iron will Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 (edited) Могу они и да набијају на колац, док је Толета и Расима та гамад неће бити кажњена. Уосталом, како да их казне кад су Звезди дали реално смешну казну за гађање Стојковића. Edited March 14, 2012 by iron will 2 1
Мајор Гашпар Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 http://www.sportal.rs/news.php?id=70270 5
Sreta Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Realno lik je i dalje dupe-glava , ali normalno je da igra malo bolje na desnoj strani . Totalno je nekonkretan i ima jedan jedini dribling . Dobro se ubacivao , al to je znao i ranije . Smesni smo i dalje , ali ove novajlije obecavaju . Sudija nas je pokrao za 3-4 cista gola .
iron will Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 http://www.sportal.rs/news.php?news=70286
Stoik Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Mogu da ti puse Stoice,Stoice,Stoiceeeeeeeeeeee!!!! Iz prostog razloga što mi zbog svojih izveštaja i slobode mišljenja koja se gaji na forumu FK Vojvodina zabranjuje ulazak na stadion Karađorđe, što evo traje više od pola godine (moj mali vid protesta). Al' dobro, pašće im i to brzo FK Novi Pazar - FK Vojvodina 1:2 Fotografije: link Izveštaj sa utakmice: link 13
BLAGOJE Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Mogu da ti puse Stoice,Stoice,Stoiceeeeeeeeeeee!!!!
iron will Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Стоиче, ниси окачио најјачу фотографију: 4
Мајор Гашпар Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Ајроне, ко је овај? Свака му се дала...
iron will Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Горан Смиљанић, опасан момак. Ухваћен у дувању траве, а после пијан напао пандура... Из његовог интервјуа: fkv.com team – Najveći spor između navijača se vodi oko toga za koga navijaš. Da li si Vojvodinaš, ili ipak navijaš za nekog drugog? Smiljanić – Ah, taj čuveni “spor”. On suštinski i ne postoji, jer ja JESAM VOJVODINAŠ OD GLAVE DO PETE. Spreman sam da poginem za Vošine crveno-bele boje…Priča je krenula tako što se pominjalo kako sam išao na neke Zvezdine utakmice. Odmah ću reći da je to tačno. Bio sam i na Zvezdinim fudbalskim, ali i na Partizanovim košarkaškim utakmicama. Pa šta? Volim stadione, dvorane, volim da gledam mečeve i u drugim sportovima u posebnim atmosferama, navijam za Srbiju jer sam veliki patriota i podržavam sve srpske klubove kad igraju evro-mečeve (na njih sam i išao)…Mislim da sam “huligan u duši”. Bio sam, gledao sam, ali navijao, onako kako neki misle i to poimaju, nisam. Kako niko nije pomenuo koliko sam puta upao “u frku”, i to onu pravu, zbog Voše? Reći ću Vam da je to bilo na desetine puta…Još jednom i to za sva vremena ponavljam – VOLIM I VOLEĆU FK VOJVODINU DOK SAM ŽIV. Jedino i samo nju...To će Vam, Vaš Runi tek pokazati.
Мајор Гашпар Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Свака му част. Мито, сролај му џокавац.
Srlandand Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Kakav majstor, masi s 3 metra, ali zato onakve golove daje. Sve u svemu, rutinski, taman da tracak nade za titulom nastavi da zivi
Vic Rattlehead Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Da, ali i dalje dosta problema pozadi, pogotovo u vezi, gube previše lopti, nikako povezati, forsiranje bokova. Vidjećemo, u napadu se može svašta uraditi, ali pozadina šteka opasno.
Salvation Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Kakav je -kralj- ovaj Borha.. mislim da je -krajnje- vreme da covek bude prekomandovan u vezni red.. bori se sjajno za loptu, zagradjuje, i iz apsolutno svake teske situacije sa preko 20 metara dace gol.. problem je samo sto ako je blize od tih 20m golu promasice ga taman da je sam na protivnickoj polovini a golman u tom trenutku pije sokic. Covek je jebeno operisan od onog glavnog sto cini centarfora a to je instinkt za gol i dobra realizacija u izglednim sansama, a bez toga, realno, dzaba mu sve ostalo.
metal guru Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 ^haha ja i par drugara smo tako pricali da je Borha rodjen za nekog zadnjeg veznog 1
Salvation Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Plus za tebe od mene.. zar je moguce da to niko drugi ne vidi?
Recommended Posts