darkonet Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Djarma se opet oženio Bivša supruga s kojom se povlačio po novinama pričala kako je Adi šampion nežnosti Cekamo ovu uskoro... Živi bili pa vidjeli
Sreta Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 PREMA TOME, STA DA TI KAZEM TO JE NAJMANJI, KAKO DA KAZEM
vudun Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 куруз гробљанац ме презире задњих дана, а ни сам не зна зашто... а још се нисам ни бакћао с ''брзом лоптом''
vudun Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 онда да умотамо ризлу... резаног дувана...
obsessed by cruelty Posted November 13, 2017 Report Posted November 13, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/luga-glava-dani-osvaldo-cigara-viski-i-rokenrol-to-je-zivot/184777
darkonet Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 danas nesto sredjivao i naidjem na ovo kakav je ovo genije bio...neverovatno koliko je covek uradio za sah glede postovanja, prihvatanja saha kao sporta i nagrada jedino je Talj mozda bio veci genije Gari je br 1
darkonet Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 u pravu si Majore, mada uvek mi je bilo cudno da u obzir uzimam igrace od pre 1950.god jbg sah je neverovatno napredovao, danas jedan Karlsen igra 97% kako bi odigrao racunar inace, ima li na forumu sahista, ako raspolozenih ima mogli bi smo baciti koju partiju
Sreta Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 Ja sam nekada solidno igrao, ali omatorio, pa se umorio. Jbt Gazda Labi izadje iz tvorza posle deset dina i odere me. Prenervozan sam ja tip za sah, volim da pijem, ne volim predugo razmisljanje, trzam nogom kad neko smara. 2
Мајор Гашпар Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 Не памтим кад сам последњи пут играо. Волим с времена на време да скинем на chessgames и испратим партију дана или јачи турнир. Меч за првака се обавезно прати уживо, тачније партија колико год да траје са анализама. Даркић, имаш ли шта од књига Димитрија Бјелице? Интересантни су ми они његове шаховске путешествије. Једно време сам се ложио да скупљам Шаховски информатор, али јебеш га кошта 30ак долара плус поштарина. Нека се носе у курац. И данас узимам Политику понедељком због шаховског додатка.
darkonet Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 pa tankoza od literature, imam neke informatore, neke turnire, nekoliko knjiga o Kasparovu a vecina su otvaranja, kombinacije, zavrsnice, secam se jednom od rahmetli Treceg kanala kao nagradu dobih Superturnir Investbanka 1997, nekada veliki i znacajan turnir u nasoj zemlji, Ivancuk i Anand podelise prvo mesto ja ponekad odigram koji blic turnir na chesscube i to je to, proslo je dosta vremena otkad sam aktivno prestao a mora da se igra stalno sto zbog rutine a najvise koncentracije
Sreta Posted November 15, 2017 Report Posted November 15, 2017 Pa to, isponizavam ih kao Teodosic, a onda, posto insistiraju na taknuto-maknuto nadjem se u nebranom grozdju i onda vadim remi.
Мајор Гашпар Posted November 18, 2017 Report Posted November 18, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/albert-nadj-cetiri-meseca-van-fudbala/185277 Горак је хлеб фудбалских радника, окусио сам то.
vudun Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 И опет кљуца несаница... Ма, терај све у мртав курац. Јебено ћу измиксовати вињак, рум, шљиву, ултра енергетику + сероксат, јер нисам Бајазитов брат, и фино сине јеее то је тај идеалан микс самоубиства. Да се не љубимо... И да окончамо ову проклету агонију од живота већ једном.
Мајор Гашпар Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 Јефтинији ти хероин од побројаних артикала, а спавао би.
darkonet Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 bio sam jutros u varosi, prvi put mi lep taj Arandjelovac zenske bratac cele familije pobegle iz Beograda a ima i kurava
darkonet Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 ^ druze vudune, ako gde sretnes rahmetli ziku mitrovica ili nekoga koga znas i pitas ga koji mu je omiljeni glumac uvek ce ti reci Petre Prlicko
vudun Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 (edited) не види се задњи пост дарканов, поправите то. гле, сад се види. какве су то мађије... Edited November 22, 2017 by vudun
obsessed by cruelty Posted November 22, 2017 Report Posted November 22, 2017 ova tema pati od toga godinama >more reply options
Recommended Posts