WS Posted December 16, 2002 Report Posted December 16, 2002 Sta znate o njima? Moze li negde da se nabavi Absolute Power? Za one koji nisu culi za ovaj bend, ako ste gledali "Wild at Heart", oni se tamo pojavljuju i sviraju dve svoje stvari. http://www.anus.com/metal/powermad.html Quote
RNA Posted December 16, 2002 Report Posted December 16, 2002 Čuo sam "Absolute Power" kod ortaka na ploči. Nisam siguran da je CD reiydanje ikada urađeno. Goceeeeeeeeee, jesa li u pravu? Quote
WS Posted December 17, 2002 Author Report Posted December 17, 2002 Postoji CD reizdanje iz 1997 ili 1998. Kakav je album? Quote
RNA Posted December 17, 2002 Report Posted December 17, 2002 Odličan thrash metal. Ovaj lik je tu ploču jurio i našao je u Francuskoj i bio je presrećan. Inače, tip sluša od metala samo thrash i vrlo malo death meta bendova i retko koji mu se bend ne sviđa. Recimo, nije mu se dopao Fatal Embrace (jeste uživo, ali ne album). Quote
WS Posted December 19, 2002 Author Report Posted December 19, 2002 Jebiga, steta sto nisu bili bar malo popularniji, verovatno bi album bio dostupniji. Stvarno, nije mi jasno u cemu su oni pogresili? Imidz, ili bolje receno - nedostatak istog? Quote
RNA Posted December 19, 2002 Report Posted December 19, 2002 Ma, negde u to vreme je thrash metal pukao kao trend i ljudi to jednostavno više nisu hteli da kupuju. Ili bolje rečeno, dogodio se GRANDŽ, tj. GRUNGE. Quote
WS Posted December 20, 2002 Author Report Posted December 20, 2002 Pa, nisam bas siguran. Album je izasao 1989. bas u vreme najvece popularnosti Thrash metala, cini mi se. Pre ce biti da je u pitanju los marketing. Quote
RNA Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 OK, jedan album. Ja pričam za ostale. Loš marketing, a i puno bendova koji su se tada pojavljivali kao sada ovi bezvezni power metal bendovi. Quote
RNA Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Ako bude zdravlja i para, trebao bih u narednih par meseci da nabavim sve njihove albume, na pločama naravno. Quote
dr.lecter Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Sta znaci sve pa oni imaju samo jedan i po album ako se ne varam Quote
RNA Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Па, да, мало се зезам. Колико је мени познато, само онај демо Еп и тај један дугосвирајући албум. А, мој нови сарадник на фанзину, гос'н Мађар је обећао да ће ми послати интервју са њима, чим добије одговоре. Quote
Angelystor Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Thrash vredan paznje! BTW oni imaju dva demoa, dva EPa i jedan full length, a ja imam samo ovo poslednje dodushe ostalo ce se pojuri kao i uvek.. Ono shto bi uchinilo ovaj album boljim jeste neshto bolji songwriting, vokal je neshto bolji od prosechnog i ima dobar vrisak, od pesama meni se lichno vishe od ostalih svideshe "BNR", "Final Frontier" i naslovnica. Cenim da kad krenu melodichniji delovi&solaze da ti delovi stvarno zvuche extra ali kad krenu neki brzi riffovi polako preraste u smor.. Apart from that...dobra thrasheraja Quote
Amphitritê Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Dakle? Ima li neko nesto od ovog benda? Quote
Grobodan Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 ja imam POWERGOD,jel se to racuna? Quote
RNA Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Ja treba da nabavim plocu, ali mi se ne daje 15 evra za nju! Quote
dr.lecter Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Moze se uzeti jeftinije, 15 je malo pretjerano Quote
Amphitritê Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Pa, imam ja Znam, kapitalisto mislim, ima li neko MP3 i slicno... Quote
Amphitritê Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Shala mala javicu ti se na pp Quote
dr.lecter Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Powermad dolaze na ljeto u evropu Sviraju na Bang Your Head festivalu u ballingen-u...lijepa vjest Quote
dr.lecter Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Da postoje i to u orginalnoj postavi.Samo su promjenili bubnjara koji je otisao odmah posle AP albuma Quote
RNA Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Боље да су их са'ватали да свирају на Keep It True. Да јавиш како је било тамо, јасно? Quote
Angelystor Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Gledah juche "Wild At Heart" filma, kad ono, prva violent scena, krece neko przenje..no ne prepoznah koje..samo posle chujem kako idu (u filmu) na koncert Powermada! Gde li njih iskopashe... Anyway "Slaughterhouse" se javlja na filma i to u vise delova, tako da ono, primetna je... Interesting. Quote
Recommended Posts