Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Мене душа боли за Миксом, феноменална ствар. Цело одељење је то читало на географији четвртком, редован ритуал.

Posted

Ја тај Спорт сам узимао једва 2 пута годишње.

Нема ту шта да се прочита.

Прелистам кад скокнем у читаоницу на брзака и то је то. Свака вест у 5 редова.

Мене душа боли за Миксом, феноменална ствар. Цело одељење је то читало на географији четвртком, редован ритуал.

Шта то беше Микс? Узимао сам то сигурно, али не могу да похватам с обзиром шта је све излазило свих ових година.

Оно, пола политика, пола спорт? Ако мислиш на то, онда је то била одлична новина. Не сећам се да ли је то Курир покренуо.

Posted

Журнал је то покренуо. Излазио је четвртком, лист за клађење али за разлику од Типа имао је и текст и предлог шта да се одигра за сваку текму. Одлична ствар, одавно не излази, сигурно неких 5-6 година.

Posted

Џаба се надаш да ће тако нешто бити покренуто.

Политика и Вечерње новости, као озбиљније новинске куће, послују у минусу, а остали би могли да покрену, али да се све сведе на највиће 5 бројева.

Јбг, прошла су она времена кад си могао да купиш Темпо, Супер Спорт, Кош, ФИБА баскет.

Усташе су једно време издавале јебачки часопис Баскет, али је био претерано скуп кад год сам налетео на њега. Не знам да ли још увек то функционише.

А Моцарт је скоз ок комбинацима. 2 пута по 50 дин недељно. Зајебанција...

Неки тамо Журнал је 35, Спорт 30...ко га јебе.

Zvao se Košarka taj hrvatski časopis i bio je fenomenalan, ali baš skup za tadašnje pojmove. Ne znam da li više izlazi.

• Downvote 1
Posted

Ја сам одлутао на другу страну. Мислио сам да је у питању била дневна новина.

Ово чудо на које сам ја мислио се звало Старт..тако нешто.

Сећам се Микса, али нисам узимао.

Јбг, нисам кладионичар већ рекреативац пензионер по том питању.

Zvao se Košarka taj hrvatski časopis i bio je fenomenalan, ali baš skup za tadašnje pojmove. Ne znam da li više izlazi.

То је то. Јебачки изгледао скроз. Лудачки добре насловне...да човек пожели да пребије поштара који носи пензије како би купио тај часопис.

Не верујем да је то сада толико скупо (ако уопште излази). Набијали су цене због царина и сл. срања.

http://www.dnevnikkosarkasa.com/category/akademija/magazin-kosarka/

Posted

чланак о неуспешним покушајима повратка легендарних асова у свет спорта, увод у почетак сезоне бразилске лиге, текст о клубовима који никада нису имали странце у својим редовима, супер прича о навијачима против модерног фудбала (Кокице :bigblue: ) итд.

Idi u kurac,sada si i mene zainteresovao.Pokusacu naci sutra.

Posted

Idi u kurac,sada si i mene zainteresovao.Pokusacu naci sutra.

Сутра излази нови бр.

Биће интервју са Немањом Матићем и најава за турски дерби Галата-Бешикташ (прича о вишегодишњем клању и тако то).

То је најавељено, а вероватно ће бити и пун курац добрих текстова,

Posted

Микс конза

На последњој страни су увек објављиване прогносе шесторице (или осморице, не сећам се) познатих људи, имали су неку своју лигу. Сећам се да су учествовали Бора Чорба и онај чувени хармоникаш са качкетом.

Једном је Бора за меч између Малаге и Реала рекао: "Мала га реално прима" и ја то од тог дана редовно користим кад играм против Малаге. :haha:

• Downvote 1
Posted

Пијани Благоје Пауновић једне године био шампион. И Мока Славнић који је вечито имао неке тактике, те игра сигурице да добије бонус на 5 погођених, те игра прелазе због квота...

Posted (edited)

moka je najcesce igrao na golove. zanimljiva mi je ta liga skroz bila.

nego, zar nije miks isao uz politiku? deda mi je donosio to, a znam da on kupuje politiku.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

А што се кладионица тиче, јако ретко сад идем, просто се не осећам пријатно. Претворило се у нека фенси мешта са кожним намештајима и интерфонима (како ми то иде на курац). Најжалије ми је Премијера који ми је био иза зграде у Смедереву, култно место. Као кафана је изгледао.

u cemu je bre fora s time? danas bio u mocartu posle 100god i vidim imaju zvono jebeno na vratima.

Posted

Јбг, немам скенер.

До курца..

А нема ни линкова на њиховом сајту. :(

Једино ако познајеш неког из Моцарта, па да тги оставе стари број пошто сутра излази нови.

Интервју са Југовићем је на 5-6 стр. Постављали му питања анонимуси са твитера и моцартовог сајта. Углавном га давили око тога да ли је саветовао Лазовића да не потписује нови уговор, зашто више није менаџер Лазовићу, да ли је утицао на Симића и клинце да не потпишу уговоре са Звездом итд.

Каже да није добио тојоту после утакмице у Токију. Као Цветковић га је загрлио после утакмице и рекао да је најбоље да тојоту подели са саиграчима, да је млад за тако нешто, нема ни дозволу :haha: .И тако оде тојота под неразјашњеним околностима. :haha:

О бразилској лиги је прича на 3 стране. Календар првенства и купа, ко све игра од звезда, ко се вратио, спосак топ 15 трансфера итд.

Што се клубова који нису имали странце тиче, тај чланак заузима 2 стр. Мексичка Гвадалахара, еквадорски Насионал и Атлетик Билбао.

Против модерног фудбала такође 2 стр,.

Ок чланак и о америчкој хокејашкој лиги, али претпостављан да те то не занима. :bigblue:

Е, да - најгори камбекови у историји спорта: Шумахер, Меџик, Марк Шпиц, Тајсон, Борг, Шугар Реј Леонард и наравно Газа. :bigblue:

"Кад сам престао да играм, пробудио сам се једно јутро и упитао себе:Шта сада, дођавола, да радим? Виски и кокаин су ми били једини излаз из монотоније. 6 недеља сам био закључан у хотелској соби. Знао сам дневно да повучем 16 црта кокаина и да попијем 4 флаше вискија. Нисам пио воду јер сам мислио да ће ме убити..." :rockdevil: :rockdevil:

Има и Блажа неки свој простор где испитује неке тамо познате личности.

Није, то је био посебан часопис.

У почетку је ишло уз Журнал и Политику.

• Upvote 1
Posted

Ваљда те интерфоне стављају због неке курчеве сигурности, само не знам како то мисле да се осигурају јебеним интерфоном али 'ајде.

Posted

Јбг, немам скенер.

До курца..

А нема ни линкова на њиховом сајту. :(

Једино ако познајеш неког из Моцарта, па да тги оставе стари број пошто сутра излази нови.

Интервју са Југовићем је на 5-6 стр. Постављали му питања анонимуси са твитера и моцартовог сајта. Углавном га давили око тога да ли је саветовао Лазовића да не потписује нови уговор, зашто више није менаџер Лазовићу, да ли је утицао на Симића и клинце да не потпишу уговоре са Звездом итд.

Каже да није добио тојоту после утакмице у Токију. Као Цветковић га је загрлио после утакмице и рекао да је најбоље да тојоту подели са саиграчима, да је млад за тако нешто, нема ни дозволу :haha: .И тако оде тојота под неразјашњеним околностима. :haha:

О бразилској лиги је прича на 3 стране. Календар првенства и купа, ко све игра од звезда, ко се вратио, спосак топ 15 трансфера итд.

Што се клубова који нису имали странце тиче, тај чланак заузима 2 стр. Мексичка Гвадалахара, еквадорски Насионал и Атлетик Билбао.

Против модерног фудбала такође 2 стр,.

Ок чланак и о америчкој хокејашкој лиги, али претпостављан да те то не занима. :bigblue:

Е, да - најгори камбекови у историји спорта: Шумахер, Меџик, Марк Шпиц, Тајсон, Борг, Шугар Реј Леонард и наравно Газа. :bigblue:

"Кад сам престао да играм, пробудио сам се једно јутро и упитао себе:Шта сада, дођавола, да радим? Виски и кокаин су ми били једини излаз из монотоније. 6 недеља сам био закључан у хотелској соби. Знао сам дневно да повучем 16 црта кокаина и да попијем 4 флаше вискија. Нисам пио воду јер сам мислио да ће ме убити..." :rockdevil: :rockdevil:

Pokusacu do Mocarta sutra da vidim da li imaju.

Ovo za Gazu su ukrali,citao sam negde na netu nedavno o tome...mozda je cak neko i ovde ostavljao.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...