Jump to content

Jelen super liga 2011/2012.

Baal

Recommended Posts

Dragi moji grobari, dočekaste i vi da imate više od igre, bolju utakmicu, pogodite stativu i .. izgubite 2-0. Gotovo identična situacija kao u prošlom prvenstvenom meču samo sa zamenjenim ulogama.. ali navijačke strasti sad na stranu, ovo je bila loša utakmica sa previše grešaka na obe strane. Zvezda -nema- odbranu, onaj Maksimović je uspeo da napravi argument za Tošića na štoperu, a da ne pričam koliko je loše igrati sa postavkom bez ijednog klasičnog "koljača" zadnjeg veznog, kao što imaju grobari. Sve u svemu, super što smo dobili, ali ovakva zvezda čak i sa ovim očajnim grobljem teško igra, da ne kažem jedva, a kamoli sa nekim ozbiljnijim timovima.. možemo svi samo da se složimo da nam je fudbal još očajniji nego što smo mislili. Jedino što je pozitivno na kraju je što je bio ofanzivan fudbal, ajde.

Koga bolan boli kurac sad za to, bitan je rezultat!!!!!

Дутина, све то стоји да се резултат памти, али са оваквом игром је велико питање каквим резултатима можемо да се надамо у будућности.

Jebeš ga, tačno je to, samo sad ne treba razmišljati o tome! :rockdevil:

ЋУТИ И ЧЕШКАЈ!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Нека, нек' их опије победа, мало да отекну муда, а не да се крију к'о мишови! 'Ајмо, мац мац мац!

Za divno cudo,bio je dobar derbi.Mislim,dobar u poredjenju sa proslima.

Zvezda slaba,ali je iskoristila to sto je imala.Sto je napokon uspela.Uvek cu radije gledati Zvezdu koja igra slabije ali jebeno iskoristi sanse,nego ono kurcenje sa posedom lopte i dominacijom i karom bananom posred celenke.Borha igrac utakmice,oba gola su njegovom zaslugom.

Za divno cudo,bio je dobar derbi.Mislim,dobar u poredjenju sa proslima.

Zvezda slaba,ali je iskoristila to sto je imala.Sto je napokon uspela.Uvek cu radije gledati Zvezdu koja igra slabije ali jebeno iskoristi sanse,nego ono kurcenje sa posedom lopte i dominacijom i karom bananom posred celenke.Borha igrac utakmice,oba gola su njegovom zaslugom.

Tako je. Saglasan sam za Borhu, iako se propisno izgriješio, ali ipak je on veoma bitan Zvezdi. I prošli put kad smo dobili 1-0 on je asistirao Kaluđeroviću.

@Ефенберг

Krivi su igrači što su smotani i niko više

Тренер који не упозна карактеристике Бабовића за 2 дана тренирања, по мени, није тренер.

На располагању је имао 22-23 играча, рецимо. Могао је да бира.

Он је одредио и формацију.

Појачања, кажу, нису потребна.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...