darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 istina vazda su ti sportisti konfuzni u svojim obracanjima, ko da nisu zavrsili visoke skole
Мајор Гашпар Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Izgleda izbrisan ovaj tekst na srbijadanas.
darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 (edited) evo druze majore VELIČKOVIĆ BEZ PARDONA O BIVŠEM TRENERU: Muta Nikolić je seljak! Novica Veličković je u knjizi "Crno-bela ideologija" govorio o trenerima sa kojima je sarađivao u Partizanu i tom prilikom se nimalo pohvalno nije izrazio o Miroslavu Muti Nikoliću. Kapiten i legenda kluba je govorio o tome kako uprkos silnim povredama sa kojima se bori i istrošenošću tela, o tome kako mora to da radi jer zna da iza njega nema nikoga ko će uleteti da ga odmeni od mlađih igrača i tom prilikom se osvrnuo i na trenere. - Vidi, evo ti sad kako ću da igram utakmicu: popiću lekove za bolove, k'o pred svaku, diklofen, k***c, palac, izaći ću na teren i opet ima sve isto da radim, i opet neću imati granicu, baciću se. Zadnja četvrtina protiv Igokee, pita Čane: Je l' možeš? A ja uš'o u onu seriju, otišli na deset, jedanaest razlike i kažem: "Čane, moram". Kaže: "Brate, sedi malo". Kažem: "Brate, moram". Evo sad da mi uđe Peca, ovaj što igra četvorku samo puca... Zaspaće unutra. Shvataš? I ja ne mogu u svojoj glavi da se opustim. Da imam u glavi nekog gladnog klinca iza sebe, koji će ući, koji će pokidati, j***ti mater. Selekcija nije, brate, što meni Muta smeta? Ja nemam ništa protiv čoveka, imao sam ok odnos s njim. Meni, brate, smeta to što ne sme trenera Partizana da pljune na zid. Ulazimo, brate. Morača, pred ulazak na teren, u visini glave pljune šlajmaru koja se sliva. Trener Partizana. Na pitanje autora knjige zašto je to uradio, Veličković je odgovorio: - Zato što je seljak, razumeš? Čovek nije normalan. Brate, Dule dođe, sedne, švedski sto, igrači prvo uzimaju svi, tek onda ceo stručni štab. "Tek onda mi možemo, ako ostane, neka igrači prvo da se najedu, pa ćemo mi". Stvari kad se stavljaju na tacnama, prvo igrači, pa onda stručni štab. Ti dođeš ovde danas, oni uveliko jedu, oni su sebe podmirili, onda ne ostane mesa dovoljno, čeka igrač još 20 minuta da ovi ispeku meso, to je Dule čekao, uvek je na prvo mesto stavljao igrače. U tome je razlika. Shvataš? Ali edukacija tih klinaca, edukacija te dece je glavna stvar koja treba da se uradi po Duletovom receptu - rekao je između ostalog Veličković u ovoj knjizi, a njegova izjava o Muti Nikoliću je podigla najveću prašinu u javnosti. nikad nisam mogao Duleta do kraja da mrzim zbog tog nekog odnosa prema igracima, sto je stvarno dobar trener, nije najveci, nije top klasa ali je uvek medju 10 sad sto je govno veliko, smrad i svinjcuga je nesto drugo a mutava vulva, ahaahahah on krene od kafane balkan u kragujevcu i propituje narod jel ste videli ove moje bitange (igrace) ma nista zivo nije radio, osim kad dodju ovi veliki klubovi, bas ga boleo kurac Edited October 30, 2018 by darkonet
kuruz Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 kakva je ovo sprdačina što uopšte kačite ovakve budalaštine sa nekih indijanskih sajtova, nema šanse da je Novica napričao ovakve gluposti
Мајор Гашпар Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Hvala, Darkic. Nista Novica nije pogresio. Cak ni za Pecarskog. Koki, ovo je iz knjige "Crno-bela deologija".
darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 izgubio Kuruz dosta krvi pa mu se muti
kuruz Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 gledam poslednje četiri rečenice, zato što su u italiku osim ako ovaj cigan nije sam to napisao, a ne ume da edituje, pa da ne izgleda kao da je Novica i to rekao
KazimKazim Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Nisam razumeo ono za pljuvacku...ko koga pljunuo, sta se sliva? ne sme trenera Partizana Ovde su u obe reci dodali viska A, zato se i zbunih
darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 ahahahah Kuruze jel me zajebavas? nemam preca posla nego da prekrajam Novicina laprdanja
Мајор Гашпар Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Muta pljunuo na zid u Moraci, dok su ulazili u halu, pa se pljuvacka slivala.
kuruz Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 (edited) aman nikad nisam mogao Duleta do kraja da mrzim zbog tog nekog odnosa prema igracima, sto je stvarno dobar trener, nije najveci, nije top klasa ali je uvek medju 10 sad sto je govno veliko, smrad i svinjcuga je nesto drugo a mutava vulva, ahaahahah on krene od kafane balkan u kragujevcu i propituje narod jel ste videli ove moje bitange (igrace) ma nista zivo nije radio, osim kad dodju ovi veliki klubovi, bas ga boleo kurac ovo je trebalo da se napiše normalnim slovima, a ne italikom Edited October 30, 2018 by Underkuruz
Мајор Гашпар Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Mrzelo coveka da menja, jesi picajzla. Valjda posle toliko godina prepoznajes stil pisanja forumasa.
kuruz Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 samo sam preleto pogledom kopirano, pa reko šta koji kurac, nemoguće cigani i tehnika, ne ide to zajedno
darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 ahahahahahha ni vama grobosima ne ide bas to razaznavanje od ruke jes hoce Novica sigurno da napise kako je dule govno i svinjcuga, pa to se samo od nas gurbeta ocekuje Muti se i previse dozvoljava a ne znam samo na osnovu cega ko da je on osvajao ona silna zlata a ne duda i zeljko hahahaha kuruze priznaj kako si se usrao da slucajno Novica ne oplete po Generalu
Мајор Гашпар Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Koki prvi skocio u odbranu Generala. Zato mislim da je ova anketa na vrhu lazna. Kokishenko je nas.
darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 aahahha druze majore razmisli malo da se cele noci ne bi prevrtao s jednim pitanjem. Ako je izdao svoje zar nece i vas?
kuruz Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 jedan je Dule ali u onoj priči sa vođom kolovođom, na Kimijevoj strani
Мајор Гашпар Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Nece izdati jer je kontras. Rodjen je da bude nas, samo se cekao momenat kad ce na nasu stranu.
darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 kakva govna slusas nije ni cudo sto si preletac
Sreta Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Za jednog konvertita ima solidan ukus kada je glazba u pitanju, mada svi znamo koji Ritam Nereda se jedino racuna.
vudun Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Ponovo vrtim onaj Brkić klip sa pretprošle strane što ga gos'n major okači... Svaki put prasnem u smijeh na 3:55, a premotavao sam ga unazad puno puta.
Мајор Гашпар Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Za jednog konvertita ima solidan ukus kada je glazba u pitanju, mada svi znamo koji Ritam Nereda se jedino racuna. Tako je, gospodine, bilo i bice.
Recommended Posts