Мајор Гашпар Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 Pretvorio instagram u sredstvo za peckanje cigana. S druge strane izgubio emisiju. Ovo sto sad radi nije SOS Kos. Unapred snimljeno, sa dogovorenim ukljucenjima (ostavis broj, pa te zove). Na kraju ce i to da izgubi.
kuruz Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 napraviće nešto na Tjubu SOS je privatizovan jebi ga, teško da može da radi ono što je radio pre
Мајор Гашпар Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 Darkic, jebo ja takve zaljubljenike. Sedis sa dzukelama za istim stolom i branis ih. Da se razumemo, dzukele su i ovi iz druge price. On je izabrao da bude dzukela 1 naspram grupe dzukele 2. Tegeltija bar opljune obe, jebe mu se da brani Vazuru i Vucelu. Kokisha, bas to ti i pricam. Zapusili su mu usta na 50%, uskoro ce ih zatvoriti zauvek kad je tv u pitanju. Ovo sto sad radi moze odmah na yt.
darkonet Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 nisam mislio na taj nivo dzukele za tegija...andjus i pantic su ozbiljni bolesnici dok tegi zna sta radi i sve sto radi to je na podmukao nacin pantic normalno da brani vucelu i vazuru kad za sve to dobija ozbiljne pare, nego kad kazem zaljubljenik u partizan, on ga stvarno voli samo sto tu ljubav koristi na los nacin nego smo mi jos ludji kad su nam predmet interesovanja i debate tegi, pantic, andjus i milojko ))))))))))
kuruz Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 samo što Tegi ne radi ništa podmuklo, nego iznosi suve činjenice, a to je vama kalafoncima najteže i najboljnije
Мајор Гашпар Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 Za mene ste Sreta i ti veci zaljubljenici u Partizan tako sto ga iskreno mrzite, nego nacin na koji ga Pantic voli. Pljuje Nedica, a Nedicev kum je Vazura. Govna isti talas doneo. To sto sad ne govore ne umanjuje cinjenicu da su govna instalirana. O Vuceli da ne govorimo. Gmizavac koji se uvija 30-40 god. Jedva cekam da neko kupi Partizan i da otera sve te gmizave zaljubljenike, sve struje, kumove i stare svatove. 1
kuruz Posted November 5, 2018 Report Posted November 5, 2018 lako je sprdati se sa ludim Pantićem ili Duletovim izjavama u poslednje 2-3 godine Tegi je zajeban, on ne jebe RSB mitomanije i retorike i ne nervira se zbog tih budalaština, kod njega je sve crno na belo
vudun Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 Tu je i potpis poglavice Pavelića, za menice bez pokrića
darkonet Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 Pavelicu dodj' u nase kolo druze vudune ne vidi ti se ovaj potpis
Мајор Гашпар Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 Vidi se, vidi, na vrh gore Trebevica...
Sreta Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 A gde je pecat? UZIMAM SMAJSER RATATATATA GROBAR JE MRTAV ULICA KRVAVA
vudun Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 druze vudune ne vidi ti se ovaj potpis То је зато што си Ћорлука. 3
kuruz Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 sutra u 21h prva utakmica finala Kopa Libertadores, Boka i River igraju finale po prvi put u istoriji sranje je što se igraju dve, pa neće biti gostujućih navijača, ali će i ovako biti klanica
darkonet Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 a narocito posle polufinala river pobedio posle vara u nadoknadi, niko ziv penal video nije, ni igraci a ni sudija dobio river 1:2 u gostima posle poraza 0:1 kod kuce i prosao u finale sudija naravno uz pratnju policije napustio stadion show
kuruz Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 vidi se penal na usporenim snimku, ali je u rangu odbojkaškog smeča preko bloka, ono kad neko zakači vrhovima prstiju teška komedija inače posle neke jako zajebane povrede, četiri operacije, skoro tri godine otkako sam poslednji put potrčao i mnoooogo vremena provedenog ispred računara, počeo sam da igram košarku ponovo 4 na 4 na dva koša, sa po dve izmene, do 120 raspadam se kao da nikad nisam igrao posle pola sata pakao, počeću da hodam svakog dana što više, kao penzioner
Sreta Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 Hocu daaaa me pokriva, ljuta koprivaaa...
Мајор Гашпар Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 Kad se zdralo, nije se mislilo na sutra. Burek s visnjom i jogurt...pa cokoladno.
vudun Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 raspadam se kao da nikad nisam igrao posle pola sata pakao, počeću da hodam svakog dana što više, kao penzioner 5-6 km dnevno, brži tempo hoda.
darkonet Posted November 12, 2018 Report Posted November 12, 2018 aahahahah vidite sta je Milojko okacio o rever
Мајор Гашпар Posted November 12, 2018 Report Posted November 12, 2018 Vazda mi je bio ljiga. Da mu ponude kakvu funkciju, nikad ne bi losu rec rekao.
darkonet Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 ali je bio tata mata za komentatora bar u onoj eri kad nije bilo interneta makar meni ga je bilo cool slusati, mnogo bolje nego Vladanka on me je bas iritirao
obsessed by cruelty Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 zna neko gde je i sta radi onaj lik sto je prenosio italijane na pinku pre 15ak god?
darkonet Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 isto gde je i sad, Stefanovic, na pinku, vodi sportske vesti najvise me nervira dvojac sa eurosporta koji prenosi eurocup jebeni luka tesanovic i onaj ja mislim popovic gorih komentatora nema mislim, najgori je onaj sto prenosi sepak takraw ali onaj se zajebava jer taj sport prate samo azijati
KazimKazim Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Nesa Stefanovic (a nie Slina ) ? Pretece me Darkic Meni naigori Smiljan Banjac, mada sam nedje citao da ga hvale kolege, dae oako obrazovan i kul u drustvu
Recommended Posts