Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

RASTURAO JE BRAKOVE, IMAO OVOLIKI

PLAAAVI MOSKVIC VELIKI

Hvalio Miljenko Racu, kao dobar, je , nije toliki kanal, sve se nesto mislim u sebi, jeeeeeeedi bre govna.... Majore brate rodjeni Enforcer!

Posted (edited)

10926406_740758356022225_2634007475795412782_n.jpg?oh=30a7679f7028bfc56e63b69dd4a52ab8&oe=552C33F0&__gda__=1428865946_d988cd4e50be143fc455519c810635ba

Veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje obeležava se danas širom Srbije organizovanjem tradicionalnog plivanja za Časni krst.

Na mestu gde će biti izgrađen grandiozni Beograd na vodi, danas se po prvi put plivalo za zvezdin krst. Plivanje je svojim prisustvom uveličao premijer lično, spontano zaplivavši sa ostalim mladićima(borovim) za krstom. Božijim promislom do krsta je prvi doplivao baš AV, što je u narodu(posebno među penzionerima i prodavcima pljeskavica) protumačeno kao dobar znak sa neba. Hrišćansko raspoloženje bilo je sve vreme prisutno a među učesnicima posebno treba istaći časnu starinu Ivana Bekjareva koji je sve vreme plivao u oklopu Kosovskog viteza. Kako Pink 3 saznaje od specijalnog izveštača sa lica mesta, Miroslava Lazanskog, ovo je verovatno i najbolje vreme ikada postignuto u plivanju za krstom.

:haha: :haha: :haha: HAhaha, ali Kurčubić

Edited by Hail Metal
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Majore, ja sam te držao za ozbiljnijeg. Ajde Hail što ne zna ćirilicu, on je Mađar.

Pa ja sam i primetio font, svakako ni taj "krasnopis" nije gramatički tačan, možda se tako u BiH piše, crte treba da se seku, :

screen480x480.jpeg

Nego igra za tvoju rukometnu reprezentaciju neki Alen Ovčina, kako to da se ti ne prezivaš Svinjčina?

Iz daljine delue kao N... Napravise sa tim fontom zabunu per multa

https://www.google.rs/search?q=azbuka+cirilica&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yC_FVLXuIomAUa2xgGA&ved=0CAYQ_AUoAQ

Zabune nema, okreće se Vuk Karadžić u grobu.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Pa ja sam i primetio font, svakako ni taj "krasnopis" nije gramatički tačan, možda se tako u BiH piše, crte treba da se seku, :

screen480x480.jpeg

Nego igra za tvoju rukometnu reprezentaciju neki Alen Ovčina, kako to da se ti ne prezivaš Svinjčina?

https://www.google.r...ved=0CAYQ_AUoAQ

Zabune nema, okreće se Vuk Karadžić u grobu.

Jesi ikad čuo za stilizovan font?

Hahahahahahahhhha

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...