Јарослав Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 to je to sad će Hejl da dođe sa pričom kako košarka nije profitabilan sport
Jevrosima Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 koja TV prava,nije ovo Liga sampiona pa da se dobijaju milioni na samo ucesce,i o kojim sponzorima pricamo,boranija za evroligaske uslove
Hail Metal Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 sad će Hejl da dođe sa pričom kako košarka nije profitabilan sport U Evropi nije, ta priča stoji, kao što stoji da nosiš ženske helanke i da navijaš za klub koji je priznao nezavisno Kosovo.A košarku nemoj da komentarišeš, ti si u istom košu sa tamo nekim trenjem, Lalovićem, bosanskom mangulicom i zalutalim "angels deseve to die" isprdcima. Hail Metal je govorio. 3 2
Vic Rattlehead Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Mađarska, pored toga što nema more, nema ni mnogo veze sa košarkom pa ti opet komentarišeš. 1 1
LoveHateLove Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Ta prica da kosarka nije profitabilna mozda moze da pije vodu u Srbiji, jer znamo kako se finansiraju nasi klubovi, u Evropi je zakonom zabranjeno da drzava finansira profesionalne klubove, prema tome ako klub nije profitabilan a nema drzavu iza sebe on mora da propadne, kao sto propada i svako neprofitabilno preduzece u kapitalistickom sistemu privredjivanja. Svako zna da kosarka ne ostvaruje prihode kao fudbal ali se u kosarci ni transferi ne placaju po 100mil. evra, niti igraci zaradjuju kao fudbaleri. 1 1
Јарослав Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 prema tome ako klub nije profitabilan a nema drzavu iza sebe on mora da propadne suština
Hail Metal Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Mađarska, pored toga što nema more, nema ni mnogo veze sa košarkom pa ti opet komentarišeš. Al zato ima veze sa svinjokoljom, suština Ne mora, jer iza sebe ima FK Bajern, Barsu, Real, Armanija, Pivaru efes... kojima basket služi kao reklama, sa sigurnim gubitkom što se tiče same košarke 5
Guest Bata Životinja Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 (edited) jbt, šta je potrebno vama retardima da uđe u glavu da nešto shvatite? super, u nekom tamo francuskom kapitalizmu neki košarkaški klub je održiv? Malo morgen, Nanter ima manji budžet i od Zvezde i od Partizana da, finansira se iz privatnih izvora, ali kojih da bi jedan Pežo finansirao srpski klub on mora da proda najmanje 50.000-100.000 svojih NOVIH automobila u Srbiji, inače nema apsolutno nikakav interes dakle, sve automobilske fabrike otpadaju, jer nisu lude da finansiraju srpske klubove, Pežo se jednom zajebo i nikad više u Francuskoj se prodaje na stotine hiljada Pežoa, novih novcatih, ne polovnjača koje Srbi voze, Pežo zarađuje stotine miliona u Francuskoj i izdvaja nekoliko desetina miliona za ulaganje u sport a vi recite koja to kompanija u Srbiji ima interes da investira u košarku u Srbiji se ništa ne proizvodi, bankrot je maltene iza ugla, a neko sere da ovde može da se održava neki sportski klub iz privatnih izvora malo sutra, i to retardirano sutra Edited April 16, 2014 by Bata Životinja
LoveHateLove Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Ne mora, jer iza sebe ima FK Bajern, Barsu, Real, Armanija, Pivaru efes... kojima basket služi kao reklama, sa sigurnim gubitkom što se tiče same košarke Ovde si pomesao fudbalske klubove i sponzore, u prvom slucaju moze da se kaze da si u pravu, ali nemaju svi kosarkaski klubovi iza sebe fudbalske klubove, to je pre izuzetak nego pravilo, a sto se tice Armanija, Pivara, pa to su sponzori, tu se potpisuje ugovor o saradnji i to su prihodi isto kao i prihodi od prodaje ulaznica, TV prava i ostalo, i oni odrzavaju profitabilnost kluba.
Guest Bata Životinja Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Ovde si pomesao fudbalske klubove i sponzore, u prvom slucaju moze da se kaze da si u pravu, ali nemaju svi kosarkaski klubovi iza sebe fudbalske klubove, to je pre izuzetak nego pravilo, a sto se tice Armanija, Pivara, pa to su sponzori, tu se potpisuje ugovor o saradnji i to su prihodi isto kao i prihodi od prodaje ulaznica, TV prava i ostalo, i oni odrzavaju profitabilnost kluba. tačno tako, sponzori, a lepo sam objasnio zašto nijednom sponzoru u Srbiji se ne isplati da investira u sport kakva TV prava, šta vi mislite koliko zarađuje jedan TV pink godišnje pa da Mitroviću iz džepa ispadne koji milion?
LoveHateLove Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 @Bata pa ja sam to upravo i rekao, francuski klub zna unapred ko su mu sponzori i koliki budzet ce da ima pa prema tome i stvara ekipu u odnosu na visinu budzeta a ne kao nasi klubovi koji dovode igrace pa onda mole Vucica da im da pare iz budzeta da isplate zarade i plate put do Moskve.
Guest Bata Životinja Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 da su naše televizije neko mudo ne bi gledali Premijer ligu preko strima i kablovske @Bata pa ja sam to upravo i rekao, francuski klub zna unapred ko su mu sponzori i koliki budzet ce da ima pa prema tome i stvara ekipu u odnosu na visinu budzeta a ne kao nasi klubovi koji dovode igrace pa onda mole Vucica da im da pare iz budzeta da isplate zarade i plate put do Moskve. a ja sam još ranije rekao da privatizovani Zvezda i Partizan nikad neće igrati Evroligu činjenica neoboriva ako hoćete tamo neku amatersku ligu da se zajebavamo po stadionima u derbiju Donji Srem - Vršac, onda ok, ako hoćete vrhunsku košarku u Srbiji batalite više laprdanja o privatizaciji
LoveHateLove Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 ako hoćete tamo neku amatersku ligu da se zajebavamo po stadionima u derbiju Donji Srem - Vršac, onda ok, ako hoćete vrhunsku košarku u Srbiji batalite više laprdanja o privatizaciji ista stvar je i sa fudbalom, vidim bas nesto hrle arapi da kupe Zvezdu i Partizan...
Guest Bata Životinja Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 pa normalno, nema leba od privatnika ovde još bar 10 godina, utuvite to u glavu
truliandedzombileš! Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 (edited) Andrej Vu... Hteo sam nešto al' ne znam da l' smem Edited April 16, 2014 by truliandedzombileš! 1
Vic Rattlehead Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 (edited) Al zato ima veze sa svinjokoljom, Ne mora, jer iza sebe ima FK Bajern, Barsu, Real, Armanija, Pivaru efes... kojima basket služi kao reklama, sa sigurnim gubitkom što se tiče same košarke Vidim da poznaješ svoj narod i tradiciju, još samo da objasniš šta radiš na ovoj temi na kojoj se ne priča o Szolnoku. Edited April 16, 2014 by Vic Rattlehead 1
Jevrosima Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 ne pominje se ni Siroki,pa se ti opet javljas 4
Hail Metal Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Mađarska, pored toga što nema more, Nema ni Srbija , ali Turska izlazi na nekoliko njih, 1
lemmy sixx Posted April 20, 2014 Report Posted April 20, 2014 (edited) Jebote. Edited April 20, 2014 by lemmy sixx
Recommended Posts