Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

inace, pre par dana sam video Predraga Spasica na autobuskoj stanici u KG-u

jbt to je covek koji je zaradio milione i igrao za jedan Real

na sta covek lici i koliko je propao

Posted

Nije čovek stekao milione. Za Real je igrao u sezoni 1990-1991. Dok je fudbal još uvek bio fudbal.

Sa sumanutim ugovorima se krenulo kasnije. Koga je buđavi Inter potpisao u leto '95?  Nekako mi se čini da je isprđivačka prekretnica bila upravo '95 ili '96. godina.

Onda je Real odjednom krenuo da se bahati u leto 2000, svega par meseci pre 5. oktobra.

Posted

bilo je bahaćenja sigurno, pa realno zar ima bahatijeg od Maradone kralja, mislim možda Dejo i Berluskoni što su se kurvali s maloletnicama i šmrkali kokain

u stvari, sad je fudbal posto baš sranje, ono bahate se na instagramu a niko sidu da dobije ko čoek

nekad su fudbaleri bili bre gospoda manijaci, sad su propali fenseri pederčići

no na osnovu čega zaključuješ da je čovek propo, mislim to što se vozi autobusom ne znači ništa, a fizički je oduvek bio grdan Srbin

Posted

sve istina
jebo im pas mater, odvratni cigančići od kojih niko nije prava džukela i stoka kao Gaskojn, Maradona, Dejo i ekipa
bar da su pola od tih ljudi po fudbalskim kvalitetima, nego ni to, nakaze ne izlaze iz teretane i to je njihov fudbal

• Like 2
Posted (edited)

Pa o tome ti pričam Trlaja, razumemo se. Evo, i Kuruz shvaća i rezimira.

Ko je, bre, taj Borjan jeb'o ga Terza skijaš  in d pedu. Za koji ciganski klub on to brani i da li može da ih odbrani? Da se obelodani ugovor Vujadina Savića, dokle će ta nakaza da se švercuje...

Ko su bre svi ovi našvrljani latino cigani s bradurinama i u ružičastim kopačkama?

Za čije babe zdravlje imaju milionske instagram ugovore po Šalkeu i Pjaćencama, grejući klupe, a neki čak i tribine mutavih stadiona.

Kakav Novi Beograd, kakav Novi Beograd? Kevu bi, bre, prodali za pare. Šabani!

Edited by vudun
  • Like 3
Posted

ahahahah jebo ih novak nedic

sto se spasica tice, imao je milionski transfer, nesto preko milion eura danas

ma sreo sam ga kod autobuske stanice, ne vozi autobus

mislim, izgleda kao odrpanac, deluje mi ko da ce svaki cas da pridje nekome i da trazi neku kintu

njegovu zena je meni predavala matematiku u trecoj godini srednje, to je bio showww

deco, moj muz je igrao fudbal, u spaniji..a nas nekoliko se samo pogledamo i hocemo da umremo od smeha ahaahahah

znam da se posle razveo, kockao se, sjebao sve pare i eto sad je tu gde je nazalost

Posted
12 hours ago, obsessed by cruelty said:

igrao otprilike kolko i taj tvoj s avatara u Interu :obrv:

a jbg sad, budimo posteni, obojica se nisu snasli sto mozes da vidis i danas kod mnogih igraca

imali su odlicnu reputaciju, pancev kao najbolji golgeter evrope i spasic kao bekcina starog kova, brz, cvrst i jak ko stena, igrac ne moze da mu prodje, partizan je odlicno zaradio na njemu...dakle, spale je bio dobar igrac, ali na dobrom mestu u pogresno vreme itd

@kuruz inho

kad ces jednom da shvatis da je taj covek veliko zlo i da tu mnogo ne pomaze bog, draza, tito, partija itd

moram priznati da sam od tebe ocekivao vise

Posted

nah, počasni građanin Banatskog Dvora
napravio im crkvu, stavio Nivada sat, crko posle dva meseca i ne radi već 15-20 godina
napravio školu, tražio da dan škole bude njegov rođendan, jedva se odbranili, ali su ga ipak obeležavali
na kraju odveo fudbalski klub u grad, spojio sa Proleterom, nazvao ga Banat i jedino što je uradio je prodaja Tošića

sad ima neki trve kvlt Proleter, ne znam do koje lige je stigao

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...