Sreta Posted December 21, 2017 Report Posted December 21, 2017 Sto bi rekao Milojko, kazu nije bilo lige tada... Bilo je! 1
Hail Metal Posted December 21, 2017 Report Posted December 21, 2017 (edited) . Bilo je lige ali nisu igrali Englezi. Edited December 21, 2017 by Hail Metal 2
Hail Metal Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 Mislim da bih pre pogledao Andriju i Andjelku nego ovaj intervju.... 2
kuruz Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 zaboravio je Vavića, to im je drugi, uz Prelića kad bi saslušao objašnjenje, sve bi mu bilo jasno knjigom protiv zvezdizma, kako kaže stara poslovica zaboravio je Vavića, to im je drugi, uz Prelića
B@K@ Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 Mislim da bih pre pogledao Andriju i Andjelku nego ovaj intervju.... E sad si mi se posr'o na slušanje. Daj link za A&A! Kuruze, nikad nećeš moći da opravdaš promenu naklonosti suparničkom klubu jer ti se neka ekipica svidela više od druge. Društvo možeš da biraš, prihvatam da ti je navijanje za neki klub mogao da ogadi izvestan mentalni sklop ljudi koje si znao iz te priče, ali u tom smislu bi trebalo isto da promeniš i zemlji, naciju, planetu, šta već. Ako mi dokurči žena, ok je da je ostavim i kapiram da mi može biti ćeif da se malko poigram sa njenom sestrom, sa kojom nije u dobrim odnosima. Ali da prvu ostavim, a ovu drugu oženim je prosto... bračno maloumništvo. 1
kuruz Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 nisu to ekipice, to su mentaliteti, nema veze sa pojedincima iz mog okruženja oni su me samo upoznali sa grobarstvom, a meni se pre toga zgadio zvezdizam Cigani lobotomija!
B@K@ Posted January 9, 2018 Report Posted January 9, 2018 Čisto da te upitam, nevezano za ovo, da li bi i danas glasao za Tomu (čak iako je protiv Tadića), znajući kakvo nam se zlo sprema?
kuruz Posted January 10, 2018 Report Posted January 10, 2018 (edited) da sam znao da će da postanu ovakva pro-EU govna i identični kao DS, ne bih izašao na glasanje u drugom krugu, jer prosto to ne bi bio bilo kakav izbor, već glasanje za istu stvar Edited January 10, 2018 by Underkuruz 1
Мајор Гашпар Posted January 10, 2018 Report Posted January 10, 2018 Управо сам преслушао Кимијев интервју. Везе човек са животом нема. Ако већ нема муда да проговори неке ствари, није требало ни да се појављује. 3
kuruz Posted January 10, 2018 Report Posted January 10, 2018 ispada da je u njegovo vreme sve bilo divno, ništa menadžerske kombinacije, ništa tal sa upravom, ništa kriminal jedino što je tačno je da je tada navijanje bilo neuporedivo bolje, zato što niko nije smeo ni da pipne ALCZ pre Tatona i Brankice, pa nije bilo podela
kuruz Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=01&dd=17&nav_id=1347924 Tužan dan za fudbal – Ronaldinjovo zbogom! Nekada najbolji igrač sveta Ronaldinjo Gaučo definitivno je odlučio da završi igračku karijeru.
B@K@ Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Davno je on rekao zbogom, ali je faca neviđena, obožavao sam da gledam kako igra, kao uostalom i svi.
kuruz Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 imam utisak kao da jee 6-7 godina bio neverovatan, a ne samo 2-3, toliko jak utisak je ostavio
Мајор Гашпар Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 http://www.zurnal.rs/tifo/58849/vandali-preko-noci-unistili-murale-harisu-brkicu-dusku-radovicu-bori-todorovicu Јебо им пас матер ко год да је.
Recommended Posts