Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čuo sam "Absolute Power" kod ortaka na ploči. Nisam siguran da je CD reiydanje ikada urađeno. Goceeeeeeeeee, jesa li u pravu?

Posted

Odličan thrash metal. Ovaj lik je tu ploču jurio i našao je u Francuskoj i bio je presrećan. Inače, tip sluša od metala samo thrash i vrlo malo death meta bendova i retko koji mu se bend ne sviđa. Recimo, nije mu se dopao Fatal Embrace (jeste uživo, ali ne album).

Posted

Jebiga, steta sto nisu bili bar malo popularniji, verovatno bi album bio dostupniji. Stvarno, nije mi jasno u cemu su oni pogresili? Imidz, ili bolje receno - nedostatak istog?

Posted

Ma, negde u to vreme je thrash metal pukao kao trend i ljudi to jednostavno više nisu hteli da kupuju. Ili bolje rečeno, dogodio se GRANDŽ, tj. GRUNGE.

Posted

Pa, nisam bas siguran. Album je izasao 1989. bas u vreme najvece popularnosti Thrash metala, cini mi se. Pre ce biti da je u pitanju los marketing.

Posted

OK, jedan album. Ja pričam za ostale.

Loš marketing, a i puno bendova koji su se tada pojavljivali kao sada ovi bezvezni power metal bendovi.

• 1 year later...
Posted

Ako bude zdravlja i para, trebao bih u narednih par meseci da nabavim sve njihove albume, na pločama naravno.

• 1 year later...
Posted

Па, да, мало се зезам. Колико је мени познато, само онај демо Еп и тај један дугосвирајући албум.

А, мој нови сарадник на фанзину, гос'н Мађар је обећао да ће ми послати интервју са њима, чим добије одговоре.

• 1 year later...
Posted

Thrash vredan paznje!

BTW oni imaju dva demoa, dva EPa i jedan full length, a ja imam samo ovo poslednje dodushe ostalo ce se pojuri kao i uvek..

Ono shto bi uchinilo ovaj album boljim jeste neshto bolji songwriting, vokal je neshto bolji od prosechnog i ima dobar vrisak, od pesama meni se lichno vishe od ostalih svideshe "BNR", "Final Frontier" i naslovnica. Cenim da kad krenu melodichniji delovi&solaze da ti delovi stvarno zvuche extra ali kad krenu neki brzi riffovi polako preraste u smor..

Apart from that...dobra thrasheraja

• 5 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Боље да су их са'ватали да свирају на Keep It True. Да јавиш како је било тамо, јасно?

• 3 months later...
Posted

Gledah juche "Wild At Heart" filma, kad ono, prva violent scena, krece neko przenje..no ne prepoznah koje..samo posle chujem kako idu (u filmu) na koncert Powermada! :) Gde li njih iskopashe... Anyway "Slaughterhouse" se javlja na filma i to u vise delova, tako da ono, primetna je... Interesting.