vudun Posted October 4, 2017 Report Posted October 4, 2017 Уопште ме не би изненадило када би се једнога дана испоставило да је он у ствари српски Тед Банди. 1
Sreta Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Ali suti Jure mali, da te ne bi uuupucaaali
darkonet Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Јеховин сведок. Мајке ми. kruzi prica po netu da su ga poterali on definitivno deli robu sa Ivicom, ne znam sta bi drugo bilo, ne moze normalan covek onako da se ponasa
Мајор Гашпар Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Не верујем да деле робу јер Ивица делује као да је на хероину, па се деси да кризира некад и то су они моменти кад каже како прави тим за Европу. Пантић је на коки, млатара рукама, нервозан. Не верујем да је спид, стара је то школа.
kuruz Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 kaže mi drugar da je ekipa koja je stajala iza zastave sa bensedinom bila među retkima koji nisu terali Đukića
Мајор Гашпар Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Параноја, јбг. Исток је крив за све.
darkonet Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 uuuuuu Majore, okle je to Pantic stara skola...kad smo o njemu culi bilo sta do pre dve godine kad je poceo da dela? nego jbg, tesko je objasniti nekome Andjusa, Pantica ili Tegija ako ih nisi pratio otpocetka Andjusa vazda mozemo objasniti nego se ucutao, stara kurva iz subotice, smotao kakvu madjaricu a nema ga ni da se pohvali a obecao da vodi i na vino (sisa, nije zvao na rakiju) i na madjarske kurve
vudun Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Ивица је на спиду , а Пантић на Халдолу. Да те видим голу на северном полу
serblackbeard Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Mene pantic blokirao tamo kad sam iznapusavao kad je srao kako su navijaci krivi sto imamo lose sudjenje
darkonet Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Madjarice jesu cool Zato me i čudi što je Andjus američki čovek i navija za najlopovskiji klub u drzavi
Мајор Гашпар Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 uuuuuu Majore, okle je to Pantic stara skola...kad smo o njemu culi bilo sta do pre dve godine kad je poceo da dela? nego jbg, tesko je objasniti nekome Andjusa, Pantica ili Tegija ako ih nisi pratio otpocetka Andjusa vazda mozemo objasniti nego se ucutao, stara kurva iz subotice, smotao kakvu madjaricu a nema ga ni da se pohvali a obecao da vodi i na vino (sisa, nije zvao na rakiju) i na madjarske kurve Пантић је америчка школа, вазда је тамо, летује и зимује, дружи се са привредницима. У том смисли стара школа. Не користе ти менаџери, курци палци, хероин. Ја сам њега офрље пратио још док је имао емисију Дођите на стадион. Пљувао опако по Ђурићу. И још једна, да се сачува од заборава. 2 1
Sreta Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Srce ne bira kome da se da. Пантић је америчка школа, вазда је тамо, летује и зимује, дружи се са привредницима. У том смисли стара школа. Не користе ти менаџери, курци палци, хероин. Ја сам њега офрље пратио још док је имао емисију Дођите на стадион. Пљувао опако по Ђурићу. И још једна, да се сачува од заборава. Ako je partnzan klub, onda su i grobari navijaci.
Мајор Гашпар Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Гробари, педери, све сами курвини синови, Гробаре, девојке,све саме курве и лезбејке.
darkonet Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 slazem se mada ima i ono pederi, sektasi, crveni zvezdasi
kuruz Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 uvek mi zaigra srce na tu krilaticu Kimi se vratio na onom derbiju kad je trans sa njm visio na jarbolima na jugu
Мајор Гашпар Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 (edited) Хоћу да забележи овде да Хрватска има светског првака у гимнастици (вратило). Тин Србић. Умирем. Edited October 10, 2017 by Мајор Гашпар 1
vudun Posted October 11, 2017 Report Posted October 11, 2017 шеф олимпијаца жели да чипује спорташе https://www.theguardian.com/sport/2017/oct/10/call-for-athletes-to-be-fitted-with-microchips-fight-against-drug-cheats
obsessed by cruelty Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 naleteh na Vudunova kola na ulici neki dan.. 1
Recommended Posts