Jump to content

Recommended Posts

Posted

брате објаснио сам зашто то не треба да се плаћа, није нека зајебанција, него прецизно, са правне тачке гледишта

Posted

zaboravljas da ja imam 3 godine prava,znam ja to,ali srecom tvojom nisi kusao muke sa gazdama.ja bar imam tv,znam ljude koji moraju da placaju a nemaju uopste tv.

Posted

нисам имао појма да имаш 3 године права

па што не уписа другу? :bigblue:

страшно је колико су људи затуцани и преплашени

Posted

нисам имао појма да имаш 3 године права

па што не уписа другу? :bigblue:

страшно је колико су људи затуцани и преплашени

zivot je prelijep da bi ga provodio po crnogorskim osnovnim sudovima i opstinama,a inece mi uteci ako mi zatreba diploma

da ti ne pricam koje nadljudske napore sam ulozio da pojasnim gazdarici za pretplatu i dzabe.

Posted

Tako je to kad imas bačkanski mentalitet da petljas pred golom, i cigani nam ni iz cega daju gol...

Dzabe sto smo bolji, kad nam je zavrsnica nula, bice dobro ako ne dobijemo jos jedan...prognoziram da cemo i dalje kilavo napadati, bez rezultata...

Inace, prognozirao sam danas u firmi, 2-0 za cigane.

Posted

Ilic zasrao gol, sad pro,asio zicer, neka ga vadi napolje...posle ovakvih promasaja, i treba da ispadnemo...cigani nikad gori a dobijaju nas, bruka...

Posted

Od Markovica nikakve vajde, kao ni na proslom derbiju...mali uopste nije u formi...Jebote, koje zicere smo imali, neverovatno kako ne znamo dati gol. Ali dobro, red je da i cigane usrere...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...