prezivi samo Ben Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 npr twin peaks, sopranovi... ovde mi je gluma ocajna, likovi prejadni, jebiga, jednostavno mi se nije svidela. I nisu ti neke serije realno. Sopranovi bljak. Bolje da si rekao Seranovi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 @ KinSlayer ,ne bih se slozio da je serija puna horor klisea Vecina duhova nisu ni svesni da su mrtvi Pa to je baš postao jedan veliki kliše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Samo zato sto postoji The Others i 6th Sense, ajd vazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 A takođe je to glavna fora i u Haunting of Winchester. Dovoljno po meni da postane kliše. Nije više originalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Niko da komentarise 2. sezonu? Sjajna je 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 mene prva smorila opasno,gledao samo zbog one crvenokose sobarice. bar po reklamama vidim da su malo ulozili u produkciju,pa ako vrijedi da se ovjeri i ta druga sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Druga sezona sve bolja i bolja.....serija je van svakog sablona 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Serija je vrh. Jedan od najboljih koje pratim. Oni koji gledaju Sopranove ovo i ne treba da gledaju. Nije to za njih. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Sopranos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Sopranos Miko picko ne javljaj se. Volis Twin Peaks a neces ovo da gledas, sramoto <3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Prvu sezonu nisam gledao, pa da poredim ne mogu, ali ova druga mi je sjajna. Istripovano skroz I da, ova što glumi Lanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Sto ne gledas seriju od pocetka? Propustio si pola price. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ne znam da li se se zezas ili si ozbiljan ali u slucaju da si ozbiljan sezone su nepovezane, osim nekih glumaca 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Miko picko ne javljaj se. Volis Twin Peaks a neces ovo da gledas, sramoto <3 rekoh ti da nemam vremena jbg Ali TP je svetinja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ma zezam se. Mada uopste ne vidim po cemu je prva sezona toliko losa. Sve je skroz dobro odradjeno. bolje nego vecina novih holivudskih filmova(da ne kazem od svih). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts