Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ценим труд брате. :D

Чека се јануар да легну стипендије и да јебено коначно КК пусти овогодишње дресове у продају па да се то лепо урами и окачи на зид.

Posted

Imas Efenberga ?

Ako nemas poslacu ti .

imam i bekama i kola iz uck junajteda , kasnije dolazi spisak postera , NBA ne dajem , ostalo menjam ya poster Spanulisa ili kesice secera iz kafica .

Posted

Tempo :wub:

Kad je Partizan 2003. usao u LS, objavili su neki konkurs za crtanje igraca. Ja sam, ne znam zasto, poslao crtez Djordjeta Pantica, i bio sedmi od deset najboljih, izaslo mi ime u Tempu. :bigblue:

Nagrade za prvih deset bila kalendar Partizana za 2004., koji nikada nisam ni dobio. :haha:

Cini mi se da je bas u tom broju bio poster Milosevica iz Selte, ili je on bio na naslovnoj, ne secam se tacno.

Posted

Kao i po obicaju,veze sa fudbalom imas koliko i moja baba.Da si gledao utakmicu,umesto sto si se prezderavao krmecim napojem,znao bi da je penal za Kaljari izmisljen,da nije sviran cist penal za Juventus,da su tolerisani startovi za zatvore.Stoji da penal nad Djovinkom nije postojao,ali sudija retard je morao kompenzirati svoje budalastine.Tako da,vise prati fudbal i manje se prezderavaj.Ili se nastavi prezderavati ali onda nemoj komentarisati nesto o cemu veze nemas.Jer svinje ne komentarisu fudbal,vec cekaju u oboru svoj red za klanje.

• Upvote 1
Posted

Kao i po obicaju,veze sa fudbalom imas koliko i moja baba.Da si gledao utakmicu,umesto sto si se prezderavao krmecim napojem,znao bi da je penal za Kaljari izmisljen,da nije sviran cist penal za Juventus,da su tolerisani startovi za zatvore.Stoji da penal nad Djovinkom nije postojao,ali sudija retard je morao kompenzirati svoje budalastine.Tako da,vise prati fudbal i manje se prezderavaj.Ili se nastavi prezderavati ali onda nemoj komentarisati nesto o cemu veze nemas.Jer svinje ne komentarisu fudbal,vec cekaju u oboru svoj red za klanje.

juventus-navijaciboys.jpg

header.jpg?t=1312796858

• Upvote 2
Posted

На Спортским сам читао да је судија унаказио утакмицу, пошто је прво покрао Јувентус, па после компензовањем направио лакрдију.

• Downvote 1
Posted

Upravo je tako bilo.Dosudio je lakrdiju od penala za Kaljari,nije svirao cisti penal nad Asamoom,i nije iskljucio nekog sabana koji je trebao samo u prvom poluvremenu tri crvena dobiti.Posle je kompenzacije radi,svirao penal nad Djovinkom koji veze sa zivotom nema.Lakrdija.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...