Uruk Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) Dok je Lunar bio na forumu, znalo se da je on dežurni hipster. Nakon njegovog odlaska, Lou je nasledio tu titlulu, kako uostalom i priliči ljudima koji onanišu na Blut Aus Nord. Poštno se Lunar vratio na forum, to bi značilo da sad imamo dva hipstera, no kako je do sad uvek bio samo jedan, a Lou kmeči kako mu po zasluzi dodeljena titula ne prija, eto prilike da mu skinemo muku s' vrata. Lunar je svakako postavio visoke standarde, ali Lou je u poslednje vreme pokazao veliki potencijal što se hipsteraja tiče, tako da ga ne treba potceniti, i molim da se to uzme u obzir. So, ladies and gentlemen, koga ćemo? Obojica su ponikla sa ovog podforuma, stoga je tema otvorena ovde. dakle Edited February 27, 2012 by Talvi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Uf jebem ti, preteško pitanje. Realno Luanr je institucija. Ali na mlađima svet ostaje. A i Lunar čas dođe pa ode, a Lou je stalno tu, što se kaže stub. Baš moram razmisliti dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Исто мишљење као и Гроб. Мада, некако ми је личније за Луа да гласам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Pa jes', iza njegova zgrade haraš. Ko vodi, ja još nisam glasao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Glasao sam za gej masturbatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Када видим оне слике горе, некако ми наочаре иду више уз Луа, али зато је батица у Мејхем мајици на кеца исти Лунар. Мораће овде добро да се размисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ja sam mislio da ove tri slike predstavljaju Lunara, mene i azala, tim redom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Pa jes', iza njegova zgrade karaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 А да организујемо неки крипл фајт између њих двојице? Баш сада гледам неке хипстерске теме, и тешко је закључити ко више зрачи хипстерајом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Haha, hipsterske teme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Lunar je tvorac krilatice USBM iz Amerike i uvek je imao dobre šalove. Sa druge strane Lou se pojavio na Christian mistress temi kad je video da je pesma postavljena na Stereogumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Па, да. На пример, онај Burial. Рекао бих да је ипак Лунар поставио високе стандарде својим правописом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Lunar mi je nekako u blagom vođstvu ipak, sve one fotke iz Beča sa šalovima i inserte iz crno-belih filmova nije lako nadjebati, jbg. A, uostalom, on je bio hipster pre Lua a svi znamo kolika je to prednost u tom svetu. Ali nisam još glasao, vreme je za showdown pa da vidimo hoće li pasti preokret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Opet, Lou mi je nekako mlada nada, a i worshipuje azala, to je Yumetal bonus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Тачно. Има подоста потенцијала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Nošenje brade i naočara bi takođe dalo značajnu prednost nekom od oponenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 Lunar je bio moderator pre nego sto je to postalo moderno. Lou je bio moderator kalendara pre nego sto je to postojalo. o kakvim Lunarovim crno-belim klipovima se prica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Ти би могао да будеш благајник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Znao sam za Lunarove crno-bele klipove pre Uruk Haija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Smatram da je Lunar jedini originalni hipster yumetal foruma. Lou-ovi hipsterski ispadi jedva da pokrivaju cinjenicu da je on obican yumetalac u dusi, koji svoje smisljene ispade koristi da bi sakupio poene za jebanje, a ne kao Lunar, iskreno u dusi i nejebici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) @Uruk: Znam da je kačio okolo inserte iz tako nekih filmova koji su cenjeni među hipsterajem i preporučivao ih, ne sećam se sad da li je to ovde ili na fejsu bilo. Edited February 27, 2012 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Nošenje brade i naočara bi takođe dalo značajnu prednost nekom od oponenata. E sad si me ubio u pojam, Lou ima bradu a Lunar naočare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted February 27, 2012 Author Report Share Posted February 27, 2012 Opet, Lou mi je nekako mlada nada, a i worshipuje azala, to je Yumetal bonus. pa da, azal mu dodje nekako hipsterki otac yumetala. Ти би могао да будеш благајник. za sta? hipsterski blagajnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Lou ima bradicu, Lunar ima bradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts