Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

http://www.kurir-info.rs/kristijan-golubovic-dilas-i-dinkic-su-lopovi-tadic-je-marioneta-clanak-1332843

Kristijan

Veliki sam šmeker i džentlmen. Poštujem i kurve i dame.

Prvi put su na vlasti ljudi koji bi uhapsili i rođenog oca ako je u kriminalu. A to mi kao kriminalcu godi jer i pravi kriminalac želi čvrstu državu, a ne šušumige koje pospešuju rad jajara i neke kriminalce žrtvuju zarad lične korupcije i kriminala.

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

„Postrojavanje u Mazestiku je bilo ono klinacko ludilo, ja sam uvek bio hrabar neograniceno, sada kazu lud i hrabar su dva brata rodjena. Medjutim, ja nikako nisam bio lud, znao sam sta radim, imao sam perfektnu intuiciju, kad i sta treba da... treba da uradim, ali sam zaista bio ono sto se kaze srcan, sto kazu u slengu da se izvinem gledaocima mudevit. Znaci, ja sam smeo da krenem na bilo koga, na bilo sta, kad cujem i dan danas, kad cujem neki autoritet koji mene proziva, kao, on sebe dize time sto ce mene pljuvati -meni su ti ljudi smesni, i jadni, jer ja znam pogled moj u njihove oci -dovodi njih do smrzavanja. I onda... nije uopste vazno sta oni blebecu. Znate ona izreka karavani prolaze a oni dzumlare, oni sa strane, oni kucici ojadjeni, jadni, e oni laju, grebu, laju na one tockove, a gore one poluge zlata na onom karavanu... oni prolaze, idu na svoju destinaciju naci ce svoj cilj. Znaci takvi ljudi nas eliminisu, nas prave, ovaj... autoritete, prave licnosti, prave persone koji trebaju da budu uzor velikoj masi ljudi, a ti sto laju oni mogu samo da laju nema i nikakva vrednost od toga.“

• Upvote 2
Posted

reci mu da odmori malo,i da ispravi gresku za dinamo dresden

kad je vec ispratio onog iz salcburga mogao je detaljnije,to me zanima a ne kako je klop ovo ono kurac palac,sere mi se vise od njega,sto mu ne spocita sto nece vackea da stisne da se ocepi bar za plate kad vec nece za transfere?najlakse je kriviti debelog celavog

Posted

Не вреди, човека не можеш исправити.

И кад су примали по 6 комада од Бајерна, он је био убеђен да су најбољи клуб у универзуму. :) Могао би са Батом да се носи у свим расправама. Не би посустао ни трена.

Guest Bata Životinja
Posted

Milan je najbolji klub u univerzumu!

Guest Bata Životinja
Posted

priča se da je Ćoki konkurisao za neku poziciju u Vovodou pre nego što je postao gradonačelnik, i da su svi radili test inteligencije, ali da je Ćoki pao na testu. Posle se svetio ovima iz Vodovoda kada je postao gradonačelnik

ima li ovo smisla, mislim, da li se stvarno radi ili se nekad radio IQ test u Vodovodu?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

nemam pojma, ali logično bi bilo da jeste

nisu rekli kad se desilo, možda čak i osamdesetih godina

meni je najčudnija ta priča o IQ testu

Posted

Чварков Ђоко лајковао.

Сутра поново Бард.

Andjus sa Živadinovićem i Milovanom Jovanovićem komentariše derbi, Mažićevo sudjenje, njegove kalkulacije , propagandu kako Zvezda i FSS nameštaju titulu a što serviraju bivši igrači Partizana, kao i Čovićeve košarkaške promašaje i neophodnost da se smene Džajić i Čović.

Guest Bata Životinja
Posted

puna postava, ipak je ovo bila udarnička nedelja

Posted

svi vire iz picousnove bulje,pa moze vala i andjus

uzd'o sam se u danilovica ali i on cuti,sta ce njemu ovo nikad mi nece biti jasno

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...