darkonet Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 jbt gde nalazite ove budale svaka vam cast zbog vas i ovog Brkica zamalo da ispod radara prodje legenda kvalitetnih 40min bogotac
kuruz Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Brkić je za Pantića ćaća on je vlasnik Tabloida, a Pantić psihički bolesnik svakako nije luđi od ovog degenerika http://dezvez1.blogspot.com/p/blog-page.html ZED medija, 18.10.2018Звездини Прометеји против инсеката и доушника спаковане афере кладионица Суорганизатори овог недвосмисленог самоубилачког ЈСДфкп паковања ФКЦЗ, зарад љубоморе патуљасте зле мале вештице партизанке ка доброј и прелепој најбољој принцези Црвенојзвезди, јесу вероватно оне струје које су услед немоћи пораза напаковале Трампу аферу о Руским намештеним изборима, струје које још кроз давну историју Русије воде сукобе око превласти, данас дубока држава у Америци предвођена клинтоновском администрацијом која је исто тако подметала рачкове, маркале и сличне медијске оптужбе 90их и у дилу са вучелићевом контрапропагандом се богатила пљачком и потом дивљала авионима овде и наместила фк Партизаиу ту нерегуларну 1999-у. Параполитичка мафијашка секта која се и даље копрца и у САД скреће тему са своје педофилске Пицагејт афере. Западни сатанисти, жртвују и тргују децом, једу их, имају школе у Енглеској где их узгајају и користе за своје мрачне канибалистичке ритуале. Главни осумњичени, члан Клинтоновске администрације је Пофесор правник Џон Подеста, у тим сатанско педофилским гозбама у Пицеријама са тајним улазима организовао је прстен педофилске трговине. Нажалост и та нека тзв наша Абрамовићка уметница је умрежена у тај секташки систем, па логично и неки домаћи људи из Србије, где према логици ствари све упућује на Професора правника Вулетића, педерчину педофилску, који им је главни човек сатанизма те нео леве јудео фашистичке шиптарозоидне мафије, постоји и његова слика у Јерусалиму. И њихов неки председник јсдп хокејашког клуба је власник пицерије. Ту су и свакако болесни албанофил секташ Ружић, можда и квази опозиционар Борко стефановић и овај трговац хуманитарном децом Сер геј. Та вокријевска птаризанска жуто кућна секта која је сецкала и жућкову левицу у КОшарци, која има подршку капиталистичких лобија и понеких витешких редова, под контролом Ми6/мосад сатанистичке британске круне и ватикана, Ротшилд и масонских фамилија, француских Меровинга итд.
vudun Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Ovo mi liči na Lalovićevo piskaranje slobodnim stilom izvan radnog vremena. 1
darkonet Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 ahahaha jbg morao sam ovo da postavim, jos uvek se smejem, genijalno
Мајор Гашпар Posted October 28, 2018 Report Posted October 28, 2018 (edited) Bato, verovatno si malo razocaran. https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3003057-haradinaj-o-vecitima-partizan-sam-voleo-zbog-vokrija-a-za-zvezdu-smo-navijali-zbog-albanske-boje Edited October 28, 2018 by Мајор Гашпар
vudun Posted October 28, 2018 Report Posted October 28, 2018 Realno, Haradinaj i ima te crte lica karakteristične za zvezdaše.
darkonet Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 uvek ce mi biti neverovatno kako je neko u stanju da sklopi ovakvu konstrukciju pored ovakvih Aki, Bard i Milovan su zlato DJV je broj jedan u recniku za smradove koliko i Rudi za sportiste mada se i on nesto pritajio Djuka u istom recniku suvereno zauzima broj dva
vudun Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Kurje oko ovih dana https://www.kurir.rs/crna-hronika/3145937/tajna-koju-je-pevacica-odnela-u-grob-nebojsa-tubic-otkriva-kseniju-pajcin-su-silovala-petorica-na-vozdovcu-a-onda-je-progovorio-i-o-arkanu-legiji-sukobu-marka-milosevica-i-vlade-trefa https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3143719/arkanov-telohranitelj-progovorio-otkrio-tajnu-o-velikom-incidentu-na-zeljkovoj-i-cecinoj-svadbi-kao-i-zasto-je-arkan-isamarao-miru-skoric-intervju-koji-ce-se-prepricavati-video
darkonet Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Zamalo da dobijem proliv od čitanja ovog sranja Druze vudune gde nalaziš ove gluposti Postao si mi slab komunista..odbijam da verujem da ces se odlučiti za izdaju
Мајор Гашпар Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Morace Legijin stric ponovo da gostuje.
vudun Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Zamalo da dobijem proliv od čitanja ovog sranja Druze vudune gde nalaziš ove gluposti Postao si mi slab komunista..odbijam da verujem da ces se odlučiti za izdaju Obavestiše me ovi moji pankeri putem pejdžera kako Kurje oko ponovo radi punom parom, pa rekoh da zavirim i prelistam.
KazimKazim Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Dovla, koliko bi bio zadovoljan ako sedne na klupu onai sto mue keva iz Cacka?
Мајор Гашпар Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Na koga mislis? Pola Zabar pola ustasa?
Мајор Гашпар Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Nesto mi govori da cemo se tu zajebati. Ne znam, nisam upoznat kakav je u radu sa mladjim igracima. Sve zavisi i na koliko potpise. Verovatno ce i traziti promenu nekih igraca. Licno bih voleo da Paige prvi leti. Ne uklapa se u ovu pricu. Sve sam vise ubedjen da Novica ne moze da izgura ovu sezonu. Prosle sezone se nekako i krpio, ove duplo golo. Znam da surovo zvuci, ali tu bih coveku dao funkciju u klubu (neka spona izmedju igraca i trenera)a potpisao Bircevica, koji je slobodan.
KazimKazim Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Slazem se, uglavnom...Trinkieri e pokazao da ima potencial, napravioe prilicno cudo sa Bambergom...al opet to malo podseca i na Dzikiceve rezultate...moe da krene i ovamo i onamo Ako bue ugovor na bar godinu i po, imace sve nekog smisla...svidza mi se i sto se Scepanovic pominje kao pomocni, da mozda eventualno kasnie bue prva opcia za klupu Za Peidza se slazem, cak ni Lendeila ne bih previse zadrzavao (ako moe da se izvuce neka 'sigurnia' opcia)...Novica mislim da ce uhvatiti napadacki ritam kako se bue sezona blizila krau...ali ta njegova igra u odbrani e izglea zauvek izgubljena, jbg
obsessed by cruelty Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Pejdž i Lendejl aut, treba nam atletska životinja 100 godina mi dovodimo belca što puca trojke, ne zna leđima i ne mož odbrani stolicu a skeptičan sam po pitanju Trinkijerija malo, doduše neću ništa da sudim unapred, a slažem se ovo za Šćepanovića i eventualno preuzimanje klupe, to bi bila sasvim dobra ideja
darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 druze majore, jesi li citao sto je Novica potkacio mutavu vulvu haahahahah i ako je
darkonet Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 https://www.vesti.rs/Partizan/NOVICA-DIGAO-PRASINU-Muta-Nikolic-je-seljak.html
Recommended Posts