Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Људи моји, какав сам Дом за вешање сан снио.

Као, нас пар будала дигнемо гробарску револуцију против система и преузмемо некакав луна парк, а дечурлију држимо као таоце. Деца нас, наравно, заволе и неће да иду кући. :bigblue:

Поставимо услов да нам дају неку полицијску станицу у замену за луна парк, па се пандури исељавају са оружјем и пратећим чудима, а ми гледамо и смеје нам се брк.

Пролази колона пандура и видим пандурку, на гузицу паднем. Зауставим је питањем - шта, бре, тражиш овде? А она слегне раменима. Па је зовем у револуцију, она би као хтела. Питам је чија је, каже - ваша - црно-бела. А мени срце да излети. Па ми запева, она, пандурка:

http://www.youtube.com/watch?v=mzb2Arp6Gqg

Ја летим.

У пролазу ми пандур неки добацију како је боље да су нас они хапсили.

Ја овој мојој кажем да ми пише писам јер то волим, да ме обилази.

И онда размишљам...никакав, очајан и помало сањив...и нађем се ван целе приче, како слободно корачам после дербија на аутобуској станици у дресу Партизана.

Чујем како се пролазници чуде и говоре да сам будала што пролазим тако...и онда неки хепатитис циганин од метар и по прави галаму, неки га, шатро, држе да не јурне на мене, он се отима и трчи ка мени. Мени смешно, размишљам о мојој жандарки, он налети и одбије се од мене, па извади нож и кркне ми га директ у стомак.

Ја се сетим оне радовске - само пичке боду - па то и изустим и умрем.

Коки, чувај се.

Срето, волим те, буди Гробар.

Edited by Мајор Гашпар
  • Upvote 9
Posted

Nikada se ne bismo ovako voleli da sam volio crne dresove, moj Majore :)

Ne vole me zbog pokojnog Velje. Nikada ga nisam voleo, jbg. Ne mogu da slusam gusle uz barjak sa njegovom slikom, kad vec pominjemo nozeve u stomak...

Nocas sam se malo napio, tudje zene malo dirao, na kocki sve izgubio...

I OPET CU PONOVO!

• Upvote 2
Posted (edited)

И такве Коки воли.

Тако је ономад Раул хтео да симулира, па је добио упозорење.

08_hierro_raul_dpa_.jpg

Ако треба, и Јеро ће бити преваспитан.

Edited by Мајор Гашпар
  • Upvote 5
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...