Sreta Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 Stavite Savicevica ili Masara.... PA GDE JE TAJ MASARO??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 16, 2019 Report Share Posted June 16, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 16, 2019 Report Share Posted June 16, 2019 Svega ovoga ne bi bilo da Fahri Musliu nije posterizovao gospa Angelinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Darkene, da naručiš jedan potpisani primerak međ prvima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 druze vudune, ne verujem da bih ikad kupio a kamoli citao ovako nesto jbg danas svako misli da moze da sedne i pise knjige, sad meni treba 1 Milojko Pantic da mi prica sta se sve desavalo u trenutku raspada bivse drzave, jebeni sportski komentator za komentarisanje utakmica ima moje vecne simpatije, uvek bih ga branio kad bi ga neko napadao a da ima veze s komentarisanjem ali ovo...bezveze mi je skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Moćan vokal. I dalje. Uprkos godinama koje je nanizao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 upravo to, kad na taj mocan vokal dodas i neku emociju koju samo on ima dok komentarise te neke momente kao sto su npr drugi zvezdin gol bajernu ili dejini golovi kelnu, meni je on najbolji bez ikakve dileme...ako zelim da cujem nesto opustajuce to bi bio Borko Mutic, ako bi hteo da se dosadjujem slusao bih Vladanka i Lazu Bakmaza itd ove danas ne bi komentarisao, slusas Acu i sve ti jasno, bude neki odlucujuci trenutak slican ovome sto sam naveo u prvom pasusu i zamisljam kako mi puca ekran a usi mi otpadaju, mikrofon je ko zna gde jer govedo ne zna i ne ume da se iskontrolise i da tu neku emociju prenese gledaocu kao sto je to Milojko po mom misljenju umeo ima jos dobrih komentatora koje sam voleo da cujem a jedan od njih je i Petar Lazovic jbg da umem i imam vremena napravio bih kompilaciju tih komentatora i njihovog ''radovanja'' u tim odlucujucim trenucima...imas s jedne strane staru gardu i s druge ove magarce kao Aca, Gojko i slicni kojima dok se dernjaju puca glas da je bolno slusati Za sve godine Milojkovog komentarisanja, posebno Zvezdinih utakmica ja mislim da sam ga smao jednom cuo da mu je glas riknuo...kad je Zvezda povela 1:0 protiv Sampdorije u Sofiji, onaj Mihajlovicev slobodnjak....Rambooooo Mihajlovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Tog Acu streljati sa Glavnim odborom SNS-a. U paketu. Kovinjala si namerno preskočio, a najpošteniji je u celoj toj komentatorskoj eskadrili... Napolju neko cvili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Gojko ubedljivo najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Veruj mi Kovinjala sam zaboravio..iako grobar nekako mi je neutralan ko Svicarska Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Uhapsilo Platinija zbog SP u Kataru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Samo da Bora Milutinovic ne zaglavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miter Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Vidim Dragiša Binić proziva Deju kako mu nije početkom devedesetih dozvoljavao da se izjašnjava kao crnogorac a kada je izjavio, eh što benzin nije sto maraka pa da sam vozim po gradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 https://www.telegraf.rs/pop-i-kultura/film-tv/3073202-najavljen-pocetak-snimanja-filma-dara-iz-jasenovca ziv nisam kako ce ovo da ispadne, pogotovo kako ce mladjani Janketic da ponese ulogu Luburic dr Maksa General Drinjanin se prevrce u Karkahenteu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Ko će da tumači Filipovića Majstorovića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 meni bi za Maksa bio najpogodniji Jezdic, ima tu neku facu, samo da se malo podgoji nemam pojma za ostale uloge ali verujem da ce biti zanimljivo, bas me zanima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Bilo bi zanimljivo videti Seku Sablić kao Nadu Šakić, pošto se Seka sjajno drži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 a jbg Esperancu mora igrati neko mladji, Seka je sitna iako u sebi ima taj neki odvratluk ova mala iz sluzbenika Vaja Dujovic, Vladanova cerka ima tu neku uzasnu facu a od stare garde Olivera Markovic bi mu jebala kevu ahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Jezdić jeste lud al bi bio smešan. Treba neki Đuričko Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 djuricko lici na siptara, a ne na ustasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Zato ga Bata i prizeljkuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 samo da prijavim da je prema operativnim saznanjima najpoznatiji navijacki preletac primecen na teritoriji centralne Srbije..u Sumadiji u poseti Arsenal festu sad sto se nije javio da se popije piva (mada ne pije se pivo po ovoj vrucini, pije se žestoko) je drugi par cipela slucajno? ne bih rekao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Mozda se pazi da ne bude neka podvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Franja je govno, ako ga je ovaj posro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts