Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sem volkova i kamare svi mars u picku materinu!

Da li se ti salis? Pa Kamaru oterati sto pre u tri picke materine, odavno igra preko kurca i zeli da ode iz Partizana. Smradina. Grantu jebem familiju i Djuricu isto, a svi igraci su danas igrali ko picke raspale (osim Ilica) najebem se mame i svinji debeloj Tomicu sto se pazi da mu neko ne sjebe noge. Steta sto Ninkovic nije usao u igru, a kako i da udje kad je onaj jevrejski smrad na klupi. Ne mogu da verujem da cemo tog majmuna jos gledati na klupi.

Mora nesto da se menja iz korena, a veliki je problem sto je tribina trenutno u kurcu i nema snage da prelomi neke stvari.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

to će početi da se rešava tek kad Kimi izađe

sreća što je Bilbao odigrao 0:0, oni i Partizan me srušiše za 18 hiljada

• Downvote 3
Posted (edited)

Smaračina od tekme, ali onakav gol Grobarima u zadnjem minutu produžetka, na potpuno rezultatski nebitnoj utakmici ipak greje dušu, ali nadam se da će Zvezda do jeseni biti mnogo bolja, brljaju u tri lepe idalje.

Edited by Jabba the Hutt
  • Upvote 1
Posted

grand je bog. do pre 6 meseci, mi smo se sprdali s ovom ekpiom i trenerom u pokusaju, a sada smo doziveli da se isti taj trener u pokusaju...

Grantu jebem familiju i Djuricu isto

kad je onaj jevrejski smrad na klupi. Ne mogu da verujem da cemo tog majmuna jos gledati na klupi.

:da:

Posted

Iskreno, matori, meni su Kadu i Borha i za ovo kratko vreme, cak i ne racunajuci gol, pokazali veceras vise nego Dimitrijevic i Kasalica. Nasem sporom bezidejnom fudbalu, koliko god da ga Borivoje usporava, mnogo znaci sto on moze da povuce trojicu na sebe i nosi ih na ledjima.

Димитријевић не може да трчи више од 15 минута,има стомачину и пичка је. Касалица јесте брз ал' ипак Боривоје много више значи.

Победа ништа не значи,али ипак прија овакво утеривање каре гробљу. Каду убио!

Нажалост,не видим ја ту неку игру,нисам оптимиста. Куп мора да се узме,ал' и то је премало и смешно.

Posted

Zar je zaista neko ovo gledao ? Pa pustili smo cigane zbog iznora i Djurdjevdana jebem mu krv malog medveda .

Lizite jaja sultanu ! Sampion je Partizan !!!

• Upvote 2
  • Downvote 9
Posted

какав бре Вермезовић враћај Станојевића да свршава по картон ситију

• Downvote 5
Posted

Ne zaboravi,Vermez nije naivan.

kolko znam, nije bas rad da se vraca u srpski fudbal.

a procitah da idu djura i nadj (?) u spaniju da pregovaraju s anticem... :haha:

Guest Bata Životinja
Posted

te sportske ima da zadavim

ispade i Antić u Partizanu, pre bih nekog ustašu platio milion da dođe nego Antića

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...