Jump to content

Recommended Posts

Posted

Који то филм беше?

Ако баш хоћете занимљиве детаље, у филму "Airheds" у комбију бенда можете да видите налепнице са логоима бендова Hexx и Morgoth, између осталих.

Posted

Баш лепо, али КОЈИ ЈЕ ТО ФИЛМ? Опиши ми радњу, јер ми сам назив ништа не значи.

Posted

Pa imdb..

al dobro...radjeno po knjizi, Linchov film, Nikolas Kejdz u glavnoj ulozi+ jedna mala ruznoga lica...krece tako sto on prebija na smrt jednog lika koji trebao da ga ubije..pa posle kad ovaj izadje iz zatvora, on uzima ovu malu i idu na roadtrip across america, a u medjuvremenu ponovo ovog jure da ubiju i tako...

Posted

Мислим да сам закачио филм мало пре неко вече, али га дефинитивно кникад нисам гледао целог.

Posted

Film je kultno djelo.

To sto nije veliki hit samo mu daje jos vecu draz...Kejdz je tu bolji nego u 80% filmova u kojim je glumio...

Za Powermad sam cuo i ranije ali odmah posle ovog filma sam morao nabaviti Absolute Power.

I da Powermad imaju novi album...

Posted

Nisam slusao bez do dvije pjesme koje su svirali na BYH. Imam i slike nego mi je muka stavljati na pc pa nedje na server kaciti... :spava:

Mada pjevac i gitarista Dzoel izgleda kao prosjecan americki idiot sa cvikama ostali su skroz O.K. sa dugom kosom ala "dodirni mi kolena"

i jos nesto u filmi Wild At Heart je trebao da radi Armored Saint ali su slucajno uleceli Powermad i tako je ostalo.Neznam kako se desilo tacno,morao bih pogledati,ali znam da su Vera i Gonzo bili dosta nadrkani na "konkurenciju"

Posted

Чек, чек, не знам да ли је то онај филм за који су Intruder помињали да су требали да упадну преко неког пријатеља, али да су на договору затекли људе из Metal Blade који су форсирали Armored Saint, иако су из исте издавачке куће.

Posted
Film je kultno djelo.

To sto nije veliki hit samo mu daje jos vecu draz...Kejdz je tu bolji nego u 80% filmova u kojim je glumio...

Za Powermad sam cuo i ranije ali odmah posle ovog filma sam morao nabaviti Absolute Power.

I da Powermad imaju novi album...

Svaki Lynchov film ima kultni following..no ovaj mi stvarno ne legao nesto..Blue Velvet> WAH

Novi album? Kad bre...potrazice se..

• 3 years later...
  • 4 years later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

lol

ima tu sedmice, moda cak i neke osmice, ali je daleko od djenta :D

super solidan moderan thrash metal.

lepa iskoriscene te dublje zice na refrenima uglavnom.

meni je i absolute power bio pola pola.

nekoliko mnogo dobrih pesama, par onako, par bezveze.

ovo ide u slicnom stilu.

pevaca dobro sluzi glas idalje, svirka je dobra. najvise se izdvaja bubanj, verujem da dirk iz soilworka idalje svira po tome sto cujem, a on je jedan od najboljih na svetu za ovakav metal.

Edited by azal
  • 3 weeks later...
Posted

Da, nije djent, vise sa tim dubokim stimovima meni zalici na Nevermore ako cemo iskreno. Super sto je Dirk tu jer kapiram da je malo ubrzao svirku, kad imas takvu zivotinju za bubnjem lako je cepati kako hoces. To je otprilike najpozitivnija strana izdanja, sto ima kakvu-takvu brzinu dok su same pesme za brzi zaborav, miljama iza debija.