kuruz Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 ma budala, k'o da će nekoga zanimati njena salatara za tri dana ali da se obraća imperatoru haha fenomenalno
Мајор Гашпар Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Drago mi je da to cujem. Na pravom si putu.
kuruz Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 to samo kad dolazi ovde inače Krim je Rusija itd, sve standardno
Мајор Гашпар Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Neka, neka...zadovoljicu se i malim pomacima. Verujem u tebe, verovao sam od prvog trenutka kad si poceo da gledas Partizan sa drugarima.
darkonet Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Druze Majore razočarao si me Neka ti uvek bude na pameti - kad je izdao svoje zar neće i nas? Ja mu ništa ne verujem :-P 1 hour ago, Underkuruz said: samo ovako Htedoh davno da napravim majicu s ovom slikom i zvezdinim grbom na zastavi Ima vremena
Мајор Гашпар Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Ja sam Kokiju jos davno rekao da je on nas i da je pitanje vremena kad ce to shvatiti. Jednostavno se to oseti.
vudun Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Sada će Kurleuša morati da skače divlje Dušku po batini. Po kazni. Očekujte u Kurjem oku naslov tipa: HOROR! Tošić završio u Urgentnom zbog POLOMLJENOG PENISA!
kuruz Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Efenberže, da si na strani domaćeg nacionalizma, pa i da se razumemo nekako, ali brkati Austrijanac i white pride baš nisu moj đir samo 4С i tri šestice, to su nam vodilje
kuruz Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 u kakav okršaj Sergej Trifunović vs Biljana Srbljanović
Мајор Гашпар Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 I jeb'o je Danicu Draskovic za stan od 20 kvadrata. Biljana Srbljanovic pisala za cetnicke Poglede kolumne. Koki je sigurno na strani Trifunovica. Ja moram onda uz Biljanu, sta cu.
kuruz Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 nemam stranu ovde stanimo sa strane i smejmo se libtardima!
darkonet Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 sunce ti jebem ovo je odlicno Sergeja volim kao glumca, uvek bih rekao da je najtalentovaniji od mladje generacije, mozda cak i naslednik jednog Glogovca ali Biki je za sve u pravu, pocecu vise da je cenim iako me nervira ahahahah voleo bih da nastave prepirku pa da im ovo uz otvorena pisma Zeksija bude omiljeno ahhaahaha carski ga je oplela, sve istina
kuruz Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 A od sabajle, pripadnici Sergej opozicije, pišu mi da sam narkomanka (isto kao djvučićević Sergeju), da sam fuksa (isto kao Sergej djvučićeviću) i da imam "usahlu ambasadorsku pičku"
Recommended Posts