Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Кар

Ја сам имао сваки број,минимум 10 година. Све било у кутијама,немам појма где је сад. Сад сам спао на то да скупљам Време. :haha:

Царе! :bigblue: Купујем и ја Време с времена на време. :haha: Попиздео сам што су подигли цену, па сад узимам ређе тј. читам у ПДФ-у. Јави ако ти требају линкови. Редовно постављају чим се нови број појави.

Ефенберже,ако налетиш негде на Ракочев постер јави ако си расположен да продаш. :)

Једино да погледам тај нови Темпо 26 или 28, па ако има добијаш. Чуј, да продајем.

Posted

Osim Zabavnika, ne kupujem ništa drugo.

U stvari lažem, uzeo sam Grobarski treš romantizam pre dve nedelje. Svaki pošten čovek mora to imati u rukama.

• Downvote 1
Posted

Читао ја и сећам се да сам једва крпио паре да га купим. Издавале су га, чини ми се, Вечерње новости. Кад се појавио зинуо сам какав је то квалитет био. Опаке фотке, феноменалан папир. Али, веруј ми, ни прићи ДТ Кошарци иако је она имала папир мало бољи него Вечерње новости и црно-бели папир. Покривали су сву могућу кошарку која се играча. Комплет домаће лиге, ЕЛ и остала евро такмичења, женска кошарка, млађе категорије, све озбиљније европске лиге, интервјуи и НБА на крају. Нешто најфеноменалније што сам држао у рукама кад су новине у питању.

Кад упоредим са ФИБА Баскетом, то ти је као кад купиш неку јебачку андерграунд блекерицу и нови цд Боргира упакован тако да из њега изађу уста која ће ти попушити. Наравно, искрени фанови знају да цене праве вредности. :bigblue:

nisam ranije cuo za taj casopis. el ima skenova nekih, bar delova, isecaka?

Posted (edited)

Редовно ја купујем,кренуле сад и колеге са факултета да пишу помало, морам да испратим то. :bigblue:

Рекох,ако наиђеш на Ракочев постер,јави. :bigblue:

И,ако ико зна некога ко има Ракочев дрес из било ког од прва 2 периода у Звезди а да хоће да прода ценио бих ако би ми јавио.

Убацише се три поста,одавно овако није било на јуметалу.

Edited by El Karnisero
Posted

Cimaću Savu, hvala na informacijama.

Neko valja dres na Limundu, ali mislim da je cena ludačka.

Ако је то онај господин што је пре пар месеци тражио 15 000 може да ми се надува јаја. Као да га је Јефимија златним концем везла у пичку материну.

• Upvote 3
Posted

Редовно ја купујем,кренуле сад и колеге са факултета да пишу помало, морам да испратим то. :bigblue:

Рекох,ако наиђеш на Ракочев постер,јави. :bigblue:

И,ако ико зна некога ко има Ракочев дрес из било ког од прва 2 периода у Звезди а да хоће да прода ценио бих ако би ми јавио.

Убацише се три поста,одавно овако није било на јуметалу.

За дрес тешко. :bigblue:

Ја бих радо поседовао дрес Владимира Ђокића из периода кад је био у Партизану.

Култ небески.

Posted

Јебига,култну шестицу вероватно нема шансе да нађем,али ценим да 8 из другог мандата и може некако да се избунари.

Posted

Душа ме боли што немам сачуване бројеве СС-а и ДТ кошарке.

Лаловићу да си некада читао ДТ кошарку знао би који је то култ био.

čuvao sam primerke dt košarke nekih desetak godina, dok matori iznenada sve to nije pobacao...

avangardno za ono vreme.

Наш стари познаник нам уручује трофеј. :haha:

eto od kada je mutni ćoroskop počeo da se kompleksira!

Posted (edited)

da da, on je, u vreme te postave je bio aktuelan album sa sličicama iz čokoladnih jaja

Koje naravno ti nisi sakupljao jer si navijao za zvezdu .

Elem i ja nekad kupovah Politikin Zabavnik imam sigurno nekih 300 brojeva ...

a i sacuvao sam gomilu postera iz Tempa nacu ih , moguce da imam i Rakocevica , ako ciganima treba poslacu im njihove postere ...

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
Posted

Јок нисам, јео сам ту чоколаду к'о погачице.

Ја имам све бројеве Астерикса у првој серији у којој је изашло 25 комада. После су издали још десетак, али од тих имам само два.

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...