Srbin Hamza Posted May 19 Report Posted May 19 https://www.blic.rs/vesti/srbija/cuveni-zvezdas-postao-grobar/dbkm2lx
Sreta Posted May 24 Report Posted May 24 Nista nas ne sme iznenaditi. TRINSI SISTEM. Crna Gora zemlja mala, bice groblje liberala 🙂 1
Sreta Posted May 24 Report Posted May 24 Liberali braco mrska... Kuruz je mogao i da nastavi stihove, buduci da je stara grobarska garda jedina ovo izvodila uzivo. Mada tu sam ja da sve preuzmem na svoja pleca.
Vic Rattlehead Posted May 24 Report Posted May 24 11 hours ago, kuruz said: jbt šta se desilo tom čoveku Ako je Cetinjanin, onda su mnoge stvari jasne.
Grobodan Posted May 24 Report Posted May 24 12 hours ago, kuruz said: jbt šta se desilo tom čoveku Pa Crna Gora.
kuruz Posted May 24 Report Posted May 24 3 hours ago, Vic Rattlehead said: Ako je Cetinjanin, onda su mnoge stvari jasne. to je tačno, da jeste Cetinjanin ali baš ovako da produva...
Sreta Posted May 24 Report Posted May 24 (edited) Ako cemo realno, odavno sam ja tu nanjusio taj potencijal. Manje vise, pristojni komentari iz kojih je uvek nekako tinjala neka pritajena zla misao. Edited May 24 by Sreta 3
vudun Posted May 25 Report Posted May 25 Tako i treba, bez dlake na jeziku... Samo, ja bih se malo pripazio svojih sugrađana . . .
Sreta Posted August 13 Report Posted August 13 Lala Bokser opalio na Fejsu, taman da se otreznim od vikenda.
Recommended Posts