WoI Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 :) :) ne seri da u filmu idu na koncert powermada haha. hehe sta sve covek nece videti Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Који то филм беше? Ако баш хоћете занимљиве детаље, у филму "Airheds" у комбију бенда можете да видите налепнице са логоима бендова Hexx и Morgoth, између осталих. Quote
Angelystor Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Jebo vise taj Airheads, na svakoj temi ga spominjete, mora se odgleda... A ja govorih gore o "Wild At Heart" Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Баш лепо, али КОЈИ ЈЕ ТО ФИЛМ? Опиши ми радњу, јер ми сам назив ништа не значи. Quote
Angelystor Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Pa imdb.. al dobro...radjeno po knjizi, Linchov film, Nikolas Kejdz u glavnoj ulozi+ jedna mala ruznoga lica...krece tako sto on prebija na smrt jednog lika koji trebao da ga ubije..pa posle kad ovaj izadje iz zatvora, on uzima ovu malu i idu na roadtrip across america, a u medjuvremenu ponovo ovog jure da ubiju i tako... Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Мислим да сам закачио филм мало пре неко вече, али га дефинитивно кникад нисам гледао целог. Quote
Angelystor Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Meni se i ne svidja nesto..Ima Linch daaaaaleeeeko boljih radova. Quote
dr.lecter Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Film je kultno djelo. To sto nije veliki hit samo mu daje jos vecu draz...Kejdz je tu bolji nego u 80% filmova u kojim je glumio... Za Powermad sam cuo i ranije ali odmah posle ovog filma sam morao nabaviti Absolute Power. I da Powermad imaju novi album... Quote
dr.lecter Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Nisam slusao bez do dvije pjesme koje su svirali na BYH. Imam i slike nego mi je muka stavljati na pc pa nedje na server kaciti... Mada pjevac i gitarista Dzoel izgleda kao prosjecan americki idiot sa cvikama ostali su skroz O.K. sa dugom kosom ala "dodirni mi kolena" i jos nesto u filmi Wild At Heart je trebao da radi Armored Saint ali su slucajno uleceli Powermad i tako je ostalo.Neznam kako se desilo tacno,morao bih pogledati,ali znam da su Vera i Gonzo bili dosta nadrkani na "konkurenciju" Quote
RNA Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Чек, чек, не знам да ли је то онај филм за који су Intruder помињали да су требали да упадну преко неког пријатеља, али да су на договору затекли људе из Metal Blade који су форсирали Armored Saint, иако су из исте издавачке куће. Quote
Angelystor Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Film je kultno djelo. To sto nije veliki hit samo mu daje jos vecu draz...Kejdz je tu bolji nego u 80% filmova u kojim je glumio... Za Powermad sam cuo i ranije ali odmah posle ovog filma sam morao nabaviti Absolute Power. I da Powermad imaju novi album... Svaki Lynchov film ima kultni following..no ovaj mi stvarno ne legao nesto..Blue Velvet> WAH Novi album? Kad bre...potrazice se.. Quote
Mega_Deda Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Ziveo soulseek! Nasao sam album i 2 ep-a koje su snimili pre istog. Za koji dan idu utisci. Quote
Mega_Deda Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 I svidelo mi se, razvaljuju momci za sve pare. Ziveo soulseek! Quote
azal Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 nova pesma, dirk iz soilworka svira bubanj. prilicno kidanje, oldschool all the way. http://powermadness.com/ Quote
Grob Bez Dna Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 dobra stvar... uf, sunce ti, otkad nisam slusao ovaj bend... Quote
SkullKrusheR Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 takodje. absolute power mi je jedan od najkultnijih albuma ikad. savrshen zvuk. nova stvar nije losha, mada fali onog starog power prizvuka. 1 1 Quote
Grobodan Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Ja nisam imao pojma da su i ovi zivi, nova pesma http://decibelmagazine.com/blog/2015/10/8/powermad-put-up-their-dukes-on-army-of-one Quote
aRmatuRa Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 boga mi opasna ova nova.Ako ostatak albuma bude slicnog kvaliteta,bice zlo. Quote
Grobodan Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Hahahah evo ga i novi album http://rghost.net/7QZrLKczH 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 24, 2015 Report Posted October 24, 2015 Kakav je, u tagovima pise da je thrash/djent?? Quote
azal Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 (edited) lol ima tu sedmice, moda cak i neke osmice, ali je daleko od djenta super solidan moderan thrash metal. lepa iskoriscene te dublje zice na refrenima uglavnom. meni je i absolute power bio pola pola. nekoliko mnogo dobrih pesama, par onako, par bezveze. ovo ide u slicnom stilu. pevaca dobro sluzi glas idalje, svirka je dobra. najvise se izdvaja bubanj, verujem da dirk iz soilworka idalje svira po tome sto cujem, a on je jedan od najboljih na svetu za ovakav metal. Edited October 28, 2015 by azal Quote
Grobodan Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Da, nije djent, vise sa tim dubokim stimovima meni zalici na Nevermore ako cemo iskreno. Super sto je Dirk tu jer kapiram da je malo ubrzao svirku, kad imas takvu zivotinju za bubnjem lako je cepati kako hoces. To je otprilike najpozitivnija strana izdanja, sto ima kakvu-takvu brzinu dok su same pesme za brzi zaborav, miljama iza debija. Quote
Recommended Posts